Wpisy użytkownika gabriel
Łącznie 23 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 277 539. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Kiedyś taką ciocię Jadzię miałem i ona starsznie całuśna była Zawsze chciała się ze mną całować a ja buczałem a mama mowiła noooo gabriel pacałuj ciocie a ja buuuuu ależ mamusiu zaa co przecież byłem grzeczny
Krzysiu spokojnie z matematyki sobie dasz radę tylko musisz opanować podstawowe sześć baaaa góra 10 liczb
Krzysiu w sumie to matematyka to ważna sprawa bo nie będziesz umiał równo rozlać flaszki na trzech ale pamiętaj i posłuchaj starego weterana i pamiętaj w każdej flaszce jest 21 gul gul gul resztę sobie myślę wyliczysz
A tak apropo dziadka Gonzaga to przypomnij bo widzisz ja tu się społecznie udzielam i jak widzisz wszystkim pomagam i już nie pamiętam
No widzisz Krzysiu ja podejrzewam że z Ciebie to zdolny gość tylko że troszku leń
Eghhhh a ja to lubiłem lekcje muzyki i kochałem się strasznie platonicznie w tej pani od nutek kiedyś powiedziała bo była lekcja o Moniuszce że on napisał opery straszny dwór i Halke ale najpierw podniósł Halkę i dopiero zobaczył straszny dwór
Tu nie ma żadnego spisku DMS matematyka jest czysta prawdziwa no może też jej troszkę nie lubiłem bo nazbyt wykalkulowana i za dużo kombinacji
Mnie to się marzy takie losowanie lotto np oooo mam na ekranie specjalnego telewizora kręci się tarcza z cyferkami a ja rzucam lotkami a powiem wam że jak troszkę wypiję mam oko
Krzysiu skromny ze mnie czlowiek i niebędę się publicznie przechwalał jakimiś papierkami ale gdzieś tam mam coś w ramce oprawione bodaj to był bieg na 100 metry
I powiem Ci Krzysiu zawsze zdążałem przed zamknięciem monopolowego
Bojciu Krzysiu na litośc Boską czy Ty wiesz jaka pora a Ty z takimi rebusami tutaj
Krzysiu tu się mylisz ja niedawno bo wczoraj idę przez miasto przede mną tupta dziunia no wiesz taka laseczka na szpileczkach rączka zgięta w łokciu a na nim torebeczka Nagle trach miasto rozkopane zagapiła się we witryne wpadła do rowu podchodzę podaję pomocną dłoń wyciągam ją i nie wiem co mnie podkusiło przedstawiam się i mówię gabriel a ona wiesz co mi odpaliła ? ...DUPA A NIE ANIOŁ JAKBYŚ BYŁ ANIOŁ TO BYŚ MNIE ZŁAPAŁ więc pytm czy ona była miła ?
wiem że torebeczkę miała złotą taką zgrabną nogi do samej ziemi nawet poniżej gdy leżała w tym rowie
Krzysiu jak na studenta przystało umowmy się na 9-tą
Kiedyś tak studenci protestujący umawiali się komuną na uniwersytecie szeptali se do ucha na korytarzu że jutro o 9-tej bo widzieli szpiegów na korytarzach i nazajutrz zjechała się kolumna MYLYCJI a oni pootwierali okna i śpiewają ...UMÓWIŁEM SIĘ Z NIĄ NA 9-TĄ
Kiedyś tak studenci protestujący umawiali się komuną na uniwersytecie szeptali se do ucha na korytarzu że jutro o 9-tej bo widzieli szpiegów na korytarzach i nazajutrz zjechała się kolumna MYLYCJI a oni pootwierali okna i śpiewają ...UMÓWIŁEM SIĘ Z NIĄ NA 9-TĄ
w księzycową piękną noc kiedyś pojechałem z dziewczyną na biwak Jocia i ona mnie budzi w środku nocy i mówi ...patrz gwiazdy księżyc - co to znaczy a ja ziewam i mówię że jutro będzie piękny dzien A ona mówi NIEEEE!!! Ty ciołku to znaczy że zaje... nam namiot eghhh to była romantyczna dosadnie dziewczyna
nie wiem Jocia co to znaczy zajumać ale wiesz że ja Ci tak źle nie życzę Czy to z tego filmu Dzumandżi ?
Mam nadzieję że ona teraz mnie nie czyta ale powiem Ci grzała mnie trochę tzn ciepła była
A na ile wolt ta poduszka bo widzisz jakoś nie mam zaufania do prądu
a zresztą mam uprawnienia tylko na 6 volt
a zresztą mam uprawnienia tylko na 6 volt
Moja babcia miała taką bezpieczniejszą poduszkę na gorącą wodę tzw. TERMOFOR
Raz jej ta poduszka puściła szwy i rano no że tak nieładnie powiem wyglądało jakby babcia się we śnie zmoczyła a potem dziadek musiał tę poduszkę jak dętkę łatać na gorącą łatkę
Gonzaga Ty w sumie to tak do końca niepotrzebnie się musiałeś logować
Krzysiu chłopaku sympatyczny na pewno Ci nie odmówi tylko musisz do ego podejść rozważnie tzn nie że matematycznie ale bardziej tu proponowałbym literacko A powiedz mi jak u Ciebie z polskim ?
No to chłopaku będzie wszystko fifa rafa tylko bądź z nią szczery jak tu z nami Trzymamy za Ciebie kciuki
Tak najpiękniejsze jest by się razem zestarzeć w poszanowaniu wzajemnym i miłości Mieć dzieci wnuki pra wnuki pra pra wnuki eghhhhh Wiem co mówię bo mam wzorce w swojej rodzinie
Tak Krzysiu patrzę na tę dziewczynę przy oknie i ona tak z gołą pupą ;-) czy aby się nie przeziębi ?
Bo widzisz Krzysiu to wszystko kwestia gustu Niedawno idąc przez miasto ulicą zobaczyłem parę zakochaną ona krąglutka ciepła miła radosna a on jak gwizdek od parowozu ale cudny kontrast bo do siebie pasowali on ją obejmowal w talii ona trzymała mu rękę w tylnej kieszeni spodni i tak sobie szli niezwracając uwagi na nikogo i na nic
Nie nie Krzysiu lepiej chodźmy spać bo sobie coś o nas pomyślą że my tu tak sami i przeglądamy strony wwww gołe stwory pl A czy Ty nie miałeś się uczyć z matematyki ?
Gdybyś sobie już nie ulizała tych warkoczyków to normalnie bym Cię potargał jeszcze
A właśnie tak sobie pomyślałem że Łysego powinni zaprosić do tańca z gwiazdami
A tak w ogóle to ciekawe jak tam Krzysiowi te słupki poszły do kwadratu ?
Jeśli się kogoś lubi to się nie powinno wstydzić się z nim wiązać
Jocia macha paluszkiem w rytm muzyki ...nie dokazuj miły nie dokazuj przecież nie jest z ciebie taki cud
Skoro jeszcze nie śpita to żarcik ; Taksiarz Polonezem wiezie na Okęcie japończyka i mija ich SUZUKI a japończyk ...ooo ooo SIUZIUKI baldzio sibka masina Za chwilę mija ich TOYOTA.... oooo oooo TOJOTIA baaaldzio sibka masina Pisk opon taksiarz hamuje przed okęciem a japoniec pyta ...ile płacie ? - PIEŃCET ...PIEŃCET ???!!! a taksiarz pokazuje na taksometr i mówi ....TAKSIOMETR JAPOŃSKI ....baaaldzio sibka masina