Wpisy użytkownika fredkaa11
Łącznie 1 103 wpisów w archiwum, pokazane od nr 336 720. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie wazne z resztą, ... , i tak kojazysz mi sie zawsze ze zdjeciami ktore umieszczasz...pasują do Ciebie,
nie jestem piekna, co mam umiescic?...cos z bravo girl?...wybacz, raczej nie
zdjecie jest ok
boso ale w sukience...
...rany, dzis typowania mam z głowy
boso ale w sukience...
...rany, dzis typowania mam z głowyLiLI, to było gratis zupełnie, ja bym popracowała w grupach nad systemem
kurcze, nie badz zaskoczona jak poproszę o maila z nim
, kolekcjonuję twarze, Pozytywkę tez bym odkryła
, kolekcjonuję twarze, Pozytywkę tez bym odkryła
moim zdaniem LILI, Darku, zamysł Lestka był doskonały
...gdyby kazdy podał swoje ulubione...1-3 i gdyby ktos z głową stworzył z tego jeden zestaw...byłoby pieknie...ja trafiam od 4 do 7 w porywach do 8 , gdy wchodza koncówki...potzrebna modyfikacja jest
...gdyby kazdy podał swoje ulubione...1-3 i gdyby ktos z głową stworzył z tego jeden zestaw...byłoby pieknie...ja trafiam od 4 do 7 w porywach do 8 , gdy wchodza koncówki...potzrebna modyfikacja jestDarku, ja przed 30 latyzauwazyłam zalezność....gdy tata wysyłał mnie do kolektury

ja Darku zerkam na koncówki...7 i 6 sugeruja wejscie pełnej...10, 20...., poza tym 1 i 11 lub 11 i 21 lub 56, 66, 76...its
hihi Ryszardzie boje sie odpowiedzialności
choc ja dziwniejsze maluje
choc ja dziwniejsze malujeoj tak, ...zauwazyłam ze juz brylant dzwigam przy nicku...olala
Ryszard
bo zdjecia bedziesz musiał zrobic a ja ramy kupic po takim myku
bo zdjecia bedziesz musiał zrobic a ja ramy kupic po takim myku
kurcze Ryszardzie nie, ale jak trzeba wystrugam z blatu rame dla Ciebie
hihi do takichnerwowych to ja nie podchodze
...
Andro my wciąż w zagrodzie jestesmy?

...Andro my wciąż w zagrodzie jestesmy?

zapewne ma
ja zawsze od d.. strony planuję odrzucając proste rozwiązania
ja zawsze od d.. strony planuję odrzucając proste rozwiązaniakonieczny jest nowy zapis...pod nieobecnosc kogos powinien byc w profilu ciąg liczb -> do wyboru przez szefa gr
Andro jest taka ulica we Wrocławiu jak Żmigrodzka? bo ja nie wiem czy nie pomyliłam....moze kiedys sie wybiore na wycieczkę

nie koniecznie Ryszardzie, miła Pani udosteppniła mi mieszkanie gdy wracałam z koncertu...
tak tak, bo ja jej synowi przytpadkiem w Pradze...i ajak dojechałam do Wrocławia...nastapiła miła wymiana przysług

1.16.5.8.18.19.7.9.34.49.50.38.39.22.80.
mirnam masz moje ulubione 80, 9 , 16, 50...19
fajny dobrze złóż
mirnam masz moje ulubione 80, 9 , 16, 50...19
fajny dobrze złóż
Deki , ja uwielbiam 80
zawsze niszczy mi statystyki...ale lubie
zawsze niszczy mi statystyki...ale lubie
Saltosky
jak powiem ze uwielbiam 1 ktos mnie ustrzeli.... w koncu
jak powiem ze uwielbiam 1 ktos mnie ustrzeli.... w koncu
co do lotto...skresliłam jeden sama wczoraj a dzis na cht dostałam z 3ma identycznymi
jaz tego powodu wysyłam cht...dzis nie wiem co myslec
...system sie zaciął czy co...nie mozemy myslec podobnie
...system sie zaciął czy co...nie mozemy myslec podobnieczy dobrze Pozytywka...trafiam w ogonach, a nic nie widze z przodu...i tylko tyle, nie chce wierzyc we własną moc

zarówka mi sie przepaliła...nie kosztuje milion a nie kupiłam....zaraz przestane trafiac w klawisze

tak pozytywko, kupuje...listonosz przynosi...i hula hop tez przyniósł i zapytał...przepraszam co to k... jest?...zapakowali smiesznie...w srodek wmontowali kartke i adres...hihhihi
ja z takim sprzetem nie chciaqłam jechac tramwajem za 4 zeta przyniesli...usługa to usługa
kupuje hurtem...jak halogeny...na 2 lata...zaczeły sie przepalac a szuflada pusta juz
gdybym chciała o wszystkim myslec miałabym krecone włosy...i kto by fanów przeganiał?
na sek tylko, Andro
ja uwazam, że nie trzeba sie chwalić skanując coś,...fajnie jak sie trafi poprostu...z drugiej strony trafienie w typowaniach zaczeło mi sie wydawac niebezpieczne
ja uwazam, że nie trzeba sie chwalić skanując coś,...fajnie jak sie trafi poprostu...z drugiej strony trafienie w typowaniach zaczeło mi sie wydawac niebezpieczne
niezaleznie od tego kto ma rację, podoba mi się, że Andra nie uzywa K...CH...P...drogie Panie, miłego popołudnia wszystkim, lubię towarzystwo mądrych kobiet i inteligentnych panów
andro, obiecałam publicznie, że nie pokaze sie przez jakis czas po ostatnim ataku na ciebie P. Lili i aniqi...chamstwa nie znosze
strona mi sie wciąż podoba, ale to za mało aby na chacie sie meczyc w złym towarzystwie
kosmaty...co 30 min inna pora roku
...nie martw się u mnie tez do d..pogoda
...nie martw się u mnie tez do d..pogoda
...zamiast wyrzucac ...wbijam, jak doszło do posiadania na tej stronie pisac nie warto...fakt pozostaje faktem-> nie czuje ze wygram ale szkoda wywalic ot tak...ale Ty Krisekb masz wiecej
ja podzieliłam na rodzine suma wyniosłaby zapewne cos w poblizuhihih...ludzie tego nie biora...lezy obok na ladzie...tak sobie jak smiec
ostatnio wcale nie mysle
wbijam ulubione, teraz jak zerkam wysłałabym 50,70,56,66,76
..1,10,71,80