Wpisy użytkownika fredkaa11
Łącznie 1 103 wpisów w archiwum, pokazane od nr 455 074. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
podobno stary podroznik wiec własciciel wyposazył go w tej wisior z danymi
oj Andro
wracajac do typów...wysłałam na cht mini lotto wyjatkowo
wracajac do typów...wysłałam na cht mini lotto wyjatkowow sumie z tych 2ch na cht taki zestaw 3,7,10,14,17,20,21,33,38..moze ktos do mm wykorzysta

musze powiedziec sasiadom...zepsuł sie domofon...i pani zanim mnie wpusciła 3 razy pytała czy na pewno tu mieszkam...po 7 latach...
..chyba pocwicze...bo zrobi sie ze mnie prawdziwy król lew...
co pysznego ugotowałas?....ja przyniosłam z narazeniem zycia arbuza wielkiego..nie kroili na czastki...niestey pochłonełam juz
co pysznego ugotowałas?....ja przyniosłam z narazeniem zycia arbuza wielkiego..nie kroili na czastki...niestey pochłonełam juzw lotto zaden nie jest zbiezny a w mini 7 sie powtarza u mnie na cht
moze ktos ma podobne poczucie humoru polecam od 3:33....
pomyslałam o momencie przed losowaniem i naszym oczekiwaniu
pomyslałam o momencie przed losowaniem i naszym oczekiwaniu
aa Andrus , leje...nie wyszłam wysłac...pospisywałam...poudawałam ze znam sie na matematyce i statystyce i ...jednym słowem plagiat
(
(
to było jedno wielkie może a nie morze
hihihih...malowałam teksty

hihihih...malowałam tekstyjestem zwykłym szeregowym na chacie choc z diamentem na sznurze ulexxa 

sposty sztuki walki...a szpagat robie niezaleznie
...ale dobiegam do 40 ...teraz skłon moze grozic rozdarciem nie tylko wewnetrznym
...ale dobiegam do 40 ...teraz skłon moze grozic rozdarciem nie tylko wewnetrznymulexxa, spokojnie, to jak z wiedza...niby ucieka a potem ...1..2..3... krzyzówka rozwiązana...kilka ruchów...i gacie znowu rozdarte..uda sie

andro ja tez nie gram, ...nie jestem w formie
...ale gdybym wyszła...moze skresliłabym 19, 10,71,80,56,76,67...75,77,11
...ale gdybym wyszła...moze skresliłabym 19, 10,71,80,56,76,67...75,77,11witam, moze ktos skorzysta?: 39, 71, 80, 23, 64, 47, 21, 75, 32, 62,
zanim odejdę...podam swoje, 24, 46,64,48,56,10,1,80 niech bedzie takie 8
obstawiacie 50?czy niekoniecznie...i ta 78 jak padnie cos w stylu 71,76,78...albo 72,76,78 to sie wsciekne
zarzucanie to nie kłótnia, moim zdaniem było to dosyc miłe, poniewaz zdjęcie mocno wystylizowane, takie wrecz jak z gazetki...wiec to był raczej komplement...usmiechaj sie na takie stwierdzenia
masz potencjał, włosy jezeli naturalne to super...moim zdaniem superr....a pracowałam przez kilka lat z dziewczynami w agencjach ...i wiem jak foty wychodza i skąd to podejrzenie
będą ale to tezx fajne, ja mnie poproszono o dowod w lidlu w piatek...nie mogłam kupic piwa na grzanca a chora byłam...kupiłam tylko płatki owsiane i maslanke a piwo zabrano...normalny człowiek wie ze to nei zestaw alkoholika
a widzisz, jednak...powiedziałam chyba pani zartuje, ale nie zartowała...przepisy..rozumiem, moj bład dowodu nie nosze raczej ..kiedys mi oprozniono torbe z dokumentów...hihihi, ale byłam o 8 rano u kierownika...pani kłania mi sie w pas teraz...a ja mam ja na oku
wpasowujesz sie w pewien tręd...ale nie widze w tym nic złego, naturalność to to nie jest, ale w zyciu nie o to chodzi, ty masz sie czuc ze soba bardzo dobrze
znajdz fajnego kolege, a ***e , gotowanie i resztę na razie sobie odpusc
jestes o 10 młodsza, a ja wciaz nie mam takich planów...spokojnie rob swoje
a taki hator hator z 7 zyczen, hihi, spotkany na drodze...wylizał mi tenisówki wiec zrobiłam fote...
po arbuzie emocje nie sa wskazane