Wpisy użytkownika fredkaa11
Łącznie 1 103 wpisów w archiwum, pokazane od nr 317 481. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Pozytywka
..ja nie potrafie typowac, paluchy jada do tych samych

..ja nie potrafie typowac, paluchy jada do tych samychwychodze z prostego załozenia...w 8 i 9 podstawe zwrotu stanowią 4 trafienia...masz wiekszy margines błedu...ale oczywiscie, gdybys miała pomylic sie o jedna jak mama...to lepiej bierz 8
moja droga, nie patrze na rejestracje bo mi w głowie szumi...mam głowe jak "second hand"
Andro
dlatego ty jestes w szpilkach na zdjeciu...a ja w krzakach
...inna totalnie muzyka
dlatego ty jestes w szpilkach na zdjeciu...a ja w krzakach
...inna totalnie muzykaa ja przebierac się ...i lubie to
http://www.youtube.com/watch?v=3d9nrrQGxzA
niemniej tak sobie wyoraziłam ciebie...
http://www.youtube.com/watch?v=3d9nrrQGxzA
niemniej tak sobie wyoraziłam ciebie...
hmm, ja raczej robie kostiumy do zdjec...sama nigdy nie nosiłam sukienek...chyba ze do zdjecia...
ja zajmuje sie duzymi rozmiarami, robie z nich pieknosci..od 46 w góre...z pasją...sama nie nosze ozdob..sciełam włosy...wygladają przy mnie podwojnie ładnie, oto chodzo

pomyłką nazywam ich komentarze...ja nie lubie oceniac -> one jada po bandzie ...luzzzzzzzzzzz
ubieram, osoby w wiekszych rozmiarach sa ignorowane w sklepach, wkurza mnie to
nie jest sztuką zrobic z ładnej ładniejszą...ale odwrotnie to nikt nie chce
wczesniej była Idea-> byłam zachwycona, później zeszmacono na orange...zostałam...ale...ten pomaranczowy mnie denerwuje...
T-mobile nie brzmi groźnie
...pink ...od razu spakowałabym sie w siateczkę i w nogi
...pink ...od razu spakowałabym sie w siateczkę i w nogiSłusznie Andro
ja poczekam na jakąś nową fantazję operatorów-> prostą
ja poczekam na jakąś nową fantazję operatorów-> prostąwitam ponownie
w tym konkursie mam spore szanse
6,9,16,19,26,29,36,30,46,49
Darku , jak mozesz moja 80tkę negować
w tym konkursie mam spore szanse
6,9,16,19,26,29,36,30,46,49
Darku , jak mozesz moja 80tkę negować

i ty Bello przeciwko mnie...
czekam na Brutusa...moze sie nowy pojawi

czekam na Brutusa...moze sie nowy pojawi
dlatego fajnie, ..powiem wiecej konkurs trudniejszy jeszcze od wytypowania tych co padna

przed chwileczką Bella rzuciła aby wytypowac 10 którenie padną
startuj...to trudne
Lila

startuj...to trudne
Lilano przeciez pieknie
Kosmaty..ciut zaspałam, musze rozpocząć dzien...znikam
Kosmaty..ciut zaspałam, musze rozpocząć dzien...znikam
a najbardziej mnie kusi powtorka z wczoraj: 4,6, 14,16,10,24,28,36,44,48,50,
czyzby??? Gała?
...wyjasniem....6ty palec to kołek w stołku-> ojcem nie jest Johny 6palców
...wyjasniem....6ty palec to kołek w stołku-> ojcem nie jest Johny 6palców
Gała
...pytam poniewaz warto rozmawiac
...a co zrobie..wiadomo...
80
...pytam poniewaz warto rozmawiac
...a co zrobie..wiadomo...
80
pozytywka, nie wiem jak głowe trzymałas...ale: hehehe....kurcze..ok 85% identyczne
ale to było widac w typowaniach...zawsze z 6 cos machne, a ostatnio unikam w typach

Lestku, plan bardziej cwany niz sie spodziewałam...przerasta moje najsmielsze oczekiwania

to ja sie zagubiłam jak zwykle.moze i ja do A...wy decydujcie..
jest wczesnie, nie ma wsyztskich bedziesz musiał wypraszac mowiac komplet do napadu Lestku.... pplan a i b jes tok
ja do Darka dopisuj tam gdzie darek (tez Ryszardzie mam rh 0-)jakbys rozbuł kolano...mow
Spokojnie Lestku, bałagan juz sie zrobił, za chwilkę inni sie zorientują, przeczytają, nie ma Kosmatego

a juz myslałam, że bedzie mozna okreslic wynik pomiedzy grupami dla zabawy,..ale jak Lestku zagrasz wszystkimi numerami to nas zniszczysz
hihihi, nie , zabawa fajna
nie przesadzajmy z tymi historiami szpiegowskimi...ja nie wierze w pełną kontrolę

hihihi, nie , zabawa fajna
nie przesadzajmy z tymi historiami szpiegowskimi...ja nie wierze w pełną kontrolę
podchodze do tego na luzie,nie chce aby mi uszy oderwało Lestku

milan jestes w A?..jezeli tak to sie ciesze...bo zostałyby tylko sciagacze pod szyją po takich rozmowach, pozdrawiam
cisnienie daje przekombinowanie moj drogi Milanie, spokojnie, a guma w gacioach nie peknie,
Milanie, że to...cytuje:"320538. status milan1980 2011-05-29 (21:45)home ŻUBROWO
fredka11 ty nie masz na luzie grac bo to nie zabawa gramy o kase twoja liczba moze zadecydowac o 10/10"
kazdy o tym wie, to miałam na mysli
fredka11 ty nie masz na luzie grac bo to nie zabawa gramy o kase twoja liczba moze zadecydowac o 10/10"
kazdy o tym wie, to miałam na mysli
Milan, mam propozycję, inne mamy czucie, zostawmy sie w spokoju, jestes porywczy a ja zadaniowa i spokojna, pozdrawiam serdecznie, zycze wygranych i z daleka od rozrób ze mną

jest miło i nie zepsujmy tego Milan przez zlepek literek, rozejm proponuję
kosmaty
padł jakis pomysł, spontanicznie gr sie utworzyły, czekałam na Ciebie ...
padł jakis pomysł, spontanicznie gr sie utworzyły, czekałam na Ciebie ...
boje sie naduzywac slów-> zabawa w typowanie 10, kazdyt daje 1 -> wiec jakby nie zdradza własnych zestawów (podaje najlepsza w/g siebie) w ten sposób ma powstac zestaw 10 do ewentualnej gry

miałam niepotrzebne spięcie z Milanem właśnie przez zlepek liter
...ale wyprostowane, jeszcze tego brakowało aby sie obce osoby pogryzły, a jest wmiło przeciez
...ale wyprostowane, jeszcze tego brakowało aby sie obce osoby pogryzły, a jest wmiło przeciez