Wpisy 320 301 – 320 400
29 maja 2011 21:01 → 29 maja 2011 21:20, 100 wpisów
Letek ( przepraszam ze piszę z nicka ale nie znam imienia) oczywiście jestem za tylko ile osób z tych co jest na czacie zagrałoby np nie jedna liczba a pełną trójką za stawkę podtawową np
ryszardz12...21
lila...3
KOCIO..3
andromeda....75
jac11...79
fredkaa11...80
torsan...69
HARTGE...21
czarna71...33
kosmaty....3
xelom...1
Darek W....57
Lestek....29
kasika.....75
lila...3
KOCIO..3
andromeda....75
jac11...79
fredkaa11...80
torsan...69
HARTGE...21
czarna71...33
kosmaty....3
xelom...1
Darek W....57
Lestek....29
kasika.....75
Możemy się umówić, że na forum każdy poda po jednej liczbie do 12 i 19 na losowanie. Ktoś to zbierze i da gotowy zestaw.
mi coś się wydaje, że będzie dzisiaj nieodłączna parka 1,80 

Dariuszu, wpisz w Google Lestek, zobaczysz co to za imię
Mniejsza o to.
Co za problem "powołać" grupę. Codziennie zestaw 10 liczb i gramy nim ale solidarnie. Jak się umawiamy, że gramy to tak jest. Bez ściemy i liczbę podajemy najlepszą jaką wymyślimy.
Mniejsza o to.Co za problem "powołać" grupę. Codziennie zestaw 10 liczb i gramy nim ale solidarnie. Jak się umawiamy, że gramy to tak jest. Bez ściemy i liczbę podajemy najlepszą jaką wymyślimy.
Lestek....bez ściemy ha haha ,o czym ty piszesz? Ciekawe ile osób grało by uczciwie.
patrzyłem na zegarek jak się urodziłem bo się spieszyłem na ten świat
Lila,ja o godz 6.31 w czepku

Ja jeśli się umówię, to codziennie podam na każde losowanie liczbę i zagram pozostałymi, które pozostali uczestnicy podają.
Darek...ale ja nie wiem o której ja się urodziłam i o to mi chodziło.
lestek jam lepszy pomysł wystarczy ze ja podaje swoj zestaw licz w ktorym zawsze 13 liczb trofinych jak by kazdy z tego zestawu brał liczby to by musiał trafić 10/10
milan1980 nie, to musi być jeden zestaw 10 liczb. 30 liczb każdy może podać, nie o to chodzi.
Lestek i Darek!!!
Zamiar macie dobry ale jeszcze musicie dopracować parę elementów do tej zabawy.
1.Opracowanie zestawu
2.Sposób powiadamiania uczestników
3.Sposób wysyłania zestawówto jedne z wazniejszych tematów
Zamiar macie dobry ale jeszcze musicie dopracować parę elementów do tej zabawy.
1.Opracowanie zestawu
2.Sposób powiadamiania uczestników
3.Sposób wysyłania zestawówto jedne z wazniejszych tematów
A mnie wyciągnoł jakiś pajac w zielonym kitlu i dał klapsa a ja go za to oplułem
ja zawsze mam 13 liczb trafionych tylko to jest troche licz a nie stac mnie zeby wysylac z 50 kuponow
czak, nie trzeba opracowywać zestawu. Wystarczy ze podzielimy się na grupy 10 osobowe - stałe.
dariusz ja drugi się urodziłem(blizniaki)
ale jak brat starszy mnie zaobaczył to umarł ze śmiechu

ale jak brat starszy mnie zaobaczył to umarł ze śmiechu

No dobra a kto bedzie rządził grupą i jak zamierzasz sie kontaktować?
Tylko wiedz o jednym nie jedna osoba ma tu 2 nicki i klops bo 2 kuponów nie puści
ale to było widac w typowaniach...zawsze z 6 cos machne, a ostatnio unikam w typach

jestem za a nawet przeciw

Darku, jest tu forum. Wszyscy jesteśmy dorośli, jeśli się umówimy na dany skład i stworzymy dla każdej grupy wątek, to tam podajemy. Pozostali też mogą skorzystać...
Darek już na tych forach próbowano uruchomić takie granie.
Z różnym skutkiem.Leo też bawił się w to.Spróbuj się z nim skontaktować.
Z różnym skutkiem.Leo też bawił się w to.Spróbuj się z nim skontaktować.
Lestku, plan bardziej cwany niz sie spodziewałam...przerasta moje najsmielsze oczekiwania

hols hola ja chce tu sie bawić nie na innej stornce w typowanie i puszczanie MM
Oky Lestek wchodzę zakładaj na Forum temat i rób grupę , a potem 2 grupe i jednego który bedzie to pilnował
ja uwazam ze to powinny byc zgrane i ktore chca poważnie TS a nie byle kto
ja w to wchodze
Ale moge na wieczorne losowanie tylko i wyłacznie
Ale moge na wieczorne losowanie tylko i wyłaczniezadna zmiana stronki Tu to zostało wymyslone wiec tu puszczame Darku!!!
Nie chcę się wymądrzać ale niniejszym powołuję grupę grupy A. Zgłaszam swój akces do grupy. Będę podawał 1 liczbę na każde losowanie.
Nie ma dyrektorów, to jest dżentelmeńska umowa. Wchodzimy do swojego wątku, podajemy liczę i finał.
panowie do tego każdy bedzie miał podglad do tych licz jak wszyscy beda chcieli wysylac te liczby to na pewno ich nie bedzie to jest normalne
lilka, decyzka 
milan1980, która grupa? Tylko bądźmy słowni. Do 12 podajemy liczby i do powiedzmy 18.

milan1980, która grupa? Tylko bądźmy słowni. Do 12 podajemy liczby i do powiedzmy 18.
w MM chodzi o to zeby wytypowac liczby co ludzie naj mniej typowali tak zawsze jest
Darku ale wyczerpmy pierwszą grupę przed powołaniem kolejnej bo będą niepełne
ojj a ja gdzie?
jestem pod wpływem

{{szampan}
może jutro będę pamiętał}

jestem pod wpływem

{{szampan}może jutro będę pamiętał}

ale lestek grupę wybrał,sam?
Heya

Kurde chcialem sprawdzic wyniki keno na stronie klubkeno i lipa...nie dziala.. :/

Kurde chcialem sprawdzic wyniki keno na stronie klubkeno i lipa...nie dziala.. :/