Wpisy użytkownika fredkaa11
Łącznie 1 103 wpisów w archiwum, pokazane od nr 315 518. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
23,28,30,32,38,43,48,54,56,76,-> to chłopaki myslec, a ewentualne pomysły na numer gg poprosze
i oczywiscie...24965075
i oczywiscie...24965075

dlatego postawiłam pytanie, przepraszam, ja musiałam płacic za dzwiganie zakupów ze sklepu w ramach pracy, widywałam w ciagu dnia panny z takimi zainteresowaniami w centrum
za kilka lat wspomniasz pytanie Ryszarda
miłego dnia agablus
za kilka lat wspomniasz pytanie Ryszarda
miłego dnia agabluskosmaty obie mi sie podobaja nie wiem czy wybrac czuy zabrac obie
kosmaty, masz piekny poczatek...moze posłuchaj siebie
lub wyslij w 2ch kombinacjach z koncówkami 30tek
lub wyslij w 2ch kombinacjach z koncówkami 30tekprzepraszam, ale juz wychodze, trzymam kciuki Kosmaty Ryszard-> wietny duet, usmiech dla Eryki

zmykam
a o sprtawie pomyslimy...zawsze mozna zwolnic najmniej tworczego członka
...(moze mnie)
a o sprtawie pomyslimy...zawsze mozna zwolnic najmniej tworczego członka
...(moze mnie)no hej aga, pewnie po tej naszej nieudanej probie masz przemyslenia...hihihi...ja na prawde agus lece...
byc moze czują ze połowa kibiców zginie a druga sie zagubi w przygotowanym cyrku
vanilla raczej smutne, ja kiedys udzieliłam podczas łapanki na ulicy wywiadu w Białymstoku, pyt brzmiało"Jak zapobiegać przemocy na stadionach? Sarkastycznie powiedziałam aby zamknąć, a wyniki podawać w radio i tv, walneli mi fote i wytłuscili tekst, byłam na pierwszej stronie w gazecie...k..m...a w klubie Gwint, gdzie organizowałam impreze siedziałam w kapeluszu
a swoją drogą kto potrafi zakraść się bezszelestnie w ortalionowym wdzianku?
dlatego lubię piłkę reczną
...fajni męzczyźni, i melanż na trybunach
...fajni męzczyźni, i melanż na trybunach
Gała
słowo klucz pajac, nie kazdy w dresie jest pajacem i nie kazdy pajac chodzi w dresiku...czasami w garniturze
słowo klucz pajac, nie kazdy w dresie jest pajacem i nie kazdy pajac chodzi w dresiku...czasami w garniturze
myslałam o jedzonku
łowiłam w dziecinstwie...tata chciał synka a dostał córkę, ale nie przejął sie tymteraz lubie jesc, łowiłam kiedys, myslę ze wciąż mogłoby to mnie relaksowac,
tata miał taklie podejscie...aniu antena...aniu...napraw...aniu...kolanko
na pewno mnie lubią
...pociechy to ja miec juz nie bede...
szkoda
...pociechy to ja miec juz nie bede...
szkodakosmaty pamietasz zestaw, który dałam Tobie z adnotacja nie szmac?....67, 76, 80,56,...wczorajsze liczby, wystarczyło poczekac 

ale ja tez sie myle wiec wczoraj było mi miło wieczorem, ale mogło byc inaczej...
popatrz na moje 6 i 7 w 10 trafione...w wowlnej chwili...
popatrz na moje 6 i 7 w 10 trafione...w wowlnej chwili...70tki czesto maja koncówki z nascie...pik.. moze miec racje co do 72,ja stawiam na 75,
nie ma tłoku...
http://www.youtube.com/watch?v=FZN3aSKAYxc
ciekawe czy lubicie?...Darku Andro?
http://www.youtube.com/watch?v=FZN3aSKAYxc
ciekawe czy lubicie?...Darku Andro?

ale dobrze obstawiłam długosc
no teraz po wizuwaliuzacji wiem ze nie taka muzyka
no teraz po wizuwaliuzacji wiem ze nie taka muzyka
a nie wiem...przyszło mi do głowy ze błękitne oczy i jasne włosy...a tu prosze

a kto to wie...nie podejmowałam taklich działan, bardzo praktyczna jestem