Wpisy użytkownika fredkaa11
Łącznie 1 103 wpisów w archiwum, pokazane od nr 321 027. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kosmaty, myslę, że kazdy moze wysłac ten zestaw, ale nie ma obowiazku...ufasz kolegom
..mozesz ryzykowac, ktos ma racje i dobre przeczucia zawsze...a zestaw istnieje to alternatywa do łamania głowy
..mozesz ryzykowac, ktos ma racje i dobre przeczucia zawsze...a zestaw istnieje to alternatywa do łamania głowynie zawsze Kosmaty mam szanse sledzic wszystkie wpisy, rywalizacja jezeli juz to zdrowa-> typowania grup, ale dowolnie-> to nie jest zastrzezone mozna brac zestaw innej...

dobra wola, ale i tak bedzie info o wynikach grupowych a tym samym "jakas rywalizacja" sztucznie powstanie...ale sztucznie...
Lili, ja skopiowałam typy z naszej grupy...dopisałam swoj, to nie sa moje 4...
..ale zauwazyłam rozmowe i sugestie Pawcia

jeszcvze wylece z grB...hihih,
..ale zauwazyłam rozmowe i sugestie Pawcia

jeszcvze wylece z grB...hihih,mam nadzieje ze nie
.ok LILI musze wracac do pracy, miłego dnia
...pozostałym tez pieknego,Lestek
.ok LILI musze wracac do pracy, miłego dnia
...pozostałym tez pieknego,Lestek
hej LILI, Darku
i pozostali
nie miałam dostepu do netu przez moment, dzis pieknie, i 8o i 75, i 56 i 66 i 50 i 70
...i 11 i 21
przestawie sie chyba na 7
...
i pozostali
nie miałam dostepu do netu przez moment, dzis pieknie, i 8o i 75, i 56 i 66 i 50 i 70
...i 11 i 21
przestawie sie chyba na 7
...Wędrowco,
bardzo dobry plan....jestes amatorem muzykiem...? ja korzystam z rad profesjonalnych "grajków"...
bardzo dobry plan....jestes amatorem muzykiem...? ja korzystam z rad profesjonalnych "grajków"...wiem Jocia
koledzy wciaz kaza obcinac krocej paznokcie...nie mam z tym problemu ....krolewną nie jestem, Lila
hihi no okresliłam termin
koledzy wciaz kaza obcinac krocej paznokcie...nie mam z tym problemu ....krolewną nie jestem, Lila
hihi no okresliłam termin
...
Lila, zerkam na nasz zestaw grupowy
a w zyciu by mi do głowy nie przyszło
tyle powiem
Lila, zerkam na nasz zestaw grupowy
a w zyciu by mi do głowy nie przyszło
tyle powiem
jocia, temat dla innych nudny ...wiem wiem...wszystko przygotowane...do takiej pracy

Wedrowco, tego bede szukała...moze porozmawiamy kiedys poza forum...aby nie zabic pasją kolegów i kolezanek?
LILI wiem...pojedyncze zdania...ale widzisz, staram sie nie rozciagac...
wybacz zatem
wybacz zatem
ale to lepsze niz moda na sukces na chacie...hahahahah, przepraszam sarkazm

Lestek nie zapisuj tej zasady, daj do aneksu...bo odpadnę z gry
i bedzie opalanie gaci nad ogniskiem a ja z tych co gasza pozary...buuuuuuuuuu
jestem jak kołek w płocie...nie stawiaj takich szlabanów na drodze...plisssssssssssss
nie uwazam, że potrzeba kilkunastu h na typowanie, mozna to robic w miare szybko na kolejny dzien, pory podane sa maxymalne...przeciez układ widac po losowaniu...pozdrawiam
tak, mam czasami problem i licze barany do nieskonczonosci, a jak sie pomylę to wracam

Darku, ja co 10 dni mam swoje
56,76,80,...dobieram tylko poczatek, jak w profilu...jestem zadowolona
56,76,80,...dobieram tylko poczatek, jak w profilu...jestem zadowolonaKosmaty w B byc moze niedługo bedzie miejsce...Pawcio wysyła ostrzezenia
...dzien dobry swoją drogą
...dzien dobry swoją drogąLestku ja za czesto wchodze dlatego jedno zrobiłam pasywne-> nie wytargam z niego chocbym spuchła
...ale gratuluję pamieci i niespodzianki, ja mam super pamiec do tego
...ale gratuluję pamieci i niespodzianki, ja mam super pamiec do tegodziuen dobry
Kosmaty...Andro...Spook....Jocia...Deki....i pozostali
Kosmaty...Andro...Spook....Jocia...Deki....i pozostali
Darku kilka osób jest, poczekaj zatem...strzeliłam bo widziałam coś, na pewnoo ktos z aktywnych jest...zerkałam na miasta...
Darkuzerknij na rozkład jazdy autobusów od dworca chyba 715 jedzie na klimasa...tak mozna ci opoqwiadac ***oły
http://www.wroclaw.pl/rozklady_jazdy.dhtml
Darku zerknij na komunikację

Darku oskar
myslałam ,że tacy Panowie jak diplodoki nie istnieją, duzy ukłon
myslałam ,że tacy Panowie jak diplodoki nie istnieją, duzy ukłonDarku takie zarłoki (dinozaury) a miałam namysli zasady które kocham, Ty je masz
musze nauczyc się pisac wprost
musze nauczyc się pisac wprostAndromedko
ja tam zerkam 1 na kilka min, nie zauwazyłam że kogos obraził...sama miałam spiecie z jednym z Panów przez absurdalny zlepek liter, myślę, że nie ma sprawy Andro
ja tam zerkam 1 na kilka min, nie zauwazyłam że kogos obraził...sama miałam spiecie z jednym z Panów przez absurdalny zlepek liter, myślę, że nie ma sprawy Andro
Andro, pozyczam tekst do jakiegos opowiadania-> pozwolisz?...
ładnie komentujesz, ale niepotzrebnie czasami sie irytujesz
, mnie bys zabiła bo wołami nigdzie nikt mnie nie zaciagnie i zawsze czuje sie obrazony
:...
ładnie komentujesz, ale niepotzrebnie czasami sie irytujesz
, mnie bys zabiła bo wołami nigdzie nikt mnie nie zaciagnie i zawsze czuje sie obrazony
:...no Andra, leze i nie wierze, rozsmieszyłas mnie
plus dla Ciebie
plus dla Ciebie
Krysienko a masz czas?...ja bede miała zajety m-c i raczej musiałabym poszukac zastepstwa?
Krysiu, rozmawiaj z pozostałymi z gr, ja zatypuje dzis ty pomysl, jak uzgodnicie oddam miejsce i bedzie kulturalnie
Lila, ja sie wyrabiam z typami, teraz bedzie mi trudno
mam sporo pracy, ale moze faktycznie szybciej usuną siurasa...jhakby nie ...rozmawiamy
mam sporo pracy, ale moze faktycznie szybciej usuną siurasa...jhakby nie ...rozmawiamy
http://www.youtube.com/watch?v=LwiQnOiZc5A&feature=related
lILI DLA CIEBIE Z KONCERTU NA KTÓRYM BYŁAM W MOJEJ OKOLICY
lILI DLA CIEBIE Z KONCERTU NA KTÓRYM BYŁAM W MOJEJ OKOLICY

co do wczorajszego, mam propozycję nie kłócmy sie i pamietajmy ze literki na czacie sa ułomne i czasami ktos moze nie zrozumiec intencji, po moim zarcie o luzie i gumie w gaciach Milan ( duzy usmiech dla niego)chciał mnie ta gumą udusić-> mam na mysli wczorajszą sprawę z Darkiem, moim zdaniem wsyzscy sa mili...a ja nie chce się bać pisać jak cos mi do głowy przyjdzie...jakis zart czy sarkazm...choc juz wiem ze bede unikała

no andra
zajmuje sie pisaniem....doceniam zlepki słów i angielski zart...nie zgub sie Pan jutro
zajmuje sie pisaniem....doceniam zlepki słów i angielski zart...nie zgub sie Pan jutroja to mowie ze obciach przerósł moje najsmielsze oczekiwania ( to o mojej gumie w gaciach) nie było wprowadzenia a czytelnicy nie byli przygotowani...oki teraz typy
voovoo LILI uwielbiam
i masz saksofon i moja okolice
kamieniołomy Kazimierz Dolny
i masz saksofon i moja okolice
kamieniołomy Kazimierz Dolny
to było w momencie gdy tworzyly sie spontanicznie grupy, powiedziałam luz, milan ze nie mam miec luzu bo o kase chodzi...ja ze spokojnie bo guma w gaciach pusci...i poszło
no LILI tak voovoo od poczatku z tym saksofonem jechało porzadnie..
bierzecie na powaznie albo zamykacie oko
40,50,70,11,21,56,67,76,71,80,20
no pidałam hihihihi wzbogacone jada

40,50,70,11,21,56,67,76,71,80,20
no pidałam hihihihi wzbogacone jada
dzien dobry LILA