Wpisy użytkownika fredkaa11
Łącznie 1 103 wpisów w archiwum, pokazane od nr 308 971. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila,nascie sekund z cyferkami , tworcze...wciełam sie na moment
Lilus, zadałas pyt podajac zestaw 3...a uzyłam słowa wciełam sie -> poniewaz trwało to krociutko, lila..uciekam burza sie zaczyna...zaraz irokez mi sie pojawi na głowie
Kosmaty, moja rada...tak na marginesie, zestaw ktory zrobiłes...nie szmac go i nie zieniaj po kazdym losowaniu, wywalaj to co ewidentnie ci nie pasuje i wstawiaj pewniaka,
to tyle, uciekam umyc oczy
to tyle, uciekam umyc oczyRyszard...boisz sie bardziej pojechanej wersji?...np 46,56,67,77? 50, 80,49,30,19,75,
ach, ja nie biegam, chyba że Azor atakuje,....
masz na mysli park
masz na mysli parknie robie niczego co robia inni, moda na bieganie-> ja lezę...na boku, a jak sie zmecze to przekrecam sie na brzuch
o tym mowie, zadnych kolorowych szmatek na głowie, słuchawek w uszach i podrygiwania na sciezce...
zapomniałes, ze robie szpagat w kazda strone i latam po schodach...zyczeinnym takiej wytrwałosci
nie
nie mam rowerka, hulajnogi i ...własnie robie prawo jazdy...mam znizki...10 lat podchodze....
nie mam rowerka, hulajnogi i ...własnie robie prawo jazdy...mam znizki...10 lat podchodze....
jezdze swietnie do tyłu..i panowie twierdza ze to ewenement...bo zazwyczaj kursanci odwrotnie...zamecze sie tym hobby
nie prawda, ja robie wszystko teraz czego nie zrobiłam 20 lat temu...

nie mam, powiem wiecej nie planuję, jak upadnie podam rękę ale nie wiem czy zabiore do domu
heheh spook, nie lubie agresji...mam syndrom Sztokholmski, zaprzyjaznie sie z atakujacym
kosmaty, co mowiłam o liczbach podajac Tobie zestaw?...nie szmacimy go, pamietasz?
tak grasz...mnie pieniazki nie biorą, grasz na czyms-> mam słabosc

Spook nie znam sie na tej technice, ale posłuchaj sobie ...basu...w tym kawałku...genialne..
http://www.youtube.com/watch?v=4PHIEzYBOxo
przepraszam , tak to ujełam szybko wczoraj
..ale pamietasz...jedz po bandzie powiedziałam...
..ale pamietasz...jedz po bandzie powiedziałam...ja musze sie zbierać, Spook miłego dnia, Kosmaty-> dobrych pomysłów
jocia, ja nie lubie 27
..ale tym nie mozna sie sugerowac-> lubie 13
..ale tym nie mozna sie sugerowac-> lubie 13spokojnie
chociaz mając 20 lat moze tez byłam taka niecierpliwa, nie wiem...nie pamietam
chociaz mając 20 lat moze tez byłam taka niecierpliwa, nie wiem...nie pamietam
a ja mam odwrotnie...te same wyją... i reka nie moze skreslic nic innego....

to zal a nie złosc
, a gdyby wysłała wszytskie kombinacje i nic by nie weszło...? to dopiero powod do koziołka na scianie313509. status radar1111 2011-05-24 (21:39)
Witam wszystkich,
jako nowy mam pytanie czy ktoś z was aplikacji multipairs czy korzystacie z własnych programów??
odpowiadam: z własnego obłedu korzystam
Witam wszystkich,
jako nowy mam pytanie czy ktoś z was aplikacji multipairs czy korzystacie z własnych programów??
odpowiadam: z własnego obłedu korzystam

Wędrowco , może rankiem porozmawiamy
tak do kawy
gratuluję wszystkim
umykam
tak do kawy
gratuluję wszystkim
umykam
a moim zdaniem nie ma zadnego oszustwa, liczby te same wciąż...nawet tu krzys trafił 9....moze jeden miał olsnienie i przepisał liczby(4 dni wałkowane) i cholera trafił...
jestes tu Piotrze? ja nie mam gadu gadu tylko kadu kadu
linux...dostaje xxxx, ale dziekuje cokolwiek to było
linux...dostaje xxxx, ale dziekuje cokolwiek to byłoAndro, co do 5 nie chce sie wypowiadac
ja myslałam o 2,5,8 wczesniej a padło 3 6 8
ja myslałam o 2,5,8 wczesniej a padło 3 6 8nie mów aha...rób swoje...ja mowie 6 pada 9 ja 16 pada 19 ...itd

i dobrze
...mozliwe Deki
ale mocniej 23/24 do mnie przemawia...widzisz suma 2(3+4)7
...mozliwe Deki
ale mocniej 23/24 do mnie przemawia...widzisz suma 2(3+4)7