Wpisy użytkownika fiolka
Łącznie 34 654 wpisów w archiwum, pokazane od nr 20 120. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
,,Wyniki lotto tuż po 22:00''
-jest 22:17 a wyników jak ,,ni ma tak ni ma''.
-jest 22:17 a wyników jak ,,ni ma tak ni ma''.
Witam wszystkich.
Demon miałeś rację co do snów, wszystko się mści. Wczoraj były 4liczby -3,6,33,39
a ja oczywiście nie wysłałam. Ale to nic dzisiaj znów mi się przyśniły i jak mówiłeś ,,nie zdradzać''. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Demon miałeś rację co do snów, wszystko się mści. Wczoraj były 4liczby -3,6,33,39
a ja oczywiście nie wysłałam. Ale to nic dzisiaj znów mi się przyśniły i jak mówiłeś ,,nie zdradzać''. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Demon, trochę mnie przeraziłeś tą,,czarną magią''nigdy się tym nie zajmowałam i nie będę zajmować.
Wracając do liczb, to przewiduję jeszcze dwa ,,tasiemczyki''- chyba.
Wracając do liczb, to przewiduję jeszcze dwa ,,tasiemczyki''- chyba.
Mówią,, że pieniądze szczęści nie dają''- czy ja wiem?, może?, ale na pewno pozwalają realizować marzenia( a kto ich nie ma?, pewnie wszyscy na tym czacie).
Jeśli chodzi o luz, to coś w tym jest- im więcej wysyłam kuponów, tym mniej wygrywam, im mniej wysyłam kuponów tym więcej wygrywam.
Jeśli chodzi o luz, to coś w tym jest- im więcej wysyłam kuponów, tym mniej wygrywam, im mniej wysyłam kuponów tym więcej wygrywam.
Ja nie mówię, że akurat dzisiaj będą dwa.
Ps. rodzinka już w komplecie.
Ps. rodzinka już w komplecie.
Pasko, też kiedyś miałam się o to Ciebie pytać. Najlepiej byłoby, gdyby można było zwiększyć do 20.
Ta się zastanawiam, dlaczego nie szaleją tak bardzo liczby z 1-szej , 2-giej i trzeciej dziesiątki tak jak liczby z np.5,6i7 dziesiątki. Pewnie TS za dużo by stracił.
Porównywałam wczorajsze losowanie DL z liczbami wylosowanymi w lotto niemieckim- tym które podawałeś Pasko. U nas były całkiem inne liczby niż tam, pomimo, że poprzednio różniły się tylko jedną liczbą. Dziwne.
Może przestańmy jakiś czas grać w Ml to da IM do myślenia. Jak ONI z nami w kulki lecą to MY z nimi też!
Coś pusto zrobiło się przy 60 i 70-tkach. Tylko patrzeć, jak wypierdzielą tam tasiemca.
A może by tak można było nad wpisywanymi liczbami
zostawić jakieś dwa rzędy wolne od liczb, może wtedy łatwiej byłoby nam wykombinować liczby?Co o tym sądzicie? Pasko?
zostawić jakieś dwa rzędy wolne od liczb, może wtedy łatwiej byłoby nam wykombinować liczby?Co o tym sądzicie? Pasko?
Czy ktoś wie jak grać w niemieckie keno, czy u nas można? i gdzie?
Z tego co obserwuję,to chyba mniej ,,szachrują''- jak są z pierwszej dziesiątki to utrzymują się jakiś czas a nie jak w ML są i nagle -kanfora- znikają.
Z tego co obserwuję,to chyba mniej ,,szachrują''- jak są z pierwszej dziesiątki to utrzymują się jakiś czas a nie jak w ML są i nagle -kanfora- znikają.
Obserwator jeżeli jesteś wysokim gościemTS (chyba na obcasach)
to co robisz a tym chacie?
to co robisz a tym chacie?
Pewnie że TS manipuluje. Kiedyś ktoś tu pisał o jakiś drucikach przy kulkach, nie wierzyłam. Niedawno jednak przypatrzyłam się tym kulką i faktycznie są. Myślęwięc że to oni zadecydują kto i kiedy wygra i nie ważne ile zakładów się pośle 1 czy 50.
Zgadzam się w 1000000000% z Narkiem, w TS są przekrety i chyba w to G.... przestanę grać. Analizowałam pierwsze losowania jeśli chodzi o ML......- szkoda słów!
Szanowny P.Koguciku19, niekoniecznie chodzi o dodanie tych 20 kul, ale zauważ, że niektóre kule są wyłączone z losowania, przypadek? Nie sądzę! A póżniej niby odrabiają straty. Chodzi o to aby wszystkie kule chodziły, to i prawdopodobieństwo będzie inne.
Pewnie, że nowoczesność tu działa. Tak się zastanawiam czy ci co są przy losowaniach to nie siedzą cały dzień przed kompem i analizują ile procentowo jest skreślonych danych liczb a póżniej są wybierane tylko te które mają najmniejszy procent. Dlatego MY skreślając na pewno robimy to dobrze tylko ONI robią z NAS baranów.
A jeszcze,,, jak już nie mają wyjścia to puszczą takiego ,,tasiemca'', że z butów wyrywa!
Jakie były liczby w ML? Pasko chyba mecz ogląda i jeszcze nie wpisał.
Hm,a swoją drogą jak tak póżno będą losowania, to dopiero TS będzie mieszał kulkami. Będą mieli więcej czasu. Ciekawe czy kolektury będą dłużej czynne.
Cześć. Byłam dzisiaj w totolotku po raz pierwszy i obstawiłam jakieś zdarzenia na chybił i gonitwy koni. Ciekawe co z tego wyniknie. Dla mnie to była ,,czarna magia'', nie znam się na zdarzeniach jakiś i na gonitwach, ale spróbowałam.Hejka.
Cześć. No to teraz nie warto grać w ML, bo pewnie przez dłuuugi czas nic nie padnie, skoro tyle było wygranych.
Nie zdążyłam z typowaniami, a moje 12 liczb to-2,9,10,13,18,23,24,33,35,40,36,48
Witam.
A ja dzisiaj pod kolekturą znalazłam 2zł.
Hm..... może poszczęści się bardziej w ML?
A ja dzisiaj pod kolekturą znalazłam 2zł.
Hm..... może poszczęści się bardziej w ML?
No prosze , jak miluśko się zrobiło na cha-cie.
Nie ma wyzwisk itp. - tylko miłe zdarzenia.
Nie ma wyzwisk itp. - tylko miłe zdarzenia.
Witam. Hm, 8-ka to magiczna ponoć liczba, kojarzona z finansami.Może Ktoś z Nas wreszcie trafi 10/10 z okazji 8 urodzin stronki?
Życzę tego wszystkim .
Pozdrawiam.
Życzę tego wszystkim .
Pozdrawiam.
Witam.
Yes, yes,yes 8/10 i 7/10 takiego wyniku daaaaawno nie miałam.
Yes, yes,yes 8/10 i 7/10 takiego wyniku daaaaawno nie miałam.
Witam. Wszystkiego dobrego w Nowym Roczku i samych 10-tek.
Brazil a skąd wiesz że dzisiaj wysyp będzie 1-wszej dziesiątki? To byłoby super.
Brazil a skąd wiesz że dzisiaj wysyp będzie 1-wszej dziesiątki? To byłoby super.
Witam.
Pasko,dlaczrgo jak wchodzę na forum wyskakuje jakaś ,,Nietykieta''?
Pasko,dlaczrgo jak wchodzę na forum wyskakuje jakaś ,,Nietykieta''?
Witam. Pasko a ja niby miałabym być zablokowana? A, za co?
To może dlatego nie mogłam wejść wcześniej na forum i wyskakiwała jakaś ,,Netykieta''?
To może dlatego nie mogłam wejść wcześniej na forum i wyskakiwała jakaś ,,Netykieta''?
Witam. Znowu nie mogę zatypować ósemek na forum więc może tu się uda-
2,5,7,9,11,13,53,58
2,5,7,9,11,13,53,58
Witam. Oglądałam właśnie losowanie MM i zastanawiam się, dlaczego wylosowaną kulką zasłaniają maszynę losującą?
A tak odbiegając od tematu Wilebnego, to na 22 tak mi chodzi po głowie 3,5,7,8,9,13,15,27,29,36
W TVN24 w internecie jest opisane wczorajsze losowanie pt.,,Komu przeszkadzała kula nr15?''
Ewunia00777 moje też jest dziś święto.
Moje typy to 15,18,40,44,55,58,59,74,75,79
Moje typy to 15,18,40,44,55,58,59,74,75,79
Ewunia , ja mam i urodziny i imieniny 2 w jednym, a wygranych 0, hi,hi
Dzięki Lila. Powodzenie,powodzeniem ale wytrwałość się przyda.( chyba do następnego święta)
raperek, wydaje mi się, że powinieneś zaprzestać gry- przynajmiej na jakiś czas. Jeśli przegrywasz, emocje biorą górę i pewnie najchętniej sięgnąłbyś do kieliszka. Jeśli wygrasz- no cóż - stać będzie Cię na wiele, apokusy są za rogiem. Więc sam widzisz.
Witam. U mnie dziś 6 z 7. i jedna obok-zamiast28 było27. No ale trudno, dobre i tyle.Pozdrawiam.
Kurna chata, nie dosyć że późno losowanie to jeszcze w ciula lecą.Żenada
Co tam na jutrzejszy dzien,,,losowanie dzisiejsze za tydzien- jak mrozy odpuszczą
Pasko na pewno wszyscy staniemy za TOBĄ murem, a buraki... no cóż, może żal im d...... ściska?

A ja jestem nowa, stara. Ciekawe jaki znaczek Pasko mi da. Kiedyś cząściej tu zaglądałam. Hej,jak po świętach?
NO miło, już myślałam że sama ze sobą będę gadać. Śnił mi się deszcz, czy ktoś wie co to znaczy?
I jeszcze, że pomagałm dzieciom w jakimś przedstawieniu w kościele.
No trzeba iść dojeść wigilijne uszka, barszczyk i czekać do następnej wigilii.
czy