Wpisy użytkownika fabik96
Łącznie 674 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 230 689. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Kumacie to, zagralem okolo z 7 razy na 2 liczby w mm i ani razu nie trafilem 2 liczb tylko 1. Poj*bane
Hehe dzieki wam ze gadaliscie ostatnio o keno wygralem 11 zl, bo gralem na 2 skreslenia i trafilem xD
Kurde jak skresle sam liczby do keno na 2 skr to nie moge trafic a jak na ch/t to wpadaja
Hehe, poszedlem se do kolektury i wyslalalem se keno 1 zakl na 2 skr i trafilem xd
Keno by mogli zrobic tak zeby losowania byly co pol godz,bo 5 min to za duzo xD
Ja gram na 2 liczby ze zwiekszoną stawką. na chybil trafil, swoich liczb nie moge trafic.
Hmm, dziennie puszczam tak z 2 razy, za 6 złotych, jak trafie to puszczam jeszcze raz,a jak nie trafie to daje sobie spokoj i dopiero na nast dzień.
Problem w tym, że nie chce mi sie biegac do kolektury trzy razy dziennie
Kocur, mowie ci zagraj na 2 liczby jednym zaklaedm, jak trafisz to pusc jeszcze raz ale ze stawka x2.
Kocur, nie gwarantuje ci 100% ze trafisz, ale ja np mam szczescie do tych 2 liczb ostatnio
11 zl wydaje sie malo, ale jak wydasz 4 zl na 2 zaklady i znnow wygrasz te 11 zl, pozniej puiszczasz ze stawka x2 i wydajesz 4 zl a zyskujesz 9 zł
Ts moglby byc dobroczynny i zarzucic na mikolajki po 1 mln uzytkownikom multipasko
Jak bedzie wygladac gra w lotto przez internet. Przeciez nie ma sie kuponu w ręku
ale kaskada jest raczej oszukana. Jakby mozna bylo kreslic swoje liczby to by bylo wygranych a wygranych
Zycie byloby nudne gdybyscie wygrali nawet te 2 miliony. To jak granie na kodach. A tak zapracowujecie wlasnymi rękoma xD
Jasiu idzie do apteki po kondomy.
-Dzien dobry, proszę o prezerwatywy
-Chlopcze,po pierwsze o takich rzeczach mowi się szeptem, po drugie to nie jest dla dzieci, po trzecie są tego różne rozmiary
-Jasiu odpowiada: Po pierwsze, w przedszkolu uczyli mnie mówić głośno i wyrażnie, po drugie to nie jest dla dzieci tylko przeciw dzieciom, a po trzecie dziadek jedzie do sanatorium i potrzebuje wszystkie rozmiary
-Dzien dobry, proszę o prezerwatywy
-Chlopcze,po pierwsze o takich rzeczach mowi się szeptem, po drugie to nie jest dla dzieci, po trzecie są tego różne rozmiary
-Jasiu odpowiada: Po pierwsze, w przedszkolu uczyli mnie mówić głośno i wyrażnie, po drugie to nie jest dla dzieci tylko przeciw dzieciom, a po trzecie dziadek jedzie do sanatorium i potrzebuje wszystkie rozmiary
Ja dałem tsowi "troche" zarobić, a on mi sie tak odwdziecza, nie da mi trafic6