Wpisy użytkownika ewa102
Łącznie 916 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 440 878. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Serw - pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrowia i wysokich wygranych
2 445 336
2 446 735
2 445 336
2 446 735
Gonzaga - dziękuję za wyczerpującą odpowiedz. Studiowałam w Kielcach i scyzorykowo zawsze kojarzyło mi się z tym miastem.
Dusia, Jocia ,Ana70 ,Emerytka46, Agatka ,Nirwana -
miłego dnia i wysokich wygranych
miłego dnia i wysokich wygranych
Megamocny, Toja, Bolek31, Hanys_ek, Emeryt, Pablo85, Kubus88, Robal36, Spook, Krzysztofc - miłego dnia i wysokich wygranych
spoko jeszcze raz napiszesz o polskich kobietach lelawe piczki to sama Ci
- nie będziesz musiał czekać na dziką krew muzułmanek
- nie będziesz musiał czekać na dziką krew muzułmanek
spoko - masochistką nie jestem ale jak będziesz się napraszał to wszystko możliwe.
Majpan - doczytałam że balangowałeś wczoraj to dzisiaj zapewne masz ciężki dzień .
Księciunio fart z poniedziałkiem do Ciebie wróci i będzie
- miłego dnia.
Księciunio fart z poniedziałkiem do Ciebie wróci i będzie
- miłego dnia.
Uleczko, Agatko, Majpan, Rrrooobbbeeerrrttt , życzę miłego dnia i wysokich wygranych
Dusia , Agatka, Wędrowca netowy , Andreas - miłego dnia i wysokich wygranych
Emerytka, Gryks76 , Bolek31 , Rrrooobbbeeerrrttt - życzę miłego dnia i wysokich wygranych
Krzysztofwa- proszę bardzo o przetłumaczenie mojego snu który wysłałam do Ciebie na forum.Czy Ty mieszkasz w Warszawie ?
Majpan - mam nadzieje że samopoczucie u Ciebie już lepsze niż parę dni temu - miłego dnia i dobrych typowań życzę.
Wędrowca netowy, Kondi, Zgrywus, Gryks, Drapek, Sławek, Rrrrooobbbeeerrrttt - wysokich wygranych życzę
Witaj Serw - to że tu jesteś wskazuje że " jeszcze serduszko puka w rytmie cza cza"
pozdrawiam Ciebie serdecznie i życzę dużo zdrówka
pozdrawiam Ciebie serdecznie i życzę dużo zdrówka
Serw - nie zapominaj o tym "serce to najpiękniejsze słowo świata, serce to w życiu najcudowniejszy skarb, serce - miłości hymn co w słońce wzlata, to baśń skrzydlata , to szczęście i zaklęty czar " więc dbaj o nie abyś mógł cieszyć się życiem.
Cieszę się bardzo że jesteś tu z nami.
Cieszę się bardzo że jesteś tu z nami.
Serw spokojnej nocy. Tylko tam Miły nie dokazuj - siusiu , paciorek i lulu.
Rrrrooobbbeeerrrttt - "chwalić się każdy może jeden lepiej drugi gorzej" a Ty radzisz sobie całkiem dobrze - tu zapewne będziesz jednym z najlepszych.
Robal36 , Pęsko ,Maras1973 ,Wizard , Faral40 - dzień dobry Panowie - miłego dnia życzę i wysokich wygranych
RP - - martwiłam się Twoim dwu dniowym milczeniem ale już mi jest lepiej .