Wpisy 2 379 184 – 2 379 283
3 lipca 2015 03:43 → 3 lipca 2015 08:38, 100 wpisów
tatko
p.s. 8/8 musisz, bo synuś na wakacje do maczu pikczu chce jechać
p.s. 8/8 musisz, bo synuś na wakacje do maczu pikczu chce jechać
Drapek nie szukata tylko trza miejsce zając z ranca na plażingowanie
fiolka fajnie masz- niestety do najbliższej morskiej plaży mam setki km- ale plażing to nie dla mnie...
na koniec dajcie po pewniaku na 14tą,
dobrego dnia i wygranych
na koniec dajcie po pewniaku na 14tą,
dobrego dnia i wygranych
Drapek ja tez się bujalam ponad 500 km przynajmej pogoda dopisuje
Zmykam bo zaraz tel mi padnie wysokich wygranych Krasnalka drapek
w sumie na najbiższą plażę do sopotu nie mam tak daleko, do krakowa 2h, z krak pendolinem 6h i za 8h jestem na plaży, ale wolę śinoujście
a zbieram kasę na maczu pikczu
a zbieram kasę na maczu pikczu
same powtórki? dla jaj puszczę jeden taki zakład, myślałem że tatko coś podrzuci- a on już bajeruje zapewne... żabkę
27-28-30-31-44-47
moje 5/54,14,44,62,67
u mnie śledzących jest 47- czyżby była plusem i wogóle to 40ki mnie dziś kuszą
moje 5/54,14,44,62,67
u mnie śledzących jest 47- czyżby była plusem i wogóle to 40ki mnie dziś kuszą
2 379 210..mowisz powtórka i dawałas lizaki drapek ty wez i graj real...
DZIEŃ WCZEŚNIEJ byłaś w lesie zbierałaś jagody potem prasowanie i nadwyrężyłaś się ale zwolnij bo to nie przelewki
krasna ..po co chciałaś ..smiech na sali robiłaś jak kiedy zawsze ..i co paaatrz w niebie pan bóG daje dla ciebie niespodzianka kara i co teraz
nic nie mogę robić wczoraj ledwo obiad zrobiłam a miałam takie plany bo nikogo nie było w domu i nic mi z tego nie wyszło
krasia ja też wszystko sama robiłam ,mój poszedł do pracy a ja sobie wytapetowałam mały przedpokój ,okna wymyłam a potem dostałam migotanie tak wysokie że 1 komora się nie chce zamknąć i już muszę uważać mało wysiłku bo jak nie to rozrusznik gotowy i non stop pod kontrolą lekarza
Ciężary odpadają okna myję na raty mogę 1 dziennie I WIĘCEJ TERAZ muszą pomagać ,a to jest nieraz nie tak jak bym chciała i się denerwuje a jak nie widzą to poprawiam
Krasia i doszłam do tego że świat się nie zawali jak stopniowo i pomału to się zrobi .nie dziś to jutro i spokój jest
i milego dzionka
krasnalko co tam slychowac u ciebie
krasnalko oj bedzie
Dzień dobry
Koniec biadolenia dziewczyny jesteś piękne silne i dużo może cie tylko się Wam nie chce !
Wszystkim dużo i szczęścia w losowanie o 14
44 padło to teraz może 69
Koniec biadolenia dziewczyny jesteś piękne silne i dużo może cie tylko się Wam nie chce !
Wszystkim dużo i szczęścia w losowanie o 14
44 padło to teraz może 69
.
http://www4.rp.pl/article/20150619/PLUSMINUS/306199979
Oo! Jak.dobrze, że ktoś to powiedział (a inny napisał) to już mówić nie trzeba...
Polecam!
Dla tych, którzy czytać nie lubią wystarczy początek...
http://www4.rp.pl/article/20150619/PLUSMINUS/306199979
Oo! Jak.dobrze, że ktoś to powiedział (a inny napisał) to już mówić nie trzeba...
Polecam!
Dla tych, którzy czytać nie lubią wystarczy początek...
Serw ponieważ masz niezłe wyniki (w grach) planujemy tu zrobić.z Tobą wywiad (m.in. nt. metod typowania)
Przygotuj.się...
Przygotuj.się...
Już by można.zrobić, ale.zgrywus poszedł.świnkę nakarmić
i.zginął.z mikrofonem
i.zginął.z mikrofonem