Wpisy użytkownika dusia
Łącznie 30 796 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 180 317. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
chętnie się napije coś chyba zaczyna mnie rozkładać ale zaraz wezmę mój syropek
baxter nie naleweczkę ,a tylko syrop szkl,cytryn/sok/miód i czosnek szkl,przegotowanej wody to trzymam w lodówce i jak mnie zaczyna brać to biorę dużą łyżkę stołową rano i wieczorem
trzeba śniadanko zjeść i obiadek postawić będe lukać co obstawiacie
jestem bo przez 3 dni wysyłałam 6/6-7,13 25,33,39,78,dzisiaj robiłam weryfikacje i ją odłożyłam a ta motyka dzisiaj weszła i by było 5/6
teraz spadam na 1 godz.islandorka wyżej zostawiłam przypuszczalne pewniaczki ,obadaj,i napisz co o nich sądzisz
witam tych co nie śpią,bo mnie obudziło silne tąpniecie i nie mogę teraz zasnąć
islandorkau mnie tylko 10 zł,a by się przydało cosik większego ugrać
isia wczoraj rano podałam Ci 26,45,46 iwczoraj weszły tylto nie razem
monet tylko że cały czas to te kopalnie kupe kasy oddawały do warszawy /ktoś tam na wysokich stołkach o nich decydował i to teraz są tego skutki/zkłócają cały kraj tylko to potrafią .Afera za aferą, korupcja nieudolna gospodarka tym co mamy najlepszego
monet gdyby te zasoby pienięzne były na miejscu to by tego nie było/fakt korupcja korupcje goni ,jeszcze moi dziadkowie mówili że niemiec to przewidział i zawsze mówił "DAJ POLAKOWI WŁADZE TO SIĘ SAM WYKOŃCZY" ,trochę prawdy w tym jest.