Wpisy użytkownika dusia
Łącznie 30 796 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 183 948. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
isia miałam sen śnił mi się czat i zapamiętałam tylko słowo Jocia
będe musiała joci zapytać jaki ona ma numer z imienia i nazwiska może wpadnie
isia jak wczoraj kreśliłam to 30,62,69, ale nie wiem może wrzuce moją urodzinową date a nuż wejdzie
teraz isia nie mam za dużo czasu bo o 10 musze być z ojcem u lekarza więc jak przyjdę to jeszcze obadam co może wejdzie
jocia śniłaś mi się w nocy i ze snu zapamiętałam tylko słowo jocia jaką masz numerologiczną cyfre /imie i nazwisko/podaj jak możesz
wczoraj mi nic nie weszło na zero,a myślałam że ts zrobi mi prezent
tak to u nas jest w tym kraju nic tylko człowiekupłacz i płać tylko za co /za te stypendium /co dają
wiesz bo tu tak jest-młody jak idzie to mu mówią ze niema praktyki w tym kierunku,a starszym ze za stary choć wiedze i praktyki ma kołomyja na całego
i to umowe bez odprowadzanych składek na zus,bo oni się tak wycwanili przyjmują na okres próbny, a potem zwalniają ,a na to miejsce następny a ty człowieku możesz tak do skutku
masakra mój ma 21 a ts nic nie da wygraćtrzymam za ciebie zeby ci się udało
lewy taka to rozrzutna nie jestem chyba bym musiała na głowe upaść
myśle nad 25 ale nie wiem jeszcze ,bo dopiero będę sprawdzać bo ts troszkę mi namieszał i nic nie wchodzi po moich myślach
isia u mniea pieniążki by się przydały,właśnie wypisywałam wszystkie rachunkityle tego do zapłaty
masz chałupkę to nie musisz im co miesiąc dawać na czynsz,a ja prawie 700 stówek i mieszkanie wykupione
krasnalka zobacz mam w profilu ale nie wiem czy będąspadam do miasta do potem
krasnalko wygraj bo ja dzisiaj nie wpusciłam/nie chciało mi się wychodzić,/mam tylko miniktóre rano wysłałampod jutrzejsze święto