Wpisy użytkownika drapman
Łącznie 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 046 078. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
islandorka
nie zmieniłem, tylko na niku drapman typowałem mm 10/10 kupione z cht
nie zmieniłem, tylko na niku drapman typowałem mm 10/10 kupione z cht
krzysio
co się mnie czepiasz
drapmanik też typuje i drapie oczywiście- popatrz w profil 50zł wydrapał w zodiaku, a dziś 5zł
co się mnie czepiasz
drapmanik też typuje i drapie oczywiście- popatrz w profil 50zł wydrapał w zodiaku, a dziś 5zł
ja miałem wczoraj w zodiaku 50zł, zaś popołudniu kupiłem 2x xingo i 6zeta utopiłem
islandorko drapek jest uzależniony od drapania, musi coś lub kogoś codzień drapać- nawet kilka razy
islandorka
ale w drapce małe szanse na wygraną w tyśiącach zł, a w mm też małe ale możliwe
ale w drapce małe szanse na wygraną w tyśiącach zł, a w mm też małe ale możliwe
trisetu ja 13go w pt 300zł w pisance wydrapałem, 13 lubię, chociaż w lipcu i sierpniu nic konkretnego nie wygrałem
13 amber gold najprawdopodobniej już na dobre w bambuko zrobiło swoich klientów
torsan
ja tam na losującego nie patrzę, to i tak nie ma znaczenia, zawsze jakiś gracz zostaje szczęśliwcem
ja tam na losującego nie patrzę, to i tak nie ma znaczenia, zawsze jakiś gracz zostaje szczęśliwcem
a ts codziennie, a nawet 2x dziennie , a nawet co 5 minut wielu z nas grających robi w bambuko
trisetum
to dobrze, że jeszcze nic wielkiego nie wygrałem, a nuż bym tam kasę zaniósł
to dobrze, że jeszcze nic wielkiego nie wygrałem, a nuż bym tam kasę zaniósł
trisetum
jak byłem jeszcze studentem grałem na giełdzie i miałem takiego zdolnego kolegę z jastrzębia zdroju, co dobrze przewidywał trend wzrostowy i spadkowy; a tych analityków to nie cierpię, żaden z nich 3-4lata temu nie pisał, że amber to lipa
jak byłem jeszcze studentem grałem na giełdzie i miałem takiego zdolnego kolegę z jastrzębia zdroju, co dobrze przewidywał trend wzrostowy i spadkowy; a tych analityków to nie cierpię, żaden z nich 3-4lata temu nie pisał, że amber to lipa
ja tam żadnym politykom nie wierzę, gdyby rządził pis czy sld i tak amber by orżnął ludzi-- widocznie takie założenie było od samego początku
astrolog
moje typy do wysłania gotowe w profilu gg36 i drapman, oprócz 51 jako 9/9+
moje typy do wysłania gotowe w profilu gg36 i drapman, oprócz 51 jako 9/9+
« Poprzednie 100Kolejne »