Wpisy użytkownika drapman
Łącznie 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 031 572. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
1,4,13,16,40,41,42,60,73+ to mój zestaw na otarcie łez- wczoraj trafiłem samego plusa- może dziś da fortunę
wczoraj wysłałem 10/10+ na 3 los. z cht i miałem 2/10+ i 4/10+ - zobaczę co dziś będzie- zestaw w moim profilu
najbliższą sznasę na 1tyś masz albo w ex.pensji albo w zodiaku od 1.08; albo w lotku,xingo, xl
ja wczoraj zaszalałem i kupiłem 20 lotków, 5,4 2 i parę po 1zł-- chyba 7zł straciłem, a gość za mna kupił 10szt i 1x1zł tylko-- zmniejszyli ilości wygranych w porównaniu z poprzednią wersją
będzie, ale ja nie będę jej kupował- może jak się będzie kończyć
w poprzedniej edycji lotka 1,8mln x1zł, teraz 1,7mln x1zł--- ok. 100tyś dodatkowych pustych losów
majowj na razie tych po 3 nie drapię- dziś na 3szt tf-5zł i 1x sz50- 2zł
trisetum
krzyżówkę sobie na 1-2 mies. odpuść- nic konkretnego tam nie będzie
krzyżówkę sobie na 1-2 mies. odpuść- nic konkretnego tam nie będzie
trisetum
szkoda, żeś się spóźnił; ale spisz sobie nr. seryjny (ten środkowy) i jak pojawi się zupełnie inny to znów próbuj---wieszają u ciebie też na wystawie takie wygrane drapki?
szkoda, żeś się spóźnił; ale spisz sobie nr. seryjny (ten środkowy) i jak pojawi się zupełnie inny to znów próbuj---wieszają u ciebie też na wystawie takie wygrane drapki?
mirnam w małych mieścinach po tysiącu w krzyź. płacą-- czas na ciebie
xingo lub 3 zdrapmany lub 3 lotki lub 3 tf--- prawdę powiedziawszy ja bym nie kupował tam gdzie za koleją dają- ale kto wie, raz albo dwa też tak 50zł trafiłem w ..xingo
18,30,49,54,73
2,9,18,28,29,44,54,59,64,65+, --- to mix moich i joci
dziś u jolki drapacz drapie s7 z marnym skutkiem- po wydrapaniu całej paczki max. jego wygrana 7zł, ja w s7 - 14zł
mm+
jak wygrane ostatnio; widzę że do ciebie i malej te dobre zdrapmany dali, u mnie jeszcze ani razu 50 i 250 zł nie było
jak wygrane ostatnio; widzę że do ciebie i malej te dobre zdrapmany dali, u mnie jeszcze ani razu 50 i 250 zł nie było
reniuszka
drapman = gg36
drapman jak był bonus to grał tylko z cht
drapman = gg36
drapman jak był bonus to grał tylko z cht
mm+
widać że ciężkie czasy przyszłynawet kumutulacja kiepsko rośnie
o 13.00 było 13,95mln--oszukali bo na sobotę miało być 15mln
widać że ciężkie czasy przyszłynawet kumutulacja kiepsko rośnie
o 13.00 było 13,95mln--oszukali bo na sobotę miało być 15mln
mm+
nie myślałem za dobrze rano, a 33 powinienem dać na pukon, byłaby wyższa wygrana z+, ale od kogoś 14 spisałem i choć 3/5 jeszcze trafiłem
nie myślałem za dobrze rano, a 33 powinienem dać na pukon, byłaby wyższa wygrana z+, ale od kogoś 14 spisałem i choć 3/5 jeszcze trafiłem
dziś jolka w szy50 zdrapała 50zł w ostatniej drapce jaką miała, a kolektorka z innej żb trafiła 4/5 w mini na swoje stałe liczby za 1.25zł- grała na nie od listopada, 3/5 miała kilka razy - teraz czeka na 5/5
chyba zacznę grać jeden zakład w mini na stałe liczby-- może warto czekać na
mm+
widzę, że w mm wróciłeś na stare śmieci; ta parka 3 i 5 rzeczywiście często lata
widzę, że w mm wróciłeś na stare śmieci; ta parka 3 i 5 rzeczywiście często lata
trisetum , nie drapię za bardzo, dzis w 4A miałem 1 i 5zł- kupiłem xingo 2szt i
ja czytałem że prawie 1,4 zgarnął--- a może to kaśka z mp--- coś jej ostatnio nie ma-- pewnie już na jamajce jest
dziś spada 22,41,42,43,58,59,73,79,70 z+; a ja już konto naczykowałem na 270tyś. zł
22,41,42,43,58,59,73,79,80--- te dziewięć liczb dziś wlata, a jedna z nich będzie +
ja z cht max. miałem 5/6 kilka razy, a z + 5/9 też kilka razy; ale widocznie wszystko jest jednak możliwe
islandorka
dziś pafty wysłał ze snu i , a swoich nie wysłał- a 5/6 by miał
dziś pafty wysłał ze snu i , a swoich nie wysłał- a 5/6 by miał
islandorka
już za dwa dni nowy zodiak i pensja--- może coś wydrapiesz
już za dwa dni nowy zodiak i pensja--- może coś wydrapiesz
islandorka
drap zdrapmana, u mnie jeszcze ani raz nie padło nawet 50zł w 5-ciu żb pytałem--- dali te wygrane na północ polski
drap zdrapmana, u mnie jeszcze ani raz nie padło nawet 50zł w 5-ciu żb pytałem--- dali te wygrane na północ polski
islandorka
ja się nie kieruję znakiem; w zodiaku zawsze kupuje nr. 011 i 100---po 50zł parę razy miałem na te numery
ja się nie kieruję znakiem; w zodiaku zawsze kupuje nr. 011 i 100---po 50zł parę razy miałem na te numery
majwoj
kolektorka w sobotę 4/5 w mini ustrzeliła na stały zestaw, 32jej spaprało sprawę, od dziś chyba ja zacznę na stały grać - może się jakiej czwórki doczekam
kolektorka w sobotę 4/5 w mini ustrzeliła na stały zestaw, 32jej spaprało sprawę, od dziś chyba ja zacznę na stały grać - może się jakiej czwórki doczekam
trisetum
od listopada gra za 1,25 na stałe liczby 4,7,19,21,32--- parę razy 3/5 miała no i 4/5 się doczekała- ja też już wybrałem zestaw, ale czy taki cierpliwy będę to się okaże
od listopada gra za 1,25 na stałe liczby 4,7,19,21,32--- parę razy 3/5 miała no i 4/5 się doczekała- ja też już wybrałem zestaw, ale czy taki cierpliwy będę to się okaże
angierskia dobrze ci zapłacili chociaż, bo ta 4ka z soboty kiepsko w sumnie płatna
15,4mln to pula lotto z 9.20
w zdrapmanie 5zł, krzyż. xl 20zł i xingo 3zł
w zdrapmanie 5zł, krzyż. xl 20zł i xingo 3zł
r36
czekam czekamna te drobne
a loteriada jak dostanę idzie w kosz
czekam czekamna te drobne
a loteriada jak dostanę idzie w kosz
dzisiaj drapek rano 50zł w zodiaku i 10 w ex.pensji drapnął; a popołudniu w zdrapmanie 5zł- zamnieniłem na ex. pensję i
islandorka
w pierwszym dniu zodiaka na 4 drapki 011, 3x było 2zł; a dziś kobieta kupiła z 20 zodiaków i pustaki lub 2zł, ja kupiłem 2szt i 50złi pustak
w pierwszym dniu zodiaka na 4 drapki 011, 3x było 2zł; a dziś kobieta kupiła z 20 zodiaków i pustaki lub 2zł, ja kupiłem 2szt i 50złi pustak
hartge
dziś kupiłem 2 szt. i w sumnie na 0 wyszedłem--- nie schodzi tak jak pierwsza edycja
dziś kupiłem 2 szt. i w sumnie na 0 wyszedłem--- nie schodzi tak jak pierwsza edycja
majwoj
ja czekam na okazję i dziś taka była- zostało jolce z 10 zodiaków, a dotychczasowe wygrane były tylko po 2zł, więc zaryzykowałem i się udało
a jak po l/m
ja czekam na okazję i dziś taka była- zostało jolce z 10 zodiaków, a dotychczasowe wygrane były tylko po 2zł, więc zaryzykowałem i się udało
a jak po l/m
krzysio
drapman jak był bonus milionowy to typował i grał tylko z cht; a teraz bonus niski a nick .... został to klikam
drapman jak był bonus milionowy to typował i grał tylko z cht; a teraz bonus niski a nick .... został to klikam