Wpisy 1 059 813 – 1 059 912
14 sierpnia 2012 00:00 → 14 sierpnia 2012 00:42, 100 wpisów
jackwar dobranoc
gonzaga
dobra to ja uciekam życzę wszystkim kolorowych snów i spokojnej nocy a wszystkim grającym wysokich wygranych na jutro o 14:00 oraz 22:15 dobranocdo poklikania
ja teraz typuje tylko 5/5 i 10/10 to co mogę na tej stronce wprowadzić
michellex w środę choć święto jest to u mnie jest czynne ale jutro jeszcze zobaczę czy będzie otwarte na 100%
michellex
multi...okpilnuj tylko kuponika, żeby się gdzieś nie zapodział
michellex mam go w bezpiecznym miejscu jeszcze raz dobranoc wszystkim do poklikania
same dziewczyno juz poszła spać pod kołderem ..a facet łobuzaki jeszcze nadal oglodoć www xxx moze jeden scols nie śpi
Michalinko zapomnialem zapytac jak obiadek,wszyscy zadowolenia ziemniaczki sie ugotowaly
scols ..ty tu gadać z samicą ..ja oglądam na live sexe z zagranicy
krzysio pintolu stracisz cala wygrana kasiore na panienki w tv sciagnela Ci chociaz majtki
scolls..nie strace kasiorka ..jutro pintole gram 3/3 i mała stawka postawie 5 i jeden zakład
michellex..przyjdz do londyna scols ...mozesz siedzie na kolanach scols xxx i znikam...
michellex ..scols ma ładnie pokój i czysto duze wolne miesjce łózko , i pojedzie do scols xxx i znikam.. kiedyś widziałem foto
Michalinka ja to mam tak ze albo nie pracuje wclae i leze bykiem albo pracuje po 16h na dobe i nie mam czasu nawet dobrze sie wyspac
witam witam dzidy
scolls...jak sie zajdzie ta wlaściwa, to sie i czas znajdzie i da się wszystko pogodzić a jak
scolls....prawda mówisz twój wiek
scolls uuu ale buziakow hehehe a wszystko git,po powrocie z francjji jakos leci spokojnie
michellex
czesc pintol xxx krzysio

majorka..
scolls..oczy tak mogą kłamać ...ja nie bardzo wierzę
scols ..ale ale ty dzidek juz
oj krzysio
scolls ja w sumie nic, moj mezczyzna pracowal,teraz jestem z polsce i robie to co lubie yeach
scolls ja w sumie nic, moj mezczyzna pracowal,teraz jestem z polsce i robie to co lubie yeach
scolls slimaki jadlam.... jesli to zajecie
majoreczka nie za bardzo lubie staja mi w przelyku a zaby to bym sie chyba nie odwazyl zjesc
choc nie powiem w UK probowalem roznych kuni swiata i niektore byly przepyszne
scolls... hehe ja kocham krewetki, małże, bo figurka sie trzyma...czasem jem,a sa malo kaloryczne,mniam a slimak... no coz... taki sobie
michellex...obślizgłe... wspaniale
michellex...obślizgłe... wspaniale
ja narbadziej lubie polska kuchnie: pyry, gzika, schabowe, pyzy, gulasz, bigos, pierogi itd. nooo oprócz golonki
scols ..jestem młodszy -1 ...ja tak myśle ..nie jesteś wysoki
michellex... pyry... poznan? ja tez lubie pyrki nasze
Michalinko wlasnie Ty jestes z wlkp tak jak ja i pintol gzik przepyszny
michellex hahaha, tak, jak takie grzyby, zbierane w deszczu... niezbyt przypadly do gustu
michellex....golonki nie jem czuje nie smaczne
wlkp kocham kocham kocham nie rozumiem jak ludzie sieja zla opinie nam za granica, nie przyznajac sie skad pochodza... ja sie nie wstydze tego
scols...no widzisz wiedziałem
krzysio lubi jesc rurki... z kremem
majoreczka...ja tylko probowałam krewtki raz i nie dla mnie toa właśnie ślimaki mi się z takimi obslizgimi grzybami kojarza to dobrze
majorka ..rurki ...chyba kiełbasa tak dobre smaczne pycha