Wpisy użytkownika dobryptak
Łącznie 2 102 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 623 643. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Już tak było, że jedna i ta sama osoba miała ponad 20 piątek w Mini.
Nikt mądry nie podaje pewniakow na portalu i na profilu. Mądrzy nie typuja a jeśli typuja to dla proformy same lipne
Koso77, właśnie, kalendarzowe jak w Mini :
3,10,17,24,31,pamietasz????
Z kalendarza trzeba umieć korzystać.
Tylko kalendarz plus kalendarz NosstrAdamusa str. 94
3,10,17,24,31,pamietasz????
Z kalendarza trzeba umieć korzystać.
Tylko kalendarz plus kalendarz NosstrAdamusa str. 94
I..... Liczby z Keno przeniesione na kupon. Liczby z chybika z Mini, przeniesione na lotto i odwrotnie dają dobry skutek. Nie tabelki, a intuicja, myślenie, mózg, nie bezmozg.
Chybiki z online są dobre, ale tylko do obstawiania. Oboki wychodzą. Lepsze są chybiki z maszyny.
Pasko zawalił wygrane w Lotto plus. Z dnia na dzień jakieś niedorobki
Tomi77, odstaw Kaskade raz na zawsze. Podam przykład wygranej w Mini z liczb z chybika z z Lotto. Później skan. Jestem w Oddziale.
Czułem te liczby dlatego wysłałem na I losowanie. Babsztyl nie miała wydać z 50 zł, chciała anulować kupon. Oj, miałaby kłopot.
Admin, popraw się. Dochodzi południe, a Ty nie potrafisz podać wygranych w Lotto Plus. Jeśli się prowadzi portal, należy o niego dbać.
Emerytka46 iul cię to obchodzi. Czekam w ZOO w Chorzowie na ciebie. Wiem jak się pisze zwroty grzecznosciowe. Do grzecznych z szacunkiem do amow
Jacunn, mówię o online. Ja też na chybił trafił z maszyny miałem kilka wygranych m
Emerytka46, gratuluję rozłożenia Toska na lopatki. Tak trzymać. Chorzów podbija Warszawę.
Szał wygranych. Po tylu szóstkach w lotto plus nie liczcie na kokosy. Tosiek musi sobie odbić
5576110 zl
5576110 zl
AngelusDomini, K84, Benedyktt, piękna zagrywka. Putinowska dyplomacja
Pewien specjalista od typowan podał 20 pewniakow na MM na 14:00.Trafil aż 3 liczby.
K84, rozesłal wczoraj pewniaki na Lotto do kolegów. Padły 4 szóstki.
Dzisiaj Biały Dunajec, Tarnów, Kraków, Katowice, Sosnowiec. Chorzów padnie 2 zlote
Jemerytk46, nastąpił chochlik.Przrviez pisałem, że padnie 2 50 zł .a w K.padna 3 piątki w Mini i czwarta w Bislym Dunajcu
Jemerytka46, Grunwaldzka 3 miałem 100000, niech Ci powie kol.Wczoraj jeszcze więcej w C. na liczby od K.
Pasko, podobnych przypadków było więcej.Kolektor udal się po wygraną do oddziału.Kasjerka powiedziała, że los nie jest wygrany.Zatrzymala go.Juz nie pracuje.
Nawet nie wiedziała, że ma do czynienia z kolektorem.Inna przytrzymała kupon z wygraną 3500 zl.Miala sprawę karna.Kolrktura zamknięta .
Jutro będziecie mieć większe szanse na plasowanie się w rankingu.
Nie tak dawno krytykował pewna osobę, a teraz wchodzi Jej w...Typowy fałsz.
Mewa, dlaczego większość twierdzi, że mewa to gryks, i co im to przeszkadza?????
Mewa, tez tak uwazam. Niech tak zostanie. Prędzej czy później takiego piega lag asny trafi
Dzisiaj znów padnie coś pięknego. Ostatnie losowania Mini są wymarzone.
Megamocny, jakie polskie powstanie było najbardziej tragiczne?
Megamocny, masz szansę. 1 zawsze był dla mnie szczęśliwym dniem do gier losowych. Jest ważna zasada, która należy przestrzegać, a wygrasz.
Polecam zdrapki szybkie 50.Co druga wygrana. Pod warunkiem, że sam wybierzesz. Zainwestowane 40 zł. Wygrane 500, bonus 50 i 100.650 do przodu.
Tu jest wiele błędów. Zobaczymy czy je dostrzeże i czy dokona korekt???
Liczby, cyferki, liczby, cyferki, ściganie za liczbami czynią spustoszenie w głowach, z czasem rak mózgu / o ile się go ma? /.
Od pewnego czasu przestałem dawać skany wygranych na portalu. Gdy wysyłałem je MMS do pewnych osób, jeszcze dzisiaj mają ciśnienie 279/120.Piana się toczy z yska z zazdrości. Taka jest polska życzliwość : miłego dnia, wysokich wygranych, Szczęść Boże Przyjacielu, a w realu jest co innego. Fałsz, obluda, zazdrość.
Wysyłałem zakupione chybiki z Mini, na których wygrywał w kaskade i MM, teraz już stóp życzliwości.