Wpisy 3 625 269 – 3 625 368
2 sierpnia 2019 00:05 → 2 sierpnia 2019 12:52, 100 wpisów
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, a ja będę oglądał Amandę jak gra w tenisa piękną z USA. Stopki bym jej zębami zdjął. Dobranoc
Od pewnego czasu przestałem dawać skany wygranych na portalu. Gdy wysyłałem je MMS do pewnych osób, jeszcze dzisiaj mają ciśnienie 279/120.Piana się toczy z yska z zazdrości. Taka jest polska życzliwość : miłego dnia, wysokich wygranych, Szczęść Boże Przyjacielu, a w realu jest co innego. Fałsz, obluda, zazdrość.
Krzysiu C Tylko nie oglądaj Sereny Willimas na płaskim ekranie Oblecisz TV dookoła i tak nie zrozumiesz , jak jej pupa się zmieściła
Wysyłałem zakupione chybiki z Mini, na których wygrywał w kaskade i MM, teraz już stóp życzliwości.
DobrySzpak Wyślij jeszcze zdrapkę, którą zakupiłeś w Indiach Drapiesz Indyjce kropke na czole a tam napis ...Wygrałeś Fiata 126p
Gabriel, dziękuję za uwagę, ale mam prośbę, byś mój nick wpidywal poprawnie. Szpak to patrzy w iesz w co.
DobrySzpak Musisz mieć o sobie wysokie mniamanie. Jeszcze się nikt tutaj nie obraził , że ktoś troszkę w żartach przekręcił jego nick.Musisz być trudny we współżyciu
Gabriel, z całym szacunkiem, ale znajdź innego partnera do dyskusji. Kiedyś jechałes z pewnym Portalowiczem jak z mokrym sianem. Przeginasz ze swoimi uwagami. To był mój ostatni wpis i ostatnie zdanie jakie przeczytałem na tym portalu. Szkoda nerwów. Kolega psychiatra mawia ' ebil też czlowiek'. Pozdrawiam. Nie sil się na odpowiedź, bo i tak jej nie przeczytam. Napisz co chcesz i czytaj sam.
za dużo tu siedzicie ptaszyny i kłocicie się lepiej, jak dwie przekupki...zamiast pomóc zonie albo matce w domu...śmieszne to, ale prawdziwe. Najbardziej na tym portalu kłocą sie faceci.
Szpiegów tylko... 7. Mało. x 7.
Witam wszystkich
Kto lubi kawę proszę
Kto woli herbatę
Coś Wam powiem
Kto woli herbatę
Coś Wam powiem
Dziś jest piątek.
Nie zapominajcie że dziś gramy w EJ
Oczywiście nie wszyscy w to grają ale jest do wygrania 205 000 000 zł.
Powodzenia
Nie zapominajcie że dziś gramy w EJ
Oczywiście nie wszyscy w to grają ale jest do wygrania 205 000 000 zł.
Powodzenia
Słuchamy pana profesora.
Wędrowca
Zaraz sprawdzę liczby Mewy
Lepiej grać w Lotto de:
- można wygrać prawie 90 000 000 zł.
- 1 zakład tylko... 1 euro, to znacznie taniej niż w EJ.
- można wygrać prawie 90 000 000 zł.
- 1 zakład tylko... 1 euro, to znacznie taniej niż w EJ.
Tak masz rację ale w Polsce nie można grać w Lotto De
Sebastian
- jest tu parę osób z Niemiec, to może Tobie wyślą.
- jest tu parę osób z Niemiec, to może Tobie wyślą.
Przerwa na
Wędrowca kto jest z Niemiec ?
3/7 w dużego czyli 96 zł
Zbigniew
Ten buziak to od dziewczyny
Żeby nie było......
Żeby nie było......
Skan sprawdzaj bo zaraz zmieniem na inny model
Zbigniew Grasz dziś?
Już
Zbigniew wrzuć zdjęcie Osy
Zmienilem skana
https://sphoto.nasza-klasa.pl/49296718/3726/main/c7f7c264ba.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Dobrze
Ciekawe co dasz teraz
Nie wiem czy nie trzeba się ewakuować
Sebastian co masz na 14 sta
5,8,44,49,57
To mam
A wiesz co ja mam
Co masz ?
Browarek po 3 zmianie i do spania teraz
Sebastian umiesz czytać wpis 318
2 50 63
Sebastian nie zapomnij zatypować
zbigniew mogłeś na oddzielnych kuponach to oddać jak trafisz czego Ci życzę będziesz musiał do oddziału pojechać odebrać ... tak czy siak będzie warto!
Serw 2280 wypłacają a nie 2160
ostatnie nawet 1520 musiałem do oddziału bo panie nie miała tyle w kasie i to nie w jednej kolekturze
W miejscowości Mława padła wygrana 150 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Narka idę spać po 3 zmianie ja chodze w sobotę po wygrane poniżej 2280 wtedy zawsze u mnie mają. ...idę
W miejscowości Strzelno padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Wrocław padła wygrana 15 000,00 zł w grze Keno
Kochana Legia,dała czysty remis
Lechia Gdańsk,Piast Gliwice dałem 1x
Lechia Gdańsk,Piast Gliwice dałem 1x
dziś wolną ręka zgubiłem 20 zł w sumie to nie był banknot ale dwa doładowania w play to mnie uświadomiło że ja raczej sam tracę pieniądze a nie że wygram, dal tego zakład ważny do 9 sierpnia i koniec grania szkoda zdrowia i ciężko zarobionych pieniędzy ale chwila są osoby co nie tracą pieniędzy i jeszcze coś znajdują po zgubionych przez innych, dla nich jest szansa grać
Nic nie wysłałem.
"Precz z TS".
"Precz z TS".
Za drogo jest w TS.
Lotto powinno być po... 1 zł.
Lotto powinno być po... 1 zł.