Wpisy użytkownika dionicos
Łącznie 1 269 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 066 300. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
To też byłby problem załadunku do walizki, ale chciałbym mieć taki dylemat jak się za to wziąć
Witam,
A kupiłem sobie z maszyny na mini dwa zakłady:
3,14,19,31,37
11,12,35,39,40
No i zobaczymy co z tego będzie, czy dostałem kupon z "chybił" czy z "trafił".
A kupiłem sobie z maszyny na mini dwa zakłady:
3,14,19,31,37
11,12,35,39,40
No i zobaczymy co z tego będzie, czy dostałem kupon z "chybił" czy z "trafił".
barbapapa- jesteś wiecznie nie zadowolony , jeśli TS cię w Qrwia, to weź przykład z W-N to jest człowiek z klasą, wszyscy znają jego pogląd na Lotto, czasami coś tam sypnie potwierdzając swoją apatię do tej firmy, a Ty kolego wszystkich od złodziei wyzywasz, a co na powrozie Cię do żółtej budki ciagną. Pozdrawiam
Ale mimo wszystko, biorąc pod uwagę podobną formułę do euromilions,oraz podobną cenę wybieram euromilions,choć tu do jackpota musisz mieć dwie gwiazdy, tam jedną od 1 do 10
Owszem przyznam że 116 o0o o0o kombinacji w Euromilions to mała szansa ,że na Ciebie trafi,ale 2 euro nie majątek ,od czasu do czasu można dać się ponieść marzeniom, potencjalnie przed losowaniem jesteś milionerem , więc czemu czasem sobie na to nie pozwolić
47.18.67.40.22.49.70.4.5.27
25.28.66.15.52.23.53.13.38.56
33.74.44.65.8.42.64.10.51.54.
59.75
To są trzydzieści dwie liczby, które wpisał w mój profil grubcio1,ten ca miał trafione 10/10 w zestawie dod.
zauważyłem że ostatnio te liczby są raczej na "nie" więc do wybierania macie o 32 liczby mniej. Pozdrawiam
25.28.66.15.52.23.53.13.38.56
33.74.44.65.8.42.64.10.51.54.
59.75
To są trzydzieści dwie liczby, które wpisał w mój profil grubcio1,ten ca miał trafione 10/10 w zestawie dod.
zauważyłem że ostatnio te liczby są raczej na "nie" więc do wybierania macie o 32 liczby mniej. Pozdrawiam
Brajan z tego co się na szybko z orientowałem to usługa z sms 73099 należy do Locon Sp. z.o.o ,wyślij pod adres:
reklamacje@magicznewrozby.pl , grzeczny meil, że zastrzegasz swoje dane tele-adresowe dotyczące nr-ów xxxxxxxxx , podziękuj.
po dwóch tyg. będziesz miał spokój. tak sobie sprawdź każdy numer sms, wpisując w wyszukiwarkę "sms 73xxx" wyskoczy ci właściciel usługi i powinny gdzieś być warunki usługi, a tam znajdziesz jak zastopować te sms, lub adres meil do złożenia reklamacji.Pozdrawiam
reklamacje@magicznewrozby.pl , grzeczny meil, że zastrzegasz swoje dane tele-adresowe dotyczące nr-ów xxxxxxxxx , podziękuj.
po dwóch tyg. będziesz miał spokój. tak sobie sprawdź każdy numer sms, wpisując w wyszukiwarkę "sms 73xxx" wyskoczy ci właściciel usługi i powinny gdzieś być warunki usługi, a tam znajdziesz jak zastopować te sms, lub adres meil do złożenia reklamacji.Pozdrawiam
Brayan w sądy to ty się możesz zacząć bawić jak wygrasz w euromilions dla rozrywki, a teraz zrób jak Ci napisałem
astro 16 to mój pewniak, reszta to już inna wena. jestem w pracy, więc przepraszam,że nie odpowiadam z marszu
Witaj Max, to był grubcio1 i trafił 10/10 w zestawie 16-05-2014, ale nie wiem czy ten zestaw ma dalej zapisany,gdyż wpis modyfikował 30 maja
Dzień dobry - trzeba się obudzić ,a przy okazji spojżec na mapki.
Witaj mala1438.W nawiązaniu twojego wpisu.....976: Kiedyś nie wyłałem 10 z plusem została trafiona 9/10 z +, pomyślałem tak jak Ty mała1438,że już nie padnie- padło 7 z plusem, a kupon miałem wtedy ze stawką x10. Nie wyobrażasz sobie jak klnołem przez tydzień- lepiej wyślij
Dzisiaj mam trochę czasu, może poczekam do 14-tej zobaczę co poleci i pokombinuję z jakąś piąteczką na wieczór.Teraz na czternastą nie czuję weny,aby uruchamiać auto i lecieć do Świebodzina aby zagrać.
wszystkim. Wczoraj na such 4/10,ale jak bym wysłał było by na pewno 2/10 lub 3/10, ostatnio tak mam.
he, nie grałem i moje liczby poszły w tym 35 plus, ale to u mnie norma- gram nie idą, przestaje idą
Kiedyś grałem zestawem przez 14 dni nic nie weszło, pierwsze bez wysłania i pada 8 z + myslę, a co tam pogram jeszcze nim trochę, 6 dni i nic - przestaję i w pierwszym nie puszczonym 7 z plusem
mw29121986, dla mnie to dowód, że mam pecha daleki jestem od teorii spiskowych, choć nie raz przyznam,że wyniki są zaskakujące.
Witam wszystkich,
Dandelo, gdybym miał taki system w życiu bym go nie sprzedał, ale takowego skróconego stuprocentowego nie ma,więc nie mam dylematu jak owy system by wycenić.
Dandelo, gdybym miał taki system w życiu bym go nie sprzedał, ale takowego skróconego stuprocentowego nie ma,więc nie mam dylematu jak owy system by wycenić.
Witam
Dziś znów dałem sobie szansę na mini, zaszalałem sys7x2, raz się żyje,choć mini mnie nie kocha,ale ja go tak będę kochał,ze w końcu coś mi da
Dziś znów dałem sobie szansę na mini, zaszalałem sys7x2, raz się żyje,choć mini mnie nie kocha,ale ja go tak będę kochał,ze w końcu coś mi da
Tris.2xsys7 w mini- to i tak mało w swojej historii gracza już większe kwoty utylizowałem
Coś w mini nic mi nie idzie. Wczorajsze losowanie dla mnie chybione po całości.
Ty Biedrona, następna nawiedzona istota przekonana o spisku Totalizatora losującego takie liczby aby oszukać właśnie jego/ją. Nie graj nikt Cię nie zmusza, a nie psuj mi radochy z grania.
Ta Mega, mnie się udało im skusić, u mają taką dyndającą reklamę, jak sięgałem po swoje pukony multi to tak po oczach mi dała,że kupiłem,jedyny plus to to,że jest na zdrapie 10pln,czyli nie straciłem
Ale ostatnio nie idzie mi w mini,chyba nawet gdybym skreślił ze 30 liczb to i tak bym nie trafił nawet trzech
Tak obserwuję te wygrane w mini i choć daleko mi do teorii spiskowych, wychodzi na to,że w dużych miastach nie grają w mini a wygrane padają w małych miejscowościach, gdzie jest jedna kolektura na krzyż.Statystyka dziwnie wysoka do prawdopodobieństwa takiego zdarzenia,że nie wygrywają w kolekturach w miastach,gdzie wychodząc z jednego sklepu z kolekturą,trafiamy na drugi z owym lottomatem;Co? Ludzie tam nie grają. Leci mi tu mimo wszystko zagrywką komercyjną, nie wiem jak zrobioną,ale jednak dającą taki wynik, a nie inny.
Pasko - puść niepokornemu wirusa, niech pujdzie w koszta, jek mu dysk zjara
Dziś na wieczór mam 37-63-78 x 10 zobaczę, jak wejdzie to jutro w lotto systemikiem pociągnę.
nowatelka,jak grałaś na 10 cyferek to czasem możesz mieć ją 78 właśnie trafioną
Życzę Tobie nowatelko trafienia, to nie wyklucza również u mnie trafionej trójczyny
O 6-11-2014 moja Milcia skończy 4 lata,ale to dla niej raczej dobre wydarzenie,no chyba,że dla mnie to już mniej- więcej wydatków i to ,że o rok jestem starszy
Przyznam Kondi,że podzielam Twój pogląd na temat tego zegara, bardziej wolałbym właśnie, tak jak tu kiedyś proponowałeś, aktualną pulę w mini i Lotto aktualizowaną co godzinę, a tak muszę polować wieczorem na wpisy pana Robala gdzie owa jest często wymieniana.Pozdrawiam
Taki zegar miałby sens jedynie przy zawieraniu zakładów on-line,a takich ta strona nie oferuje.
He,ale trafiłem na odpowiedź...367,nie siedzę tu cały czas,Robal to tak grzecznościowo mnie się napisało "pana Robala".
Niespodzianki w studio lotto?Ha,ha- Ogłoszą to oficjalnie, o czym tu wszyscy wiedzą od paru tygodni o nowej loterii.
Tam gdzieś ostatnio wyśledziłem,ze miałeś godne trafienie- gratuluję
Widzę też jakieś zmiany w miejscowościach-zamieniłeś Stolicę na miejscowość w Wielkopolsce- no no.
Mi ostatnio nic się nie trafia, takiej posuchy nie miałem już dawno,w czerwcu jedynie 1400 wpadło,a teraz nawet śmiesznej trójki nie mogę typnąć
A tak żartem,to teraz ja jestem ze stolicy względem Ciebie a co do liczb, znam namiary na Twoją pocztę,ale nie pcham się na pewno masz tam ją zawaloną od różnego rodzaju próśb.
Chociaż może zawrócę ci zaraz d. o 7-meczki z mm, chyba,że gdzieś na forum wpisałeś?
wysłałem ci meila abyś nie musiał mnie szukać w kontaktach Darku,jak zwrócisz mi go z zestawami do 13-tej bedę ci wdzięczny.
Dziękuję Darku i doszło- no to mam jakąś bazę do kombinowania- jeszcze raz dzięki
Ooo widzę że cięższy kaliber używki w postaci ekstazy, jak już lata się gubią
Ech, te marzenia kosztują- no trudno, za coś trzeba płacić, lecz wolałbym już zapłacić podatek od głównej wygranej niż tylko za jej Miraż .Nie mam pomysły na liczby
No Darku, gdybym wiedział,że masz na profilu takie zestawy, to bym Ci je ukradł, wysyłając wszystkie zainwestowałbym 60 w stawce podstawowej, a wyciągnąłbym 474pln, Ale ty ostatnio masz szczęście, w mini 5-kę też widziałem u Ciebie trafienie ostatnio, ale żebym to ja wiedział co sobie od ciebie no kiedy pożyczyć?
Dziś i tak nie wyślę jestem w polach do najbliższej kolektury mam na szagę jakieś 10 km
Co do 66 nie mam zdania,grałem dość długo na tę liczbę,ale jeśli Ty Jociu tak uważasz to wpadnie.