Wpisy użytkownika dionicos
Łącznie 1 269 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 003 156. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witaj Wn, w lotto.de wystarczyło nadać z naszego lotto z wczoraj i było by do przodu
Wn dopiero teraz odczytałem odpowiedź. Racja trójeczka to ok. 9-10 euro przy wkładzie 1 euro
Tak,tak SuperEna, ale tam tylko coś ponad 11 000 000 euro nie marnuj energii na taką gre
Tak ,ale ta dwójeczka musi być 2 Richtige + Superzahl od 0 do 9
Nie raz się lepiej opłaci, jak się gra systemem skróconym trafić własnie 2 Richtige + Superzahl niż trójkę
Nie zwróciłem uwagi, ale jak bym to wiedział wcześnie,że tak będze na pewno coś bym skubnął z puli
Witam z rana życzę wam dużo powodów do uśmiechu na waszych licach w dniu dzisiejszym
armagedon80 prawdopodobnie w czasie gdy sprawdzałeś kupon w pierwszej kolekturze była awaria serwera lub systemu, a po odzyskaniu sprawności system wykazał wygraną i lottomat wydrukował pokwitowanie wygranej, więc twoje pieniądze są w tej kolekturze w której byłeś pierwszy raz sprawdzić kupon.
Greg za pośrednictwem lottoland gram czasami w niemieckie lotto lub w angielskie w polskie tylko raz tam wysłałem.U nich zależnie od domeny jaką wpiszesz możesz zagrać w te trzy powyższe rodzaje lotto, np; wpisując www.lottoland.pl zagrasz w polskie lotto, wpisując www.lottoland.com niemieckie, a na www.lottoland.co.uk angielskie
Będziesz się martwił jak wygrasz co z fiskusem i tego Ci życzę. Z tego co wiem wygrane w uni to 10%, ale nawet jeśli by zapłacić 36% jako inne dochody to też Ci zostanie konkretna sumka przy ich głównych wygranych. Lepiej płacic podatki i miec pieniądze niż nie płacić i ich nie mieć
Kondi, trzeba wziąć pod uwagę też szansę multi 10/10 1 do 8 911 711, a mini 5/5 1 do 850 668, więc moim zdaniem mini wygrywa
To co tu robi jakiś Joker, już dawno nadaję się do usunięcia z gier lotto, sztucznie dofinansowany, gdyby nie dołożyli do kumulacji Jackpot dalej by kulał w okolicach 250 000, kto w to gra?
No nie mówię tak okazyjnie to też zagrałem ale przy większych kumulusach, jak dla mnie ta gra to niewypał , owszem dawałbym sobie szansę w Jokera ale tylko przy kwocie Jackpota 1 000 000 euro
No to Medusiu zagram, a się wachałem, ale jak wagi maja zacierać ręce to zagram
Piękny strzał Medea,niewiele brakowało do kompletu,gratuluję szczerze
Witam,Juras45 prawdopodobnie masz optymizera lub coś w tym rodzaju w postaci darmowego skanera lub kończy ci się licencja twojego antywirusa i to coś próbuje Ci w mówić że twój komp jest zagrożony i namówić cię do zakupu licencji.
Gosiadosia jeśli przez net to gram tylko przez 3gry, ceny jak w kolekturze jedynie prowizja za płatność a to tylko pare groszy więcej
w 3gry do kwoty 30 000 wypłacą za Ciebie i ty nadasz temat obsłudze co dalej (Nr konta lub inne dyspozycje).Jak więcej to przekażą Tobie kupon za potwierdzeniem notarialnym i sama się martwisz dalej I takie zasady chyba obowiązują we wszystkich podobnych serwisach.
Wn jeszcze jedno trafione typowanie i załapiesz się na nagrodę od Pasko i już nie będziesz mógł powiedzieć,że nie grasz
Ale w lidze typujących jesteś na 6-tym miejscu, brakuje ci paru puntów a dostaniesz kupon DL od Pasko i zagrasz
W-n , jak będziesz się chciał pobawić w maliznę to zrób test na mini na 9 liczb na tak tylko uprzedź kiedy, aby nie zaginął gdzieś w ogromie wpisów Chat-u
W tym 10 wyganych z plusem , ktoś przytuli 220 000 pln za 50 pln inwetycji
jak bym wiedział,że trafię plusa to ładnie bym przytulił, a tak 324 pln też dobrze, szczególnie,że ostatnio nic mi nie szło
Witajcie, W-n lubisz takie strony http://www.sat24.com/de/eu o pogodzie
jak na ten dzień negatywny mam dobry humor, może dlatego że nie ma we mnie krzty malkontentstwa no i wczoraj 3/3 ze stawką x6
16,22 tak z wczesnego rana z sennej intuicji witam tych którzy nie śpią jeszcze lub już
Malkontenci to najgorszy typ człowieka wieczne pretensje i rozbuchane ego- to taka dygresja na poranek
Bongolas najpierw wygraj i wp nie jest miarodajnym źródłem wiadomości do finansów.A jak wygrasz idź do doradcy prawa podatkowego i wszystko będzie legalnie, popłacisz haracze komu trzeba i tak zostanie tobie Fortuna.
Rozumiem Cię HARTGE. Ja wczoraj z utylizowałem 157,5 pln system 9, też uważałem,że wejdzie przynajmniej 4
czasem podobnie jak piszesz gram, ale mam słabość do systemu 9 i jak mam jakąś lewą kaskę kusi mnie własnie system dziewiątka.
Wstałem,sprawdziłem i wyrzuciłem
Witam wszystkich, u mnie czas na
Witam wszystkich, u mnie czas na
Euromilions-Ale z jakim prawdopodobieństwem wygranej, jak byś miał zagrać w to jakimś systemem to z torbami byś poszedł. Symbolicznie można,ale nie wróżę sukcesów.
Jak nie grasz? A Typowania? Nawet jak grasz w karty w pokera na zapałki to też przecież grasz.
Witam wszystkichzdążyłem puścić sobie taką trójeczkę z maszyny 60,61,75 no i czekam co z tego będzie
Pas - odpuszczam na razie multi, za dużo ostatnio mnie poniewiera.
Witaj Lila, widzę,że doczytałaś jak węglowodany Cię tu prowokowały
Ale liczba ludności, gdzie jest dostępna ta gra też idzie w miliony, gdyby prawdopodobieństwo zdarzenia było nawet 1:1000000, gra straciła by na atrakcyjności wobec dużej liczby graczy