Wpisy użytkownika dionicos
Łącznie 1 269 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 146 043. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Krasnalku,tak na przyszłość,jak publikujesz wygrany kupon to bez tego numeru kodowego na dole kuponu,różne typy po sieci się pętają,a czasem trafi ci się coś większego namiesza ci tam jakiś gość i nim wypłacisz wygraną to trochę potrwa,wiadomo i tak ją odbierzesz,ale się trochę podenerwujesz, bo TS może wstrzymać wypłatę do wyjaśnienia jak ktoś zgłosi przed tobą wygraną.
2 146 040. Robal_36
2 gołe bańki,nie starczy po potrąceniu podatku1.800.000pln, ja potrzebuję min,1.000.000$
2 gołe bańki,nie starczy po potrąceniu podatku1.800.000pln, ja potrzebuję min,1.000.000$
Krasnalek.
Prawdą jest,że gdy trafia się coś dużego,lepiej milczeć.Ludzie uważają,że jak wygrałeś to ty jeden powinieneś się n nimi wszystkimi podzielić i zawsze im mało.
Prawdą jest,że gdy trafia się coś dużego,lepiej milczeć.Ludzie uważają,że jak wygrałeś to ty jeden powinieneś się n nimi wszystkimi podzielić i zawsze im mało.
Przepraszam,że się wtrącę w wątek wyżej, gdyby nawet owy program czy system istniał,zawsze jest możliwość jego zawiechy, nie ma systemu,czy programu, który jest bezusterkowy, a więc, nawet wtedy gdyby ktoś oprócz Siły Wyższej kombinował z kulkami zawsze jest szansa,że jednak program się zawiesi na korzyść gracza
Ja sobie na jutro dam spokój z multi za duzo w plecy,a co do 77 tak-tylko jak te 77 kreślę to wpada 66 i odwrotnie
Jak bym dziś na wieczór zagrał zestawami ,które dostałem od DariuszaW, byłbym do przodu, ale kto wie w jakim czasie je puścić to już inna sprawa.
raz nimi zagrałem ale to była taka pyrrusowa wygrana, gdybym dziś na wieczór pociągnął to by były przody
12 zestawów czyli wydałbym 60, bo na 10 zawsze gram z + wygranej 168
Ale nie jestem zły na siebie,mam większą wtopę w dorobku z niewysłanym kuponem i to nie zestawem dwudziestu kuponów,tylko jednym zakładem kiedyś nie wysłałem 9/10, ale prawdą jest,że tu miałem pecha zbiegu okoliczności które uniemożliwiły mi to wysłanie.
No dobra znikam, może trochę oko przymrużę, pa,pa Jociu i Tobie gonzaga wszystkim innym dobrym ludziom.
Zarzekałem się,że dziś nie wyślę, ale mnie trochę kusi,aby ruszyć tyłek do najstarszego Tesco na świecie bo tam Kolektura
Właśnie Dusiu dlatego nie gram na stałe liczby,które znałbym na pamięć,owszem gram czasami jakiś ciąg jednym zestawem,ale nigdy nie gram nim tak długo, aby go zapamiętać
Jak zdarzy mi się nie wysłać wymyślonych przeze mnie liczb wyrzucam kupon, nie ma wtedy zmiłuj
mam w profilu zapisane niby stałe, ale one są raczej jako test i nawet nie wiem jakie liczby tam użyłem do tej rozpiski.
Właśnie dlatego unikałem wbicia się w jakieś liczby,które stałyby się moim fatum.
Ale przyznam się,że niektóre lubię mniej inne częściej skreślam,ale to chyba tak ma każdy.Najważniejsze ,że nie stworzyłem sobie zestawu,który by wiecznie siedział w głowie.
Przyznam,że przeczucie też zaprzęgam do decyzji: "Grać czy nie grać,oto jest pytanie". Ale jak już nie dawno tu pisałem ostatnio przeczucie i intuicja nie pomagają mi w decyzjach.
W tej dyscyplinie nie ma mądrych, każdy sposób jest dobry który akurat się sprawdza w typowaniu. Ja kiedyś nieźle oskubałem TS-a jaj moja wtedy dwuletnia córka dopadła się do kuponów i tam poznaczyła numerki, pokombinowałem wtedy z tymi co jak mi się wydawało poznaczyła i Lotto+ pokaźną kwotę wziołem,a gość w totku aż się pytał skąd pan znał tą trójkę. Bo do tej trójki co mi zaznaczyła dopisywałem właśnie różne kombinacje i zaryzykowałem dużo kuponów i się wygranych nazbierało w tym kilka czwórek i piąteczka.
Tak właściwie to Poznań i okolice mają ostatnio farta- może w końcu we mnie trafi
Cześć Barba i to jest właśnie w tych grach zabawne oboki i oboki
Oj daleko mi do Dionizosa, bo gdyby było blisko najpierw sobie bym podarował dar Midasa
J-23 No i po co mnie o tym informujesz???????
"2 147 075. J-23 2014-09-26 (17:39)
Pewna kobieta na 50 urodziny postanowiła zafundować sobie operację plastyczną. Wydała 15,000 dolarów, odmłodziła twarz, poprawiła wygląd piersi i była zachwycona swoim nowym wyglądem"
"2 147 075. J-23 2014-09-26 (17:39)
Pewna kobieta na 50 urodziny postanowiła zafundować sobie operację plastyczną. Wydała 15,000 dolarów, odmłodziła twarz, poprawiła wygląd piersi i była zachwycona swoim nowym wyglądem"
Widzę J-23,że tylko kopiować umiesz, a klawiaturka nie działa,podstawowa znajomość informatyki kończy się na włączeniu kompa i przeglądaniu nk i mp
Miłego Dnia.
i konkretnego nie ma na kuponach,mini jak mnie nie lubił tak mnie nie lubi,chyba nawet gdybym zagrał systemem z 30-tu liczb trafiłbym jedną lub dwie i same oboki
i konkretnego nie ma na kuponach,mini jak mnie nie lubił tak mnie nie lubi,chyba nawet gdybym zagrał systemem z 30-tu liczb trafiłbym jedną lub dwie i same oboki
Ostatnio dość grubo grałem w mini i nic, naprawdę nic,przy takiej ilości zakładów nie mieć trójki, matematycznie dla mnie mało prawdopodobne a jednak mi się trafiam nietrafienie.pasuję nawet na podpuchę mi nie dali
Brjan, przy Twoich założeniach,że z Twojej 30-tki TS wylosuje 10 liczb, to prawdopodobieństwo,że wybiore akurat tą 10-kę to 1 do 30 045 015.
Witam Jociu, co oznacza w/g Ciebie "odchamiłam się"? To stwierdzenie może mieć wiele znaczeń.
Tak Prawda dziś było na moherowy berecik, przynajmniej tu na zachodzie kraju.
Masz mobilny net? Jeśli tak, nikt Ci nie udowodni,że grałeś u zagranicznego dostawcy fizycznie będąc w RP, bo przecież byłeś z laptopem fizycznie w Guben, a że masz polskie ip ? A to już nie jest karalne,że z owego zawarłeś zakłady.
rano się "mylnołem" i wysyłając trójkę zamiast stawki x2 dałem z plusem i mam 28 zeta .Pierwszy raz od x czasu jestem do przodu
Znowu jakiś nawiedzony Taluś.Jak nie wietrzysz przekręt w TS to zagraj w lotoland to ubezpieczona bukmacherka i TS nie ma wglądu w jego typy.
No i właśnie o to chodzi TS nie ma wglądu co obstawiłeś wiec jeśli oszukują w oryginalnej loterii,bez trudu powinien gość trafić u buka z lotoland
A Ty co dajesz?Bo ani jednego typowania w twojej historii nie widzę, tylko jakieś monologi z Mundamusem
A gdzie ty wyczytałeś,że jestem zazdrosny,wkurzyły mnie tylko teksty skierowane do obserwatorów tego czatu.
Jeśli mowa o Chinach tu są liczby z analogicznej loterii na Tajwanie.Liczby 03 06 13 16 19 35 36 41 43 45 48 53 58 59 62 71 72 73 74 75
Witaj Isla.No możnaby było i tak to ująć,ale niestety odpowiedź jest bardziej przyziemna- Praca i po
Witam,
dopadł mnie leniuszek,może będę sobie pluł w twarz,ale jak ktoś chce niech skorzysta z tych numerów na 21.40. 14,17,20,21,30,37,42,57,62,74
dopadł mnie leniuszek,może będę sobie pluł w twarz,ale jak ktoś chce niech skorzysta z tych numerów na 21.40. 14,17,20,21,30,37,42,57,62,74
Witam wszystkich,
widzę,że nie tylko mnie fart w grach losowych opuścił.
widzę,że nie tylko mnie fart w grach losowych opuścił.
W mini już nie gram, za dużo w to przegrałem.Mam Lotto na wieczów z plusem, w multi też sobie dam na luz.
Witam, system lotomatów chyba działa od 6,30 - bo pierwsze losowanie Keno już jest o 6.45
zbigniew g
A skąd to Pasko ma to wiedzieć? Dziś ludzie z totalizatora mają wolne.Najpierw musi być komunikat TS, a on będzie ogłoszony jutro około 11-tej i wtedy Pasko będzie mógł zaspokoić twoją ciekawość.
A skąd to Pasko ma to wiedzieć? Dziś ludzie z totalizatora mają wolne.Najpierw musi być komunikat TS, a on będzie ogłoszony jutro około 11-tej i wtedy Pasko będzie mógł zaspokoić twoją ciekawość.
Tak nawiązując do strajku Grega to,
Ja przypuszczam,że ta akcja skierowana jest przeciw Lottoland, oni bazują na wynikach totalizatora a są bukmacherką i podbierają klientów. A ktoś tam, co nie ma pojęcia czym się zajmuje strona multipasko i itp. serwisy , powysyłał jak leci groźby prawne do wszystkich , którzy mają coś wspólnego z grami,wynikami statystykami.
Ja przypuszczam,że ta akcja skierowana jest przeciw Lottoland, oni bazują na wynikach totalizatora a są bukmacherką i podbierają klientów. A ktoś tam, co nie ma pojęcia czym się zajmuje strona multipasko i itp. serwisy , powysyłał jak leci groźby prawne do wszystkich , którzy mają coś wspólnego z grami,wynikami statystykami.
komandos,aleś sobie avatar wybrał, gdyby nie było w kółeczku to ok, symbol hinduski, a tak pożal się Boże.
Witam
Borysek
Fiolka
No , może w końcu coś ruszy z tym Lotto przez neta,ale nie sądzę,że w tym roku im się uda to wprowadzić. Niedługo wybory prezydenckie, będą się winić o byle co, potem nowy prezydent musi okrzepnąć zanim coś podpisze.
Borysek
Fiolka
No , może w końcu coś ruszy z tym Lotto przez neta,ale nie sądzę,że w tym roku im się uda to wprowadzić. Niedługo wybory prezydenckie, będą się winić o byle co, potem nowy prezydent musi okrzepnąć zanim coś podpisze.
Chciałbym,aby to poszło szybko,ale z doświadczenie powstawania noweli do ustaw, jestem raczej niedowiarkiem w tej kwestii.
Wkurzają mnie lottomaty w sklepach spożywczych i w podobnych wynalazkach, w końcu to by się skończyło.
Borysek
Było by fajnie,ale jak już pisałem wątpię.Zresztą to się zobaczy jak sytuacja będzie się rozwijała.
Było by fajnie,ale jak już pisałem wątpię.Zresztą to się zobaczy jak sytuacja będzie się rozwijała.
Cześć Wn
Tak nie naganiaj na niemieckie lotto, dziś łatwiej o 30 baniek w Polsce, tam by zgarnąć 9 000 000 euro musisz do sześciu trafić dodatkową 0 do 9
Tak nie naganiaj na niemieckie lotto, dziś łatwiej o 30 baniek w Polsce, tam by zgarnąć 9 000 000 euro musisz do sześciu trafić dodatkową 0 do 9
Gewinnklasse Anzahl Richtige Gewinne Quoten
I 6 Richtige + SZ 0 x Jackpot
II 6 Richtige 1 x 896.093,30
I 6 Richtige + SZ 0 x Jackpot
II 6 Richtige 1 x 896.093,30
Cześć Wn,
Hej nie jestem jasnowidzem aby zobaczyć to co napisane jest we wpisie 2 664 473.Jakbym miał takie wyprzedzenie czytania wpisów na chacie, to o 14-tej i nie tylko miałbym 10 na 10 trafione, a nie 4 z 12-tu jak u Ciebie
Hej nie jestem jasnowidzem aby zobaczyć to co napisane jest we wpisie 2 664 473.Jakbym miał takie wyprzedzenie czytania wpisów na chacie, to o 14-tej i nie tylko miałbym 10 na 10 trafione, a nie 4 z 12-tu jak u Ciebie
U Niemców tez cyferki stadem po kolei po sobie latają 6,25,26,27,28,47
Krzyś c
dawno w te twoje mini nie wpadła trójka, w brew pozorom to dobrze temu zestawowi wróży na najbliższa przyszłość
dawno w te twoje mini nie wpadła trójka, w brew pozorom to dobrze temu zestawowi wróży na najbliższa przyszłość
Ja nie twierdzę,że wpadnie ten zestaw, ma szansę 1 do 850 668 na cały zestaw i 1 do 127 na trójeczkę, a że ostatnia trójeczka padła w tym zestawie padła 27.09.2012 w losowaniu nr.2749 a dziś będzie losowanie nr.3251 czyli przez 501 losowań nie buło tu Trójki, gdzie srednio powinna wystąpić 3 z groszami więc w końcu wpadnie Krzysiu.
Nie wiedzie mi się ostatnio w typowaniu, ale mam wysłany 02,21,22,38,51,
56,66,68,69,75
56,66,68,69,75
Ooo, witam zasłużonych Multipaskowiczówmedea76,emerytka 46 ,wasyl-piaski
Krzyś c.Nic, niech nauczyciel pozna Cię i twoje możliwości wtedy takie korepetycje odniosą skutek.
Krzyś, jeśli chcesz się czegoś nauczyć to nie udawaj,że to umiesz daj nauczycielowi pełen wgląd w swoją wiedzę i niewiedzę,nawet jeśli miałby Cie wziąć za "debila" dzięki temu jakoś jak Cie ogarnie i coś tam wymyśli na plan twojej edukacji.
Krzysio c. a ty co tak od dwóch dni się chwalisz tymi numerkami z mini, teraz chyba ze sto jest wysłanych- tu nie ma gwarantowanej puli, a na pewno więcej niż na twoim kuponie jest ten zetaw.Będziesz miał pecha jak wejdzie, za piątkę grosze dostaniesz.
12.02 zestaw Laury,która kiedyś tu wytypowała 9/10 pieknie wszedł.8 z 10 można było zgarnąć 1,7,23,28,45,46,49,60,62,67. Jak ktoś gra na powturzenia to może spróbować.
ameczka, widziałem na stronce Korna, te kupony twojej mamy. Gratki Dla Basi
Ameczko, a tak z ciekawości, nie musisz odpowiadać, widzę,że Twoja mama ma dobrą passę.Czy dużo wysyła zestawów, czy tylko te kilka co widać na stronce Korna?
Emi wiem.Ale co innego mieć zapisany w zestawach,a co innego mieć wysłany.
Emi.Przyznam się,że też zaanektowałem ten zestaw, ale już dawno w niego nie grałem,ale gdybym bardziej zaufał że nie ma przypadków, to bym go wysłał, mam skreślony ten zestaw na kuponie dwa razy mi wczoraj do łapki wpadał, ale rozum go odrzucał.
Wiem Wn, nadajesz na tych falach, które do mnie trafiają, nie sądzę,abym Cię na opak zrozumiał.
Cześć WN , gdzieś to wyczytał? Jak na onecie lub wp to jako stary Wędrowca netowy powinieneś wiedzieć że tam biją pianę i tych wiadomości się nie powiela. Rzetelna prognoza w/g mnie i sprawdzalna na http://www.accuweather.com/pl/pl/poland-weather