Wpisy użytkownika cygus75
Łącznie 250 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 023 827. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
5 w Dl trafiłem w pierwszą kumulacji która wynosiła 25mln i miałem skreślić bodajże 09 a wyszło 39
I w grze 49s wyciaglem 6tys ale później zacząłem stawiać na piłeczkę i 3tys wtopilem
Jolka nikt cię nie zmusza nikt nie karze ale pobawić można się za mniejsze pieniądze i większe wygrane
6tys do przodu miałem ale zacząłem grać na zakłady piłkarskie siatkę i 3tys wtopilem ale 3 do przodu
Gram tylko system. 2z3 i 3z3 na liczby np od 1do10 lub 11-20 koszt na losowanie 12zl a możliwa wygrana 576zl przy stawce 1zl za zaklad
Zobacz sobie ostatnie losowania po 4liczby z przedziału 20-30 wychodziły jak dobrze zagrasz to i 5klockow trafisz ciężko jest ale można
Gram system na 3 liczby z 2z3 i 3z3 i gram np 1,2,3 jeden kupon 4,5,6 2 kupon i 7,8,9 3kupon koszt razem 12 zł
Można różnie grać na np BB stosując progresja ale ja gram tak jak napisałem wcześniej
Witam czy ktoś z was jest dobry z historii starożytnej w Polsce. Szukam info na temat okien z czego były robione i wymiary
Mam do was pytanie czemu nie mogę w gierkach kupić tych zdrapek a mam konto i aplikacje
« Poprzednie 100Kolejne »