Wpisy użytkownika cygus75
Łącznie 250 wpisów w archiwum, pokazane od nr 163 696. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
moje wygrane
DL- 5/6 1raz
EX- 4/5-3razy
MM- 6/6 2razy 3/3z 10razy, 7/10 2 razy
a moj dziadek w tym roku bodajze w kwietniu na 14 wyslal 6dziewiatek w mm i nic nie trafil i nie mial kasy przy sobie by wyslac na 2 losowania a o 22 9/9 bez plusa caly tydzien chodzil struty a ma 80lat i gra juz chcyba z 50 lat
a jego najwieksze wygrane to 5/6 w dl pare ich mial i pare 4/5 w ex
DL- 5/6 1raz
EX- 4/5-3razy
MM- 6/6 2razy 3/3z 10razy, 7/10 2 razy
a moj dziadek w tym roku bodajze w kwietniu na 14 wyslal 6dziewiatek w mm i nic nie trafil i nie mial kasy przy sobie by wyslac na 2 losowania a o 22 9/9 bez plusa caly tydzien chodzil struty a ma 80lat i gra juz chcyba z 50 lat
a jego najwieksze wygrane to 5/6 w dl pare ich mial i pare 4/5 w ex
a teraz gram w 49 i dosc czesto trafiam pareczki a tam placa za 1zl za zaklad 45zl z bb
Czemu nie gracie na bet365w gre 49
tam zaklad 1zl i mozna grac na single , parki, trojki, czworki i piatki mozna systemem zagrac i np za trafiona parke za 1zl za zaklad placa 45zl a za 3 441zl
poczytajcie troche forum o tej grze jak chlopakom idzie, a nie ten pieprzony mm nasz gdzie za 6/10 placa 12zl a trafic 6liczb to prawie jak cud
tam zaklad 1zl i mozna grac na single , parki, trojki, czworki i piatki mozna systemem zagrac i np za trafiona parke za 1zl za zaklad placa 45zl a za 3 441zl
poczytajcie troche forum o tej grze jak chlopakom idzie, a nie ten pieprzony mm nasz gdzie za 6/10 placa 12zl a trafic 6liczb to prawie jak cud
lukasz dobra rada zacznij sobie grac w 49
na bet 365 zaklad 1zl mozna grac systemem i da sie wygrac
na bet 365 zaklad 1zl mozna grac systemem i da sie wygrac
PROSBA
musze miec haslo reklamowe na zapalniczke podajcie prosze jakies propozycje
np zapalniczka dla calego swiata
Prosze ofajne hasla z gory dzieki
musze miec haslo reklamowe na zapalniczke podajcie prosze jakies propozycje
np zapalniczka dla calego swiata
Prosze ofajne hasla z gory dzieki
jak zmienic avatar
wszystko robie jak pisze a jednak nie laduje nowego zdjecia
wszystko robie jak pisze a jednak nie laduje nowego zdjecia
ludziska czemu nie gracie w gre 49
tam za 1zl za zaklad mozna grac na 2 , 3 , 4 ,5 liczb i np za trafiona pareczke wyslana za 1zl mozna wygrac 45zl roznica duza w porownaniu z multi
tam za 1zl za zaklad mozna grac na 2 , 3 , 4 ,5 liczb i np za trafiona pareczke wyslana za 1zl mozna wygrac 45zl roznica duza w porownaniu z multi
jest to loteria irlandzka i mozna nia przez internet grac u buka bet365
poczytajcie sobie forum tematy 49 oraz pareczki znad wisly
super top secret a jak dzielnica
super top secret a jak dzielnica
milan latwiej jest trfaic 1z6
niz 4z10 w multi a wygrana wieksza w 49
niz 4z10 w multi a wygrana wieksza w 49
jacek naprawde warto zobacz sobie ostatnie dwa dni w temacie pareczki z wisly tam jest skan kuponu tomcia wygrana na parce 6700
to stary avatar
to stary avatar
daniel w temacie tym jest ten skan
SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY
SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY
daniel ja nikogo nie naciagam tylko pisze gdzie taniej mozna grac i wiecej wygrac , bo na 10 w multi to nie masz co liczyc
wiem jasiu
myslalem ze w twoim teamcie ten skan jest
zreszta to chce to skorzysta z tej gry kto nie to niech dalej sobie gra w multi
myslalem ze w twoim teamcie ten skan jest
zreszta to chce to skorzysta z tej gry kto nie to niech dalej sobie gra w multi
danielku 777 zaloguj sie na bet365 wplac sobie z 50zl i zacznij grac zobaczysz ze zaczniesz miec przody
daniel w tym temacie co jest ten skan wczesniej jest tez pare skanow gracza tomcia
cygus
wyniki sa tez na stronie bet ale z 4ost losowan a wczesniejsze na tej stronie http://webmon9.betfred.com/numbers/results/index.asp
wyniki sa tez na stronie bet ale z 4ost losowan a wczesniejsze na tej stronie http://webmon9.betfred.com/numbers/results/index.asp
parka 1,33 lub 2,43 itd
jesli chodzi o 3 liczby to jeszcze jest w miare mozliwosc trafienia ja trafilem 4liczby ale wtedy nie wyslalem kuponiku i 5tys przeszlo kolo nosa za zaklad za 1zl
jesli chodzi o 3 liczby to jeszcze jest w miare mozliwosc trafienia ja trafilem 4liczby ale wtedy nie wyslalem kuponiku i 5tys przeszlo kolo nosa za zaklad za 1zl
daniel brak szczescia lub nie trzymanie sie swoich liczb do dnia kiedy wejda tylko je zmieniamy caly czas bo niby cos sie ulepszy
U buka bet365 można grać w loterie zagraniczne polecam.a jeśli chodzi o pilke to progresja na remis
Zagraj sobie w 49 tam możesz skreślić 1,2,3,4,5liczb. Ja grałem często na 3liczby systemem 2z3 i 3z3 i trafić się są. I fajniejsze wygrane
Kochani zacznijcie grać sobie w grę 49s na bet 365 można wygrać przynajmniej parę złotych i zakład kosztuje 1zl
Przykład grasz na 3 liczby puszczasz systemem. 2z3 i 3z3 koszt 4zl trafisz dwie liczby wygrasz 45zl a trafisz 3 liczby wygrasz ponad 576zl
Musisz konto założyć przelać kasę i grasz. Dla nowych graczy są bonusy wpłacić 100 i dostaniesz dodatkowo chyba 100. I można coś wygrać zresztą poczytajcie forum
Mm u nas to dramat trafisz 2zl.a tam można naprawdę wygrać i z map tez można coś wywnioskować
Za młody jesteś tu na tym koncie jak poczytasz forum to zobaczysz moje wpisy z 2008 roku i nie obrażaj skoro nie sprawdziles
No ty pokaż co umiesz trafić. Mówię ci o grze gdzie da się trafić a nie o mm.i nie ublizaj bo za prosty jesteś dla mnie
Ja ci nie mowie co masz robić tylko daje ci alternatywę na grę inna niż mm. Tak trzeba obrócić 3 Razy ale masz wtedy 200 zł na grę a nie 100
Zresztą też spadam. Ktoś kto będzie chciał skorzystać to poczyta
Tez jestem bywalcem codziennym multipasko. Ale mało ostatnio udzielajacym sie
Nie martw się obrotem oni sami ci dadzą info Ze obrociles ważne jest to ze wpłacać sobie 100 a masz na grę 200
To nie jest rewelacja.to jest buk jak bet home czy bitwin czy fortuna tylko mają opcje gry w lotto np 49s bo są tam też inne loterie jak niemiecka australijska itd
Dyskusja z tobą mnie napędza uwielbiam takich inteligentnych osobników jak ty.
Ja się Ula nie kloce koleś jest jakiś kolezenski i jego IQ -10 powoduje u mnie ubaw.
Moje ulubione liczby w mm.42,43,45,46,48,49 parę 6 i 5 z tych liczb wyciaglem
Tylko 3/3 w mm wygrasz 48zl za 2,5zl a w 49s za 3/3 grasz za 1zl i wygrasz 441zl
Ok grające w co chcecie i wygrywajcie. Ja tylko alternatywę wam napisałem do mm
I co z tego ze masz w kieszeni tam masz na koncie z którego sobie wypłacasz kiedy chcesz
Teraz szuka gdzie te walki są.no widzisz javtez byłem na majorce
Bo ja nie muszę jechać na Majorkę do baru by obejrzeć walki byków w tv
Chwalisz się ze byłeś na majorce bo tam można obejrzeć walki byków
Pojechales po to tam by pić i nic nie pamiętać po co jechać jak można bombki mieć taniej