Wpisy użytkownika cola2
Łącznie 855 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 473 018. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
qurwia szlag zwalił bten ts w***a walom dokumentnie ---2 zł w keno squrwyseno
żeby tego burasa pogrzmiło co ustawiA codziennie kantowanko w maszynach
nie da sie qurwia wygrać ----jak nadaje to nima jak ino opuszcze jakiś zakład to qurwa wyłazi bawią się jak pies z kotem,kotek z myszką
o to chodzi teesowi by powqwurwiać i zarobić sioanka od gupiepo polaczka bociankanie grajta kabzy bykom nie dajta
ale to jest ewenement na skale światową ----nie dość że kantują tyle ludzi to jeszcze mamone za to biorą
mi na razie 5 by zdygła 5/5w multi a najlepiej w mini/ bo nogi mam piękne nie jak u świni/
a kaskada to już dupa kompletna 5,6,albo 7 mom zawsze---- by im kruk te wynalazki ch u jkiem tukł
ale są potrzebne żeby nie dziadować liczyć każdom żłotówke----nigdzie se nie pojechać
krzysio..ty nie pij dużo mamrota bo ci sie głowa zakiwa i nie trafisz w multi 10/10 i dupa
mi sie 3 dni temu śniło że kuzyn chował do skrytki moje 40 tys.co ciocia mi dała /zmarła/
islaale skrytka schowek jak sie śni to ponoć spadek----tylko kto mi go da nie wiem
już niedługo Maciarewicz zostanie prezesem teesu to będziemy wygrywać
ale pyszna jest oranżada biała ZBYSZKO cud miód ida sie napić------a głosuje chyba na PIS jeszcze sie waham
witam -dobrze że choć bachłem to 5/5 multi w czwortek,licze na reeplay a może i więcej
hejkajak tam wygrane po wyborach -dał wam Jaro wygrać mi doł 10 zł poczekam az Szydło wyjdzie z worka to będę wygrywał krocie
a po wyborach to się okaże co tam wódz Jaro ma dla paftego 10/10 multi czy mini 5/5 a może lotto 6/6
teraz za Jaro-Beatke ide na całość i musza zmultować co więcej dużo wiecej bo ni ma miedzi to sie na życi siedzi
witaM krzysiu,lesiu i ewa na 102-na koniec kadencji tusków trafione 5/5 w multi teraz czas nA powtórke ale najlepiej 5/5 w mini albo 6/6 w lotto na początek kadencji Jaro i Beatki
TORSANjutro Unia zawita na torsan i jak przewidujesz ???Unia mogła walczyć o 4 ale przewaliła z Podhalem i tera została walka o 6 juz bez pucharfu polski
no ale nie da sie stale wygrywać co jakiś czas to dzisiaj niech to będzie
Majpandaj piątala na dziś multi-tydzień temu miałem 5/5 trzaby powtórzyć takiem trafił 7,10,17,30,50 fajne?
witam----zaczyna sie piżdzianka teesu 700 zł dali tydzień temu 5/5 to teraz już 2 razy było 4/5 i nic i nic kompletnie chcą qurwa odebrać to co buce dały musze ich zaś opi e e r dolić buractwo tees żeby wygrać dużą bułe
Janosikdziś zbójujesz w Milówce TO WYDRESZ TROCHE DUTKÓW OD GOLCÓW NA GRE
Bolkuco sądzisz na taką 5 tale multi? na 14-00 i 21-40 -----2,9,27,66,72 wejdzie?