Wpisy użytkownika cola2
Łącznie 855 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 486 744. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
zigi ja nie gram u buka bo mi konto zawiesili eh szkoda gadać ta p[olsza dziwna
i tak mój wehikół czasu wytrzymuje takom mase wozić grubom ale często sie jednak psuje i dupa
a serwismena nie mam przy sobie a sam babrać sie nie lubie i nie umie-jedynie smarowanie mi wychodzi rowera a kicha to już problem
ziggy zapewniam cie że nie chciałbys się ze mną zamienic tak wię ciesz sie grą i nie wybrzydzaj
barany i owce niech se pasie kto chce -ja ich pasł nie bede bo sie żenić bede
wsumie z losami mam ustukane 21 zł a wydołem chyba ponad 30 ====ćwoki nie dają wygrać cholera
mocie jakom świąteczną 5 -tke na muli na 14-00 /może Piłsudskie numera by co dały/?
to by trza wygrać bardzo dużo żeby sie odkuć -takie stówki ,pare stówek nawet to se chamy odbiorą w trymigi-to jest takie du...e kotka za pomocą młotka
krasnalek nie masz szczęścia w grach to masz w miłości -a to lepsze
wiela kaw pijecie dziennie ja 2 wale ale w dużych garczkach około 0,4 l
ja też bym miał taki zamiaR bo w tej polandii to nic dobrego nie czeka
jo też bym kaj pojechoł zarobić co na pare miechów ale na razie nie za jakiś czasbo w polandii to jest masakr-mom 560 zeta /R/ a dostałem 330 zeta o szczegółach nie gadaM
puściłem wczoraj kupon u buka za 5 zł 9 meczy wychodziło 450 zł w domu sie kapłem że babsko mi wbiło poniżej goli ja chcialem powyżej ale już mi się nie chcialo iść poprawiać ---wyszło 2 błędy na kuponie to co ona przekręciła i jeszcze 1 błąd jakby tylko to 1 cbyło to chyba bym jej wp...ł ,ale tak qurwa robiomn niesprawdzisz i dupa a tak 2 błędy to jakoś przebolam
ma szczęście to babsko z buka że były 2 błędy a nie tylko to 1 przekęcone przez niom,jak można qurwa tak oszukiwać to jest częste u buków stacjonarnych
a kopaczka i gronkowiec waltz patrzyły jak prezio mówiłjakby sie chciały zesr...ać
Mariuszbemowoto poradż coś paftemu bo dostałem 330 /r/ zamiast qurwa 560 oto polanndia
na 1 nocleg w hotelu dobrym może by zdykło kto qurwa rzadzi tym śmioesznym krajem polandiom
jak to na wojence ładnie kiedy ułan z konia spadnie-----wojenko wojenko cużeś ty za pani że za tobą idom że za tobą ida chłopcy malowani
musze p i e r dolnońć coś dużego bo inaczej to taka zabawa gupiego nie obrażając gupków
janosicku a wylezie ta moja 5 wreszcie multi bo po śtyry na 5 wyłaziło a 5/5 nie chce??????4,23,26,72,75
już qurwa ze 3 lata grom na tą 5 i 4/5 tylko było a czuje że jaklbym nie puścił to zaraz wylezie
a kaskadera można grać na 6 losowań chyba puszcze i zobacze czy trafie?
mam 19 zeta wygranych oh jak dużo... dycha moga dołożyć i co zagrać za to żeby choć z 1 gry wlazło?
OOOO JAKIE plansze az wygranymi... eme ty czy twój ziomal bańke zgarnoł-graty
3 gwiazdki były 10 ,20,20 warte szkoda że nie więcej ale tees tak cyka byk krasy jak zdrapałem 3 gwiazdki to już szalałem a tu tyl.ko 50 zeta
nie da sie qurwa zaraz im to oddam do ch u ja za 5 w multi qurwa leszcze tees
miałem 7,10 z przodu myślałem o qurwa 6 w lotto będzie...patrza a tu qurwa 2
krzysio ty iść do kitchen zrób rewolucje jak geslerka uipichć co dobrego zjedz i podaj paftemu numerki na dziś i ...dziiiddaaa
Majpan czyli żadne----ja miołek 5 w multi i pomału patasfianom to oddaJE ale jak sie wqurwie to bachne 6 w lotto albo 5 w mini,albo kaskadera12,albo multi 10 do wyboru do koloru------JAROSŁAW polske zbaw
a ja z wczora tylko 50 zeta miołem 3 gwiazdki na kalendarzu świątecznym co ja za to użyje eh