Wpisy użytkownika cola2
Łącznie 855 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 464 881. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
koniec rządów śmiesznych tuskoludów i muszom sie nachap[ać kapustą na koniec
no qurwia ręce opadają utukłem 12 zeta wczora a wydałem chyba z 30 do qurwy cham tees
Janosikjeszcze lepszy wic spikera śp.Bogdana Tomaszewskiego był komentarz--chyba chodziło o SZurkowskiego kolarza ---a mianowicie ,cudowne dziecko ...dwóch***ów
czemu to Pasko cenzurujesz jak tu kontekst 2 p e d a ł ó w rowerowych
ot Polskie myślenie -wiemy że chodziło o***y rowerowe to po co to cenzurujesz i jeszcze sie wymądrzasz że ja czegoś nie rozumiem -e szkoda gadać powiesz jakiś fajny wic to jeszcze cie uglebić dlatego tak mnie tu wszystko wq....a /nie musisz cenzurować /w tej Polandii.
to może tak zrobia ---ale tym razem to na ile zagrac? podpowiedz paftemu
spoko luzy poluje tera na 5/5 a potem 10 /10 trz byka za rogi ...i heja
witam 3 w mini ---43 zeta tak mi cyka ,nie mogło to 4 być prawie 1000 zeta było psionkrew
nboż qurwica sprawdziłem keno na 5 liczb z chybił trafił na 5 losowań już w 1 losowaniu mom 4 liczby trafione zostaje ostatnia ma być 70 to bym miał 5/5 to qurwy 69 dały-no już nie moge to już 10000000000000000000 raz qurwa
HARTGE CO to tees tak w ch...a leci to już brzydnie qurwa o 1zowu mnie zrobili te qutasy cholerne
krzysiu...tY wlej tym teSOM PO dupie bo znowu mnie w keno strasznie oj..e b ali ---miołem 70 to 69 chamy dali i berety zamiast 250 zł to 18 kacnom co za qutasy oszuści
trafia ktoś całe 5 w keno????ale powaga bez kantów -dość tees kanci
a ja manewr miałem emocje po 1 spraWDZAŁEM 4 liczby były ostatnia miałem 70 to dsały byki 69
teraz grajcie ---bo za tydzień wybory to nasze polityki szachrajniki mogom kiełbase wyborczom rzucać i dać wygrywać
a gracz pafty stówke w piątek mioł to sobote niedziela skręty już nie dorzucili więcej tylko 8 zeta
teraz partie dawać wygrać chłolery kiełbache wyborczą /mamone/jak chcecie ,żeby na wos głosować
https://youtu.be/ott4f_eqU6k ---ładna beka z tercetu egzotycznego
...trza grać ---bo ponoć kopaczka popuśćiła troche kurek teesu na wygrane na poczet kiełbachy wyborczej
jak mnie to szlag trafia jak idĄ plansze ten 100 tys. keno -ten 250 tys.multi ten w zdrapkach wali 50 tys a potem ja sprawdzam keno na 5 liczb o 250 ale zł nie tysięcy i qurwa milionowy raz 4/5 co za cholery tees czy to mi tak zawsze na złośc psy czy te wysokie wygrane t\o pic na wode
mocie jakom super pewnom 5 na multi-musza wygrać bo mnie trafi z tych teesów
no pewnie Unia na 4 miejscu tylko 3 pkt straty do 3 miejsca Tatryski POdhale N.T
ja wczoraj miałem po raz chyba milionowy qurwa 4/5 w keno----nie chce dać franca tees po cało
już qurwa nie mam sił prędzej zawał możnaqurwa dostać przez teesy niż wygrać
jak sie wygrywa to już nie po całości np.w keno miołem 3 razy z rzędu 4/5 to qurwy nie wajchlują
w tees wygrywa sie nie grając----grając dostajesz obuchem w głowe
gryksie to chyba na tace księdzu dałeś bo wygrałeś 470 zeta a ja tylko 18 zeta to chybva ty więcej nie umiesz liczyć licz na tees
Majpanku daJŻE TĄ PEWNOM 5 NA 14-00 bo ni moge i nie moge tej cholery 5/5 trafić 700 zeta 2 dobre flasie masz jak trafie
witam extra przekręt mom 2/5 z plusem miołem 9,12,15,30,31 to qurwia było 9,13,15,17,33
a w multi jak mnie piżdziochy tees wyleszczyły puściłem oczekiwanom 5 już z 3 lata 4,23,26,72,75 to qutasy 2 liczby zmaściły o 1----26 to doli 25 i 75 to dali 74 reszta wsxzystko było założe sie jakbym qurwa tego nie puścił to całe by wylazło na zicher--tro samo chamy ---a ja to jeszcze dziś wyśle i zobacze może sie qurwea pomylom i paftewmu dadzą 5/5??
Jano na szczęście nie wiedzą bo bym ani złotówki wtedy nie wygrał
z ostatniej chwili-----gracz pafty;barba and cola wydrapał w nowej zdrapie 7,13,21 ,aż ................1 zł /słownie -jeden zeta/