Wpisy użytkownika cola2
Łącznie 855 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 461 110. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
zgrywusie gram źeby wygrać przejąć C I U L E nie mogą wiec nie qurwa oszukiwać
dziadostwo w tej Polandia jakbym mogł/sprawy zdrowotne/juź bym dawno opał tych tusko pojeb9wl
niech ich sczyści tą mamoną chamów tees ----lotto 1/6 ,mini 0/5,multi śtyry zł 5/10 już qurwa nie mam siły sie denerwować na te byk,i krase cholery tees
Monet to wolisz pisiorów z jarem i nawiedzonom b. -----to już Palipłot z millerem niech socjal poprawi z jarugom nowackom
za komuny każdy miał równo wyjeżdzałeś za tasnioche wqczasy było szaro ale teraz wszystko jest dla paru procent reszta wegetejszyn nie tak jest ?
jeszcze masz prace to tak nie odczuwasz,w innym stopniu wegetejszyn do kwadratu
dokucza mi okropnie gardło wiecznie jakby skapywało z nosa wydzielina i przy przełykaniu musze odchrząkiwać na chwile spokój i zaś cholera wiecznie przy przełykaniu coś tam siedzi z lewej strony jak odpluje troche to nowe sie robi nie wioem j
tak już pare lat mam laryngolog nic nie stwierdzi a to przeszkadza ł
spróbuje dzięki już tyle tego próbowałem tego akuratr nie zobacze
wie ktoś co trzeba wydrapać /symbol/w zdrapce straszne pieniądze? bo niewyrażnie jest nabazgrolone
to żal-bo ja mam portfel 200 zł i już myślałem że to to wygrywa bo nadrukowali portfel uje
witam nie no to już pech pieroński dołem w multi 6,10,11,36,69, psiakrew 4/5 chyba 100001 raz 4/5 do chłolery ja chce qurwa 5/5
jujż ręce opadają nie mogło to dać na dobry początek??????/pewniak na 14-00 to 6 na 90 procent
ten kto mówi że w polandii jest dobrze wszystko kwitnie i każe cieszyć sie z wygrania 2,4,6,albo 20 zeta to chyba z platformy albo wstrętny liberał
i kto jeszcze za platformom bogacz i liberał bo im wygodnie qurwa a jakże dobrze sie żyje
spoko drapkua jaką zdrape proponujesz na dziś z twojej księgi zdrapek?
zdrapek,netuzdrapku zdrapałem 3 czdrapki i qurwa nic nie ma oszuści pier...doleni
szybkie 50-----0 zeta,2 serca -----0 zeta,gorączka złota -----0 zet
Paskopobrałem ten program ale nie jarze z tego prAwie nic-jak można z tego multi wyszukać liczby do grania żeby co wlazło?