Wpisy użytkownika chippi
Łącznie 491 wpisów w archiwum, pokazane od nr 57 207. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
czarna71-mała korektę bym wprowadził;) ale jak wiesz...kulki są kulkami..
7838108-kliknij...wymienimy się spostrzeżeniami...
7838108-kliknij...wymienimy się spostrzeżeniami...
lamictal-tyle tylko że nie ma wygranej 9/10...Bogdan mnie uprzedził:)
naturalnie miło być iluminattli-przepraszam lamitical... zwrot honoru ;
)
)
Jak dobrze,że nie wszyscy kochaja Daniela. Oczywiście znajdzie się kilka "wyjątków" ale to zawsze i wszędzie tak jest. Może do cyrku by się nadał...oj ma ku temu aspekty...osobiście nie znam nikogo kto go lubi! Koniec na jego temat! u mnie 5/10 po wieczornym losowaniu. Szkoda że 20-stki dały ciała...
niuniak-od kiedy Daniel należy do przystojniaków???!!! :D nie ubliżając mu oczywiście!!!
Jajka sobie poprostu niuniak robi i tyle. Nie ma co go słuchać i komentować jego wpisów. O mnie też napisał "troche" ale puściłem to w niepamięć bo nie warto! Każdy dorosły i poważny gracz ma podobne zdanie do mojego. Nie porównywalnie i zdecydowanie wolałem pana Rembiszewskiego. Przynajmniej sie nie wygłupiał i nie "pajacował" przed kamerą i "głupich uśmieszków" przed losowaniem nie strzelał! a nasz "kochany Wielebny..." nabija się z nas...ale ten się śmieje, kto się śmiej ostatni! ot-tyle w temacie. O bym zapomniał-Elu-dziękuje;)
Ja tam wolałem jak prowadził losowanie Ryszard Rembiszewski niż Wielebny... Nie wiedziałem kto losuje i pusciałem 2 kupony.Aż boje sie ich sprawdzać... pewnie lipa jak nic!
Mnie tylko jedno dziwi a zarazem zastanawia...Jakby ktoś ze mnie się śmiał i wytykał palcami, że sie wygłupiam przed kamerą to bym pod ziemię się zakopał. Ale są ludzie których to cieszy i bawi...a mało tego-frajdę im to sprawia...błazna z siebie robić tylko dla popularności...totalna żenua!!!
niuniak,niuniak...jacy ludzie taki kraj...jaki kraj taki obyczaj... Widać,że jesteś jeszcze młody i nie obyty ze światem i Lotto. Za mało doświadczenia chłopcze. A czy wszyscy narzekają? Nie!!!...słyszałeś żeby "złodzieje i darmozjady" narzekali???i byli jak Ty to mówisz ponurakami???Jak będziesz miał troszkę więcej wiedzy na ten temat to możemy podyskutować. a jak sie uważasz za dorosłego to przestań takie brednie pisać bo i siebie na pośmiewisko tymi wpisami wystawiasz-to taka dobra rada wcześniej urodzonego od Ciebie człowieka.
lustro-ależ ja wiem co pisze!Nawet Ty dałeś się nabrać, że niuniak to kobieta. Nie zwykłem komentować jego wpisów ale wczoraj chciałem go uświadomić.Polew ma z Was...i nie pisz taj jak wyżej bo to jeszcze większa żenua! Dziwnym trafem-przeważnie zawsze mam 5/10 6/10 ale jak losuje Daniel nawet 4/10 nie mam. Mimo wszystko trochę taktu przed kamerami trzeba mieć!
Ale widzę, że nie potrafisz tego zrozumieć albo nie chcesz-cóż masz takie prawo-wolno Ci.
Ale widzę, że nie potrafisz tego zrozumieć albo nie chcesz-cóż masz takie prawo-wolno Ci.
Kto prowadzi losowanie o 14.00 ??? Czy ktos z szanownych grających wie?
7/10 -4 razy u mnie! ale jajka ;D znów niewiele brakło do upragnionej 10-tki...
moja preferowana 68 dała ciała niestety:(
moja preferowana 68 dała ciała niestety:(
lustro-nie podaję w typowaniach...jak juz wczesniej to pisałem nie wierze w uczciwość TS. "wtajemniczeni"gracze wiedzą...Wysyłam kupony jak najpóźniej...w dalszym ciągu "poluje" na 10/10 pozdrawiam....
Widzę,że nie jestem sam. Myślę,że o 22.00 "Wielebny" nie będzie prowadził losowania...Zauważyłem,iż sporo mniej ludzi gra gdy owy prezenter prowadzi studio Lotto. Może Zarząd TS wreszcie zrozumie i odsunie "nie dochodowego" "pana Lotto". Oby...pozdrawiam wszystkich NIE grających dzisiaj o 14.00
dsg-nie pierwszy raz na to patrze.Sporo osób mniej zawiera zakładów jak prowadzi losowanie Wieleba...ja sam znam żeby nie przesadzić a ze 40.
Średnio ok. 10.000 tys zakładów jest mniej zawartych.Wydaje mi się,że będzie coraz więcej.Już ja sam nie puszcze 4 kuponów. Ale mimo wszystko powodzenia Ci życze.
Średnio ok. 10.000 tys zakładów jest mniej zawartych.Wydaje mi się,że będzie coraz więcej.Już ja sam nie puszcze 4 kuponów. Ale mimo wszystko powodzenia Ci życze.
slavo-sprawdź dobrze..;) jak dobrze,że nie zagrałem... była by jedynie marna 4/10 uff...
slavo-nie wygrałem bo nie wysłałem :) gdybym wysłał to trafił bym raptem 4/10.
Wysyłam przeważnie 4 kupony=30zł Wygrana 2zł plecy (-28zł) Niezły interes...
Wysyłam przeważnie 4 kupony=30zł Wygrana 2zł plecy (-28zł) Niezły interes...
Prosze-zobaczcie jakie są wygrane jak prowadzi losowanie Daniel!nawet 8/8 brak!!! i ktoś mi tu będzie wciskał ciemnotę!!!
slavo-to pochwal się-ile dał Ci dzisiaj Wieleba wygrać??? Sądząc po tabeli wygranych...niewiele....
dsg-może i Wieleba nie ma wpływu ale jak kulki "widzą" ten jego szyderczy uśmiech to "głupieją" i się "płoszą" ;P
Dla mnie jest pechowy jako prezenter i pecha przynosi-więc nie gram jak on prowadzi studio Lotto.
Dla mnie jest pechowy jako prezenter i pecha przynosi-więc nie gram jak on prowadzi studio Lotto.
bass-to nie wiem..nie on miał losować....gdybym wiedział to bym nie grał...4/10 u mnie...
dzięki bass-byle by nie było jak wczoraj....o 22.00 jasne-nie gram.
Proponuje nie zawierać zakładów jak ma prowadzić losowanie Wieleba. Niech Zarzad TS wyciągnie wnioski. Wiem, ze znajdzie się paru którzy będą psioczyć ale to normalka...
slavo-jeszcze nie ale "patrze na mapę"
Zdecydowanie odradzam grać dzisiaj o 22.00 ZDECYDOWANIE!!!Choćby liczby były prze złote to i tak nici z tego... Danielek już o to zadba.....
Zdecydowanie odradzam grać dzisiaj o 22.00 ZDECYDOWANIE!!!Choćby liczby były prze złote to i tak nici z tego... Danielek już o to zadba.....
Jak dobrze, ze nie zagrałem...Ten Daniel to...losuje.... Wygrane wysokie...no,no...
Kto prowadzi losowanie o 14.00 ?
Kto prowadzi losowanie o 14.00 ?
Janie-a szkoda, ze nie Ty ;)nie miałbym wtedy żadnych ale to żadnych "wątpliwości"
dziękuję Ci Grom-ie. Czyli wszystko jasne-PRZYMUSOWA PAUZA o 14.00. szkoda bo mam taką jedna fajną 10-teczkę...:(
Ula-domyślam się.
Ula-domyślam się.
bass-wiem,wiem...szkoda wysyłać kupony jak on losuje bo to pewna przegrana!
na 22.00 jakiś pełny kuponik wyślę...
na 22.00 jakiś pełny kuponik wyślę...
Gała-ja tak samo. Puszcze 3 kupony na bank na 22.00 TERAZ PRZYMUSOWA PAUZA!
slavo- z przyzwyczajenia. Jakna poczatku zobaczyłem jaj pajacuje-od razu wyłaczyłem.
to fajnie, że babki losują. Ja się modlę, żeby 21 sierpnia Wielebny nie prowadził losowania.to będzie sądny dzień w multi. Warunek-Wieleba qout!
bass-jak zwykle dzięks;) chyba na zasłużony urlop "wielebny" poszedł.Oby jak najdłużej wypoczywał! To gramy... :)
Jeżeli mogę wyraźić swoją opinię to podzielam zdanie Kigam-a... wcześniejsza bardziej mi odpowiadała.
kurcza-dziwne to wszystko....nawet na stronie Lotto cisza...Mimo,że gram w to nadal to coraz bardziej uświadamiam sobie fakt,iż "nie jest to czysta gra"
Sami powiedzcie jak tu wierzyć w uczciwość TS.
Sami powiedzcie jak tu wierzyć w uczciwość TS.
bass-przyznam szczerze,że raz w życiu widziałem kupon z wygrana 10/10 (trzymałem go nawet w ręku)
Jednakże ciężko tu mówić o uczciwości... Można przecież w bardzo łatwy i prosty sposób rozwiać wątpliwości...Czyż oby napewno to czysty przypadek wylosować np.liczbę 62 tyle razy z rzędu????i to jeszcze z 80 liczb??? z 20 czy 30 jeszcze bym sie nie zdziwił ale z 80-ciu?????!!!! ach..szkoda polemizować....
Jednakże ciężko tu mówić o uczciwości... Można przecież w bardzo łatwy i prosty sposób rozwiać wątpliwości...Czyż oby napewno to czysty przypadek wylosować np.liczbę 62 tyle razy z rzędu????i to jeszcze z 80 liczb??? z 20 czy 30 jeszcze bym sie nie zdziwił ale z 80-ciu?????!!!! ach..szkoda polemizować....
bass-masz racje. Ja zmieniam strategię gry w MM od 1 września...ale sześć razy pod rząd "62"w to nie uwierzę! to samo kiedyś z 77...dokładnie...Samo to,że kulek w bębnie jest 80 ma nie np.30
Nikt mi nie powie,że to "czysty zbieg okoliczności!!!"
Nikt mi nie powie,że to "czysty zbieg okoliczności!!!"
Strasznie "ciekawe" te losowania się robią! Oj strasznie!trzeci raz pod rząd 57,58. Pewnie "60" padnie szósty raz z rzędu...ależ cóż...co niektórzy dalej sądzą, że to czysty przypadek...
bass-60 skreślona ale już nic mnie nie zdziwi i nie przekona co do uczciwości tych losowań!!! powodzenia
Dzisiaj 21 sierpnia...przypominam Eli,Jasiowi,Monice... gramy dzisiaj o max stawke....pozdrawiam.
oj ślicznie dziękuje Dziewczyny.Przyznam,że łza się w oku kręci...no ale cóż...trzeba coś skreślić na dzisiaj...dziękuje raz jeszcze.
dziękuję wszystkim. Nie sposób tego wyraźić tego słowami. Wszystkim Wam postawił bym piwo gdyby można było.
Dzisiaj "poluje" na 10/10
Dzisiaj "poluje" na 10/10
dziekuje slavo,bass... ja poluje dzisiaj na 10/10 ;) chyba lepszego prezentu wymarzyć sobie nie można ;P
dziekuje Ulka.Dziękuje wszystkim,...zaraz idę wysłać 16 kuponów...jeden z tych kuponów warty jest 90zł.... kurcza..zaszalałem...Jak się nie uda teraz to zawalcze jeszcze o 22.00
oj jak najbardziej się zgadzam z czarodziejką! połowę wylosowanych liczb powtórzyć! do tego stopnia mnie wkurzyli, ze skończyłem grę za 50zł dziennie! teraz gram za 5 zł! Szkoda płacić oszustom!pozdrawiam
Zagrałem wczoraj o 22.00 ale święcie przekonany byłem, ze Daniel nie będzie losował. Zbyt krótki urlop miał. Chyba dobrze nie wypoczął! Dlatego chciałem spytać-kto prowadzi losowania dzisiaj o 14.00??? Pytam bo nie wiem czy grać czy nie. Bass-wiesz może?
Allanos,Olinger-jesteście w błędzie. Olinger-nikt Cię nie prosił o komentowanie mojego podejście do gry. Uważam jak uważam. Prosiłem tylko o odpowiedź kto prowadzi losowanie.Skoro uważasz,że nikt na losowanie nie ma wpływu to kolego bardzo się mylisz...Cofnij się w czasie o kilkanaście lat,pomyśl i później wyrażaj opinie.Tyle w temacie. Dużych wygranych życze.
Olinger-pokaż mi osobę której "Wielebny" przyniósł szczęście i trafiła 10/10 !!!
czemu więcej osób nie trafiło tej 8/8 tylko jedna??? Jesteś chyba młodym i niedoświadczonym graczem ( nie ubliżając Ci)Popytaj starszych graczy co zęby na Lotto zjedli.Jedno CI mogę przyznać..znam osobę co trafiła 10/10 w multi!Gwarantuję Ci, ze jakby dziecko losowało kulki to 10/10 co drugie losowanie by padało!i wygranych 8/8 też by było znacznie więcej aniżeli jedna.
czemu więcej osób nie trafiło tej 8/8 tylko jedna??? Jesteś chyba młodym i niedoświadczonym graczem ( nie ubliżając Ci)Popytaj starszych graczy co zęby na Lotto zjedli.Jedno CI mogę przyznać..znam osobę co trafiła 10/10 w multi!Gwarantuję Ci, ze jakby dziecko losowało kulki to 10/10 co drugie losowanie by padało!i wygranych 8/8 też by było znacznie więcej aniżeli jedna.
olinger-jeśli to prawda co piszesz to naturalnie nie gram!
Może ktoś to jeszcze potwierdzić???
Może ktoś to jeszcze potwierdzić???