Wpisy użytkownika bronx
Łącznie 233 wpisów w archiwum, pokazane od nr 219 102. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
5/8 stawka 2= 40zł czyli jestem na 0 szału niema,ale jest kasa na 22.15
robal, gram na 9 skresleń,bo juz kilka razy w takim jednym punkcie miałem 6/9 więc czekam na tejeszcze 3 i bedzie komplet
robal, z moich obserwacji wynika że z reguły trafiam pomiędzy 4 a 6 z więc zawsze podpieram to stawką i już to inaczej wygląda
tak se myślę,że siądzie mi tylko raz coś konkretnego i chciałbym żeby to było na wyższej stawce np. x3 lub x4
angierski; od dłuższego czasu gram na stawke 3, boje sie zmniejszyć bo jak znam życie wtedy siądzie,
wiem,ale jest inna adrenalina jak mam 2 zakł,na stawce 3 niż 6 na stawce 1
po prostu kazdy z nas dostanie od totka swoje 5 minut,chciałbym aby to było na wyższej stawce
trafiamy z reguły pośrodku puszczonych liczb,więc stawka 1 to tylko zwrot kuponu
więc ja potrzebuje wygranej na rozruch,potem poleci stawka x10 na kilka dni,chodzi oto aby nie grac za własna kase,która jest potrzebna na życie
angierski, ja zawsze jak puszcze to potem te liczby sprawdzam na ,testuj liczby ,i szału bym nigdy nie miał
pamietam w 2003 było 35 7/7 o i tu się coś działo,a nie na całą Polske jedna 7/7
jak był po 1,25 to można było poszaleć,a teraz mniej kuponów=mniej szans
dzisiaj byłem głównym sponsorem stadionu narodowego,wtopiłem 22.50zł.
aloha, żżżżżzyczęęęę sobie 5/5 w mini sory za egoizm,ale jak każdy gram żeby wygrać.

ja życzę każdemu żeby wygrał tyle i utopił w lotto,i na pewno rano będziemy happy.
ja rownież wczoraj totalna poracha,ale dziś mam 8/8 na stawce 4 i 7/7 na stawce 3
czekam aż ktoś napisze: ludzie siadło mi,w totka można wygrać, grać nie gadać.

mi 7/7 wejść nie może a taki prosze,sypnął sobie 10/10 śmierdząca sprawa

podatek płacimy przy zakupie zakładu i drygi przy wygranej=ale kombinują
ok.opłaciłem dwa podatki od zakładu i wygranej,potem ide po fure bo wygrałem i znowu podatek,,,, czyli to co wygramy to w sumie marne pieniądze
za te fajki ja mam codziennie jeden zakład na 7/7 stawka 3 bo nie PALE,, rzuciłem 28.04 2010, i jestem wolnyyyy

ja nie paleeeee 

dowiecie się co to znaczy jak rzucicie,,ale to nie proste. hehee

dowiecie się co to znaczy jak rzucicie,,ale to nie proste. heheeja rzuciłem dzięki e- fajką zainwestowałem 40 zł, dzięki wielkie,a paliłem 15 lat, ale w budrzecie domowym tego nie czuję
ale reszta niech jara do bólu bo to nakręca budżet państwa,który mi płaci ręte hehehe
każdemu to mówie, co z tego że jesteś silniejszy ode mnie,i masz 185 cm,wzrostu rzuć cwaniaku fajki-no dawaj,,he he ja rzuciłem
pomyślcie nad tym,poza multi co jest naszym nałogiem,, rzuccie fajki, codziennie kuponik stawka 3 WARTO!!!
palacze zamilkli,, proponuje pomśleć i naprzód,a nie fajeczka i kompik.
ja nie cwaniakuje.po prostu paliłem 15 lat,więc doradzam rzucajcie ,jak doradzam żle to sorry.
jarajcie ile wlezie, będzie więcej emerytury dla innych i dla mnie hehehehe

emerytury palacze nie doczekają,dlatego rząd promuje fajki i alkohol hehehe
słuchajcie neptuny i inne,ja tylko doradzam rzucic palenie a wy palacze kontra,,więc jarajcie do bólu na moją rente hehehehehehe
jestem normalny i płace większe podatki jak ty NEPTUN. wiec twoje 19% i moje to wielka róznica
TO mi się podoba, chłopy jeżeli gramy w tota to znaczy że nam się nie przelewa,czyli knujmy jak go ograć a nie jak się obrażać,
mi do 1-szego brakuje,,więc gram jak Wy,zostawmy niesnaski i oby mi i Wam siadło

gumi jeżeli nie masz 18 lat i nie 60 to znaczy że się rozumiemy,pozdrawiam cie i pal albo i nie,,ale bardziej nie pall
wystarczy sprawdzic sobie jeden kupon na testuj liczby,na 1000 losowań,porażka ,rzadko żeby coś siadło
fufu jak grasz od roku to masz jeszcze szanse się wycofać na niewielkim minusie,ja gram 10 lat-porażka.
robal gram tak jak każdy,czy na ch/t czy dziwnymi systemami w kazdym razie bez sukcesów.Masz racje liczy sie tylko fart
dlatego zawsze mam stawke 3 lub 4 bo fart siądzie tylko raz i chciałbym mieć wtedy konkretna stawke.
emerytka> 5 zł to 1 zakł.stawka 2 i np. siada 5/5 i masz podwyżkę 1400zł więc nie nażekaj
niech w końcu siądzie 8/8 x3 minus 10% i jest pięknie,taki plan mam na dziś>
A ja wczoraj nic,i nawet miałem MM na stawce 5 więc tym bardziej boli,ale jest nadzieja na 14.i to jest naj.pozdrawiam
Kumulacja kumulacja,jak jest 21 mln to nie zagrasz,a jak bedzie 25mln to już ci pasi.hehehe