Wpisy użytkownika bronx
Łącznie 233 wpisów w archiwum, pokazane od nr 228 134. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
spierają się 21 czy 25 jakby to miało dla nich znaczenie a jak trafia 5/10 to sobie gratuluja 2 godziny takimi znaczkami
śmieszne
śmiesznenie oszukujcie się,szukamy tańszych zakupów o pare złotych,a macie dylemat czy jest 21 czy 25mln, bez obrazy,nie udawajcie że 21mln wam nie odpowiada.
ja nie, wy nie, to kto w końcu rąbie naszą kase??? a dlaczego tu nie ma okien?
witam,wczoraj 120 zł ale potem porażka przy dużym i mini,ale na 14 mam fula

Mam prośbę do Wszystkich,zróbmy protest do lotto,/ i tu proszę o pomysły/ jak jest kumulacja pow. 10 mln i nie ma 6/6 to dzielimy na 5/6 4/6 3/6 podejrzewam że ludzie wolą mieć szanse na kilkaset tysięcy niż czekać na milion do końca życia. Potem on jest nic nie WART!!!!!!!!!!!!

ok. napijmy się
ale wkurza mnie jak nie ma 6 tki i robiona jest kumulacja że zwykły człowiek oszaleje z kasy,,, dajmy ludziom wygrać 100 tys. to wychodzi 30 osób ile szczęścia.... niż jedna zwariowana osoba,bo ma 30mln.
ale wkurza mnie jak nie ma 6 tki i robiona jest kumulacja że zwykły człowiek oszaleje z kasy,,, dajmy ludziom wygrać 100 tys. to wychodzi 30 osób ile szczęścia.... niż jedna zwariowana osoba,bo ma 30mln.tu nie chodzi oto żeby nie grac w proteście,jak najbardziej trzeba grac i ich rąbać, czekam na inne pomysły.Może pare opon pod siedzibą l.....
lotto = moloch a i tak jutro zagram,bo mam nadzieje że czepne troche kasy,pozdro
ale nie lepiej za 5/6 100.000 za 4/6 np. 5.000 ...Ale nie ,lepiej dac jednemu 30.000.000 niech ma na corega tabs.
podejrzewam że ustawi rodzinę,potem się skłócą i atak im pyknie 3 duże bańki, nie lepiej dać am po 100. tysi.
Ja gram 15 lat w lotto, i chcę dzisiaj wygrac tyle ile wtopiłem,oj była by kaska

« Poprzednie 100Kolejne »