Wpisy użytkownika bog65
Łącznie 241 wpisów w archiwum, pokazane od nr 115 594. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Witam. Moj kupon kupilem o 19.30 na chybil 2,13,24,29,33,43
i co niestety 5 liczb obok tak blisko jeszcze nie bylem dobrze ze w drugim kuponie trafilem 3-kę choc jakis zwrot. Ale dobry prognostyk na nowy miesiac. Pozdrawiam
i co niestety 5 liczb obok tak blisko jeszcze nie bylem dobrze ze w drugim kuponie trafilem 3-kę choc jakis zwrot. Ale dobry prognostyk na nowy miesiac. Pozdrawiam
Dziś wątpię ze w lotto ktoś wygra sadze ze będzie nowa kumulacja 14000000 zl . Zobaczymy czy trafiłem, specjalnie teraz to pisze. Pozdrawiam
Tak jak pisalem (wpis 139987) mamy kumulacje tylko o jeden milion sie pomylilem. Pozdrawiam
Przy tak malej ilosci 5-tek jednak padla 6-tka co dziwne przy tych liczbach sprawdzilem ze od poczatku losowan na te liczby padly tylko dwie 4 sprawdzalem w lotto-centrum. Co mnie dziwi jak padaja 2 ml zl to przewaznie w ostatnim czasie wygrana wpada do Warszawy. Pozdrawiam
Pasko>> u ciebie w testach pokazuje tylko jedna 4 a w centrum jest ich dwie z 22.06.1980 i z 09.06.2009
Ale chyba wiem dlaczego tak pokazuje bo masz z 1996 roku wyniki i strona dlatego pokazuje jedna 4 tak mysle ze to ten powod. Pozdrawiam
Gratulacje dla Admina
już myślałem że po stronce zostanie biała plama
. Pozdrawiam i życzę wszystkim wysokich wygranych.
już myślałem że po stronce zostanie biała plama
. Pozdrawiam i życzę wszystkim wysokich wygranych.Witam. A ja mam lepsze szczęście na chybił i dziś trafiłem w multi 6/10. Pozdrawiam
Witam. Dzis kupiłem kupony na chybił na 10 i 9 skreslen ale z plusem i bidnie wypadlem bo po 1 trafieniu . Jak kupuje bez plusa to mam 5 lub 6 na 10 cos lotto nie chce za duzo dawac ludziom zarobic lepiej dac 2,4 lub 12 zl . Pozdrawiam
Witam. U mnie kicha dziś zagrałem w lotto i mini lotto. Ale czuje że będzie następna kumulacja 3 ml. Pozdrawiam
Witam. U mnie na razie niestety nic ale mysle czy dzis nie dadza wygrac i moze bedzie kumulacja na 7 ml zl zobaczymy. Pozdrawiam i zycze super wygranej... 

piterex>> nie tak dawno tez mieli malo a dali 10 ml zl chyba z 5 ml na nastepna kumulacje.
osmiornica>> czemu taka cieta jestes na TS przeciez kazdy wie ze zeby wygrac to trzeba miec szczescie i wole walki z taka firma jak ts.
Przyznam ze ostatnio patrze gdzie sie trafiaja wygrane i widze ze ostatnio poludnie polski wygrywa niz polnoc .
Czyzby TS chcialo byc dobre dla powodzian ??
Przyznam ze ostatnio patrze gdzie sie trafiaja wygrane i widze ze ostatnio poludnie polski wygrywa niz polnoc .
Czyzby TS chcialo byc dobre dla powodzian ??
Witam
Ja dziś tylko kupiłem jeden zakład lotto na chybił i mam 2 trafione liczby 13,43. Jeszcze dopowiem że sprzedający kupony powiedział mi że najlepiej jest grać w lotto na chybił bo w statystykach widać najwięcej wygranych tym sposobem ale za to w multi najlepiej grać swoimi.
Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli
Ja dziś tylko kupiłem jeden zakład lotto na chybił i mam 2 trafione liczby 13,43. Jeszcze dopowiem że sprzedający kupony powiedział mi że najlepiej jest grać w lotto na chybił bo w statystykach widać najwięcej wygranych tym sposobem ale za to w multi najlepiej grać swoimi.
Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli

trzeba przyznać kto by na takie liczby stawiał a jednak komuś się udało , gratulacje 

Pudzian ma teraz szerszego od siebie goscia wiec nie wiem czy uda mu sie go polozyc ... zobaczymy
Witam.
Ja ostatnio zaczalem grac w multi swoimi.
Wczoraj 2x 3/6
i dziś 2x 3/6
Pozdrawiam
Ja ostatnio zaczalem grac w multi swoimi.
Wczoraj 2x 3/6
i dziś 2x 3/6
Pozdrawiam
Witam
A ja mogę się pochwalić czwórką w lotto 15,24,27,44 .
Kupiłem tylko jeden zakład na chybił o 15:09 .
Sprawdza się że na chybił jest większa szansa ... ale też wiara że się uda...
Pozdrawiam
A ja mogę się pochwalić czwórką w lotto 15,24,27,44 .
Kupiłem tylko jeden zakład na chybił o 15:09 .
Sprawdza się że na chybił jest większa szansa ... ale też wiara że się uda...
Pozdrawiam
Dzięki wszystkim oby był to dobry prognostyk na dalsze losowania czego też i wam życzę...

hipopotan>> Mnie właśnie przez modlitwę do O. Pio wpadła ta wygrana . Ostatnio czułem że ten święty pomoże mi. Dodam że miałem okazję być przy jego grobie we Włoszech.
jorgus>> daj spokój wielu takich jak ty ma wątpliwości tylko pytanie kto da dowody na to i kto przyzna się z pracowników lotto że sa przekręty ?? No niestety temat rzeka ale bez odpowiedzi...
Pozdrawiam
Ps. Dzis w lotto tylko 1/6 i 2/6 no cóż będzie kumulacja więc do wtorku...
Pozdrawiam
Ps. Dzis w lotto tylko 1/6 i 2/6 no cóż będzie kumulacja więc do wtorku...
tak na marginesie bernard po co ta gadka o tym ze lotto jest do kitu... Mamy demokracje jesli masz chec wydawania pieniedzy to grasz z wlasnej woli nikt cie nie przymusza proste....
Tak jest ze wszystkim...
Twoja wola twoja strata lub wygrana...
Tak jest ze wszystkim...
Twoja wola twoja strata lub wygrana...
Wygrana w czeskiej loterii wcale nie oznacza pełną kieszeń zwycięzcy. Tamtejszy totalizator sportowy tonie w długach i nie ma pieniędzy na wypłaty najwyższych wygranych.info z strony tvn24 pozdrawiam
Witam. Dawno nie pisałem ale dziś prawie sto złotych wpakowałem na chybił w lotto i mini efekt 4 w lotto zabrakło jednej liczby do piątki ja miałem 43 a wypadła 42. Miałem też dwa kupony swoich liczb ale tam miałem po jednym trafieniu. Jednak jest to prawda że lepiej grać na chybił w lotto. Pozdrawiam wszystkich i gratuluję wygranym 

Witam. Nie zdziwię się jakby dziś ktoś wygrał w lotto, często ostatnio widzę układy liczb które nikt nie powinien trafić a znajdzie się ktoś kto tak wylosował. Układ patrząc na lotto i mini jest prawie podobny tu dziesiętne a tam pojedyncze 11-1 12-2 14-4. Pozdrawiam
Witam.W kolekturze gdzie kupuje kupony starsza kobieta kupiła w sobotę rano kupon na chybił ale też miała swoje jeszcze dodając że musi kupić popołudniu bo kupując rano to będą kombinować i nic nie wyjdzie a okazało się że kobitka trafiła 5 z kuponu kupionego rano. Pozdrawiam
Czeskie ministerstwo finansów w poniedziałek odebrało na miesiąc totalizatorowi sportowemu Sazka licencję na prowadzenie zakładów liczbowych.
"Powodem decyzji jest to, że Sazka nie wypłaciła w określonym przez prawo terminie wygranej w loterii" - oświadczył resort finansów.
"Powodem decyzji jest to, że Sazka nie wypłaciła w określonym przez prawo terminie wygranej w loterii" - oświadczył resort finansów.
u mnie w kaskadzie 6/6 czyli typowe coś się trafi ale i tak bez grosza...
ładnie płacą za czwórkę no cóż ale z takimi liczbami to nie dziwota. Pozdrawiam
Witam. U nas kablówka wyłączyła RTL i dobrze że miałem odbiornik cyfrowy sat bo tak to net by został. Taka walka a takie rzeczy wyprawiaja tylko pieniadz sie liczy.
Witam. Widzę że nowe maszynki lepiej działają jak takie kumulacje teraz są w multii to nie wiem które to już losowanie. No cóż życzę wysokich wygranych lub inaczej przechytrzenia tych co tam kręcą. Pisze tak bo od kiedy mamy nowe maszyny do kuponów to teraz nawet z 10 nie mam nawet 4 co przedtem było lepiej. Pozdrawiam
« Poprzednie 100Kolejne »