Wpisy użytkownika bartek102
Łącznie 2 552 wpisów w archiwum, pokazane od nr 178 809. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Kathy ja tam nie wiem co Ci po głowie chodzi ale mi intelekt(a tak w ogóle głodnemu chleb na myśli)

Szpic no jakby co to chociaż jkiś pożytek będzie tylko trzeba będzie go dobrze pomiętolić żebyś się nie porysował

Szpic kumpel mu do domu załatwił wanne w dobrej cenie to mu dał obrazek Matki Boskiej

arnold to miałeś szczęście w Łodzi jakiś koleś wtopił 10 000 pln i zero zwrotu
Kathy gg nie dziala gdyż córa przekroczyła limit przesyłu i mam szlaban od ery do 21.11.2010
sorka ale córka przekroczyła limit przesyłu i mam szybki internet inaczej

w Łodzi ostatnio tylko w zdrapkach ktoś zaszalał a tak to pustka nie licząc drobnicy w multi
ja z bratem w pruszkowie urzeduje ale zaraz wracam na stare smieci
Kathy u mnie troche z multi i z automatów kasy wpadło to weekend udany mam

witam po szaleńczej jeździe 21km w 3h u was też tak fantastycznie

jak tam po 14 finanse? u mnie o 14 klęska na szczęście z wczoraj zostało

u mnie pruszkowska grypa panuje i na mnie padło do sklepu iść to z tej okazji zainwestowałem w stadionik
Piękna pewnych rzeczy lepiej nie tykać bo się można pobrudzić ,czas swoje pokaże

Lunatyczka współczucia brak ,to mnie wygonili do apteki w te wichurę

Lunatyczka dzięki ale bojam się napić gdyż nie wiem gdzie wyleci

dorotka jezeli dam radę to oczywiście ,w mojej pompka strzeliła i naprawa kosztowała mnie 37pln plus mój drogocenny czas

Kathy no jakbym był w mielnie to jeszcze bym pomógł ale teraz to lipa

Sam najważniejsze że biegania po urzędach nie będzie ,natomiast ludzie są jacy są na to wpływu nie masz
1,9,15,18,21,28,32,45,48,49 i 9,15,18,22,28,32,71,74,76,78 takie gdybane 

Kathy a tego chybika to długo jeszcze bo teoria bierze w łeb a na pralkę potrzebujesz

za wasze zdrówko spijam

witam wszystkich z niebytu