Wpisy użytkownika anzu
Łącznie 6 024 wpisów w archiwum, pokazane od nr 428 611. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
gosiaczek_ki...http://lotto-centrum.com/lotto/zaklady_systemowe.php5
Orion (mit. Grecka) obdarzony wielką, męską urodą i na dodatek niezrównany myśliwy.
kasika ..bo .....w życiu piękne są tylko chwile....dla mnie Dżem umarł razem z Ryśkiem...podświadomie mam do zespołu żal o jego śmierć...nie wiem czy powinienem

Gdyby Rysiek Riedel odszedł do Kombi na początku kariery w Dżemie nie wiadomo czy Dżem by tak długo przetrwał
Ja bardzo kocham jego piosenki, ale na Dżem nie pójdę nigdy, przecież On umarł nie będąc członkiem zespołu....wyrzucili Go jak był umierający w szpitalu

Lotto7..ja to ich wszystkich już pier...lę po raporcie Millera...***li w tym raporcie pod publikę że....zeszli nisko ale nie chcieli lądować, gen Błasik był w kabinie w czapce niewidce i nie naciskał na pilotów i inne bzdury żeby nie podpaść..a w Wałbrzychu to kiełbasa wyborcza, z której nic nie zostanie
lotto7..daj już spokój....polityka to największa qrwa, co do tego ma zaufanie
J. Himilsbach.....Tyle dróg budują, tylko, qrwa, nie ma dokąd iść! ....to jest analiza amoura

amour..nie przekonasz mnie, że tu występują jakieś zależności i można prowadzić analizę......nos, fart, intuicja i to wszystko...dzisiaj dobrałem liczby dobrego "analityka i zjebałem trzy piątki
amour..nie możesz z obserwacji liczb, które weszły wyciągnąć żadnych wniosków
amour..ja Tobie nie ujmuję umiejętności trafnego typowania, ale nie mów, że jest to wynikiem Twojej analizy....zapierałeś się na 100% na "75" i weszło po 8 losowaniach inne wpadki też są bo muszą być...ale nie można robić "mądrej" miny przy tym
amour..metoda w/g mnie może być jedna skuteczna...wybrać powiedzmy 20 liczb dobrze je rozpisać i czekać aż wejdzie w nie 12-16 trafień i będą żniwa

amour..może jestem w błędzie, może się przekonam że Ty masz rację, że można coś logicznie
amour..nie chcę być nudny ale podaj powody dlaczego 78 powinno wejść, oprócz tego, że kilka dni nie wchodziło co wszyscy widzimy

jaro..ja w Lotto w czwartek chyba grałem z 26 liczb i weszła 1....to c..uje wredne

a ja dałem Anzahlung na to : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=120433194Gała..czytałem, że za kaucją wyszedłeś za kibiców z Bełchatowa...to prawda ???
amour jak tak dalej będziesz typował to anzahlung pójdzie się je...ać

..różnie