Wpisy użytkownika anzu
Łącznie 6 024 wpisów w archiwum, pokazane od nr 430 445. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
amour..Ty łap szybciej o co chodzi...konkurencja podaje liczby i chodzi o komentarz (analizę)

Ja to wreszcie muszę się na któryś team zdecydować bo 12 i 40 też qrwa mam

ja dzisiaj rozpisałem na 6 szóstek liczby: 2,12,22,23,30,40,46,51,54,62,72,78
amour no kicha..4+/8, 4/6, 4x 3/6.....30zl...wysłane za 20zł = 10zł + ...podawałeś 72, 78

Witam Wszystkich yapa..to ta wóda na myszach co po jednym ..dwa dni trzyma ??
Ja to odpi..dalam...kupony na MM nie chciały wejść w lottomacie, po trzech próbach pani doszła, że zaznaczone jest na nich 5 skreśleń a skreślone jest 6...wytarliśmy gumką, poprawiłem i poszły. Pierwotnie skreśliłem osiem zakładów na 5 skreśleń ale oczywiście pazerność....dołożyłem na 6 i nie poprawiłem. Do piątki 4,27,34,16,41 dopisałem 66.
amour..Ty nie słuchaj wszystkiego co mówią.....jak nie idzie to "maszynę zmienili"
yapa...Ty nie choć po kielichu na spacer bo "prawo jazdy" Ci zabiorą....

Teraz sprawdziłem jeden zakład na chybika w Lotto (zapomniałem)....3/6..jeszcze 20 zł

jandzia..ja to właśnie pecha mam bo wchodzi 4/5..5/6 o oczko za mało

andro..ale tą 40-tkę to męczysz już trzecie losowanie ...co do tego....moje 23,30,46

Jak był w TV finisz etapu "Wyścigu Pokoju" to na osiedlu nie było żywej duszy, nikogo, pusto

Lila..ale człowiek w dupie był i gówno widział...paszport na komendzie leżał

Mam już wysłane ale bez 74..zaryzykuję niech tak zostanie, zobaczymy

aniqa..z czego to wywnioskowałaś..."Czyli ten zestaw ma jakies szanse"...???
amour..wiem, wiem o 74.....a 78 wstawiam już trzecie losowanie ale inne nie wchodzą...dzisiaj miałem: 54,56,64,74
yapa..Chciałem od amoura jakieś liczby na jutro ale on .....nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!
yapa..jak by jeszcze 7 dołożył....my w Pułtusku nie takie numery robiliśmy