Wpisy 429 953 – 430 052
1 sierpnia 2011 23:41 → 2 sierpnia 2011 08:17, 100 wpisów
jerzy10111 , chyba Cie rozczaruje, ale nikt tu nie ma "pewnych" liczb, jak widzisz "macamy" tu i "macamy" tam, aby zwiekszyc
prawdopodobienstwo ot i to wszystko. Padly tu pewne propozycje
liczb i musisz sam dokonac wyboru.
Wysokich wygranych
prawdopodobienstwo ot i to wszystko. Padly tu pewne propozycje
liczb i musisz sam dokonac wyboru.
Wysokich wygranych
nie mówię, że moja metoda jest dobra na 100% ale to nie polega na obliczeniach matematycznych, nie robię żadnej mądrej miny, poprostu może trafiam bo analizuję, a może bo mi się wydaje
amour..metoda w/g mnie może być jedna skuteczna...wybrać powiedzmy 20 liczb dobrze je rozpisać i czekać aż wejdzie w nie 12-16 trafień i będą żniwa

ostatnie 7 losowan
------
http://www.iv.pl/images/56272930705845872911.jpg
-----
------
http://www.iv.pl/images/56272930705845872911.jpg
-----
anzu serio nie wiem, nie myśl sobie o mnie, że jestem jakiś mądrala, bo tak nie jest
poprostu mam swój sposób na liczby i tyle,
poprostu mam swój sposób na liczby i tyle,amour..może jestem w błędzie, może się przekonam że Ty masz rację, że można coś logicznie
jak to chciał 78 moze jutro bedzie , za długo nie było wyskoczy
ja ide do grupy E i postawię powtórka pewniaki 4 ok
powodzenia

powodzenia

vapa dzięki pomacac pomacam,ale to mało,więcej by się zdało 

amour..nie chcę być nudny ale podaj powody dlaczego 78 powinno wejść, oprócz tego, że kilka dni nie wchodziło co wszyscy widzimy

co myślicie o 62 i 12?
anzu bo to liczby muszą zawsze wchodzić inne, nie mogą wejść te same, więc.....
nie gram jaro w dużego, za mało liczb wchodzi, żeby coś tam analizować czy systemy wprowadzać
jaro..ja w Lotto w czwartek chyba grałem z 26 liczb i weszła 1....to c..uje wredne
amour właśnie masz racje sto% ale jak ich wyjebac by oddali to co wzieli
no jak

no jak
a tak poważnie to ile bym odłożył jakbym nie grał
jestem uzalerzniony i cieżko jest 
jestem uzalerzniony i cieżko jest 
jaro dużego nie trafisz chociaż byś nie wiem jak kombinował, nikt nawet nie myśli, żeby takie liczby skreślać np 14,22,47,48,49, 57
amour ok ja opracowałem nowe granie i typuje na żywo rankigach idzie mi dobtrze teraz też zagram system za 123zł 12 liczb nz 41 kratek muśi wyjś 6 liczb narazie sprawdzam ale efekty są dobre tylko czekac jak bede na podium
szczerze mój ojciec to miał szóstke wtedy gdy nie puśćił trzy raz ąż
ok jak wygram to odpale tyle kasiory wam tym co znam poznałem oby tak się stało amour padam ide drzemac mojego brata dziś zamkli ***e psy na 2 lata 

*** mnie szczela bo trzy firmy na mojej głowie

*** mnie szczela bo trzy firmy na mojej głowie

ja już gram od małego pregrałem mnustwo kasy i tylko chce y oddali to co wzieli czyli gdzieś łocznie 4miliony razem z ojcem liczac ,ja zamkłem bilans miesieczny na 15,700zł do tylu szlak teraz gram mniej
amour spoko nic się nie dzieje jaakoś się przeżyje,trzeba czekam na 6 w totka wtedy to pojade na majorke pozdrawiam cie i życze ci wysokich wygranych trzymaj się 

no jaro dzięki ja też Ci życzę tej 6 z kumulacją żebyś póścił TS z torbami

Witam 
Kosmaty, myślę, że woja 3 jest ok. dodałbym 79 i to nieszczęsne 62

Kosmaty, myślę, że woja 3 jest ok. dodałbym 79 i to nieszczęsne 62

witam ALL

ja dziś na 14:00
4,8,46,13,71.....5/5
albo
4,11,60,13,21....5/5

4,8,46,13,71.....5/5
albo
4,11,60,13,21....5/5