Wpisy użytkownika anik
Łącznie 169 wpisów w archiwum, pokazane od nr 179 811. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
U mnie w kolekturze wisi zdrapka tort . a ta..... wydrapane
500 zł 10 torcików i pod kazdym 50 zł,
500 zł 10 torcików i pod kazdym 50 zł,i własnie tam też w strasznych pieniądzach wydrapano 50,000 , gdzieś na poczatku sierpnia
witam wszystkich
A tak na marginesie , małolaty mogłyby wysyłac ,a kaskę odbieraja rodzice. ale jak w
życiu bywa odbierze starszy kolega i fifty-fifty

A tak na marginesie , małolaty mogłyby wysyłac ,a kaskę odbieraja rodzice. ale jak w
życiu bywa odbierze starszy kolega i fifty-fifty
Krysięńka , mój 14 latek też wysyła a zaprzyjażnionym TS, bo wiedza ,że ja w pracy
aaaa, ja mu rano zostawiam pukon bo do pracy na 6.00 do 14.00 i nie zdąze wysłac
witam
A pro po wygranych w telewizji , ja wygrałam 600 stówek w
"zagafkowej nocy " na polsacie
A pro po wygranych w telewizji , ja wygrałam 600 stówek w
"zagafkowej nocy " na polsacie

ech, 1/6. kurde. w ostatnią sobotę obudził mnie sen , na autobusie z boku tam , gdzie zwykle sa reklamy było 6 liczb, zapamietałam tylko trzy :17,23,32 reszty nie pamietam no i prosze padły w multi w pierwszym losowaniu i się powtarzają
teraz tłumaczę kazdemu z domowników , ze nie wolno mnie gwałtownie budzic
,
,ale radze zachowac obie cześci i odebrac wygraną w Oddziale totaliazatora , liczy sie kod kreskowy. Hmm, cóż to za wygrana ?
http://www.powiat-szczecin.info/katalog-firm/Weterynaria-uslugi/Gabinet-Weterynaryjny-Lek-wet-Norbert-Trepczynski,3200
btw kiedyś czynnie zajmowałam się adopcją fretek i tez pomagałam królikom
jako potrawa, bez najmnieszego problemu skreci kark królikowi , nawet jak jest wiekszy od niej
Nomax , chodzi o przeczucie , kobiecą intuicję , i oliczby które nie padną tak ? Zasada eliminacji
kiedyś, skreślałam 10\10 z pewniaków z mulipasko. Nawet kilka razy i co ???? (pierwsza 50)
W teraz dobranoc wszystkim , rano idę do okulisty może lepiej będe widziec kulki , które padną

hej Adi777
Czy mógł byś mi napisac ,na kogo i jak mam postawic. Ja w tych rzeczach jestem zielona
A te forum to chyba dla profesjonalistów
Czy mógł byś mi napisac ,na kogo i jak mam postawic. Ja w tych rzeczach jestem zielona
A te forum to chyba dla profesjonalistów« Poprzednie 100Kolejne »

, papa

6 stówek
, ja własnie po piwku