Wpisy użytkownika andromeda
Łącznie 63 848 wpisów w archiwum, pokazane od nr 224 478. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jak sie gra na kilka kuponów to jasne ze sie nie da tu w typach wszystkich napisać
Wesoły jaką Ty masz pamięć dorbą
ale Twojego humorku nikt nie przebije Wesoły

ale Twojego humorku nikt nie przebije Wesoły

a ja bym miala 5/6 jak bym pusiciła to co wczoraj i nwet7/10 wczorajsze liczby weszły mi dzisiaj załamka
Robal ja mam to samo a puściłam inne miałabym nawet 9/10 zastrzele sie jak bym znikneła z czatu to znaczy że sie zastrzeliłam

zajmuje to sekundke http://www.multipasko.pl/chat1/
Macie o to pierwsza stronka chatu
http://www.multipasko.pl/chat1/
Macie o to pierwsza stronka chatu
http://www.multipasko.pl/chat1/
robal walentynki nie są za godzine tylko 14 a to dopiero w poniedziałek
na 14:00 będą takie liczby:
taka piątka 2,10,45,4,40
i taka trójka :45,10,2
i taka parka 2,10

taka piątka 2,10,45,4,40
i taka parka 2,10

na 14:00 będą takie liczby:
taka piątka 2,10,45,4,40
i taka parka 2,10
i jeszcze taka 6: 2,10,45,40,4,28

taka piątka 2,10,45,4,40
i taka parka 2,10
i jeszcze taka 6: 2,10,45,40,4,28

nie ma w telewizji nie ma tu to znaczy ze gra ustawiona-lotto wydymało Was na walentynki
asik ks na stronce nie ma wynikow na lotto głownej nie wprwadzaj zamieszania
no właśnie skąd asik ks znała wyniki..mówiła ze sa na stornce ale w momęcie podania ich przes asik ja sprawdzałam strone głowną i nie było tam wynikow asik ks pracujesz dla TS?
dragon blądynką nie jestem ale książki które poleca ulexa są warte przeczytania-więc za nim coś ocenisz weź przeczytaj te książki to naprawde nie boli

wesoły a skąd wiedziałeś ze arsenal wygra no skąd masz pakt z diabłem czy co?

wesoły no nie mozliwe to co robisz jest po prostu stawiasz na wysokie kursy i one wygrywają-masz cyrograf jak nic

wesoły a nie wiesz ze to był żart??nie bądz samolub na kogo jutro stawisz..pij mleko będziesz Wielki

czy ktoś Tu na forum zna język wesołego kto to są te pingwiny -wesoły ma na myśli drużynę.ale nie chce powiedzieć jaką-
Robal36 wesoły powiedział ze przegrają pingwiny 4 razy kto to sa te pingwiny RObalku36 powiedz mi
wesoly jeszcze raz dziś stawiałeś ze wygra Arsenal tak tak a jutro kto wygra?na kogo stawiasz?
Robal bo wesoly sobie jaja ze mnie robi-chodziło mi o nazwe drużyny
hosia to nie o to chodzi-myślałam ze wesoly nazywa sobie jakąś druzyne Pingwiny mi chodzi o konkret a nie hokej
hosia to nie o to chodzi-myślałam ze wesoly nazywa sobie jakąś druzyne Pingwiny mi chodzi o konkret a nie hokej
wesoły chytrusie juz CI daje już sie do Ciebie nie odezwe~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a w Twoje wygrane nie uwierze puki skanu w profilu nie zobaczę-chwalić to sie też mogę ze wygrywam ale czy to prawda..Bądz sobie lisku chytrusue sam!bez przyjaciół
wiem hosia ze mówi obserwuje to ..ja wcale nie chciłam grac-ale on specjalnie sobie pogrywa ze mną jaki jest wspaniały a ja jak człowiek zwyczajnie pogadać chiałam to nie popisuje sie jak indor
wesoły tak napisales zeby nie wiadomo na kogo postawic..specjalnie na złość
napisales pittsburgh penguis ale to gra z koloraco to co to ma przegracz czy wygrac?
Wesoly masz racje ja CIe nie znam ale traktuje normalnie jak człowiek do człowieka
Wesoly masz racje ja CIe nie znam ale traktuje normalnie jak człowiek do człowieka
hosia ale wesoly gra zawsze na wyższe kursy a w tym wypadku to pittsburgh penguis jest wyższym kursem