Wpisy użytkownika andromeda
Łącznie 63 848 wpisów w archiwum, pokazane od nr 228 783. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wesoły dlatego sie Ciebie zapytałam kto wygra zeby sobie poobserwować pozniej nie chciałam grać
i to mnie wkurza bo ja sie chce z Tobą skonsultować a Ty sobie ze mnie żarty robisz no

gwiazda2011 nie przeszkadzasz my tu tylko tak sie wygłupiamy-niewinnje zadne takie tam 

Niech ktos powie za mnie hefajstosowi ze ja do niego nie bede mowic-choć by na rzęsach stawał
wesoły czyli to drugie jednak ma wygrać no zagadką do mnie pisz

wesoły ja nie? hefajstos ma spozniony zapłon i gada od rzeczy ale ja slowa do niego nie wypowiem-reaguje z takim opoznieniem ze mi go żal aż..rozmawiam wesoły z TObą a on ma ignor

wesoły bo on mnie atakuje a ja nie mam zamiaru się do niego oddzywac
wesoły żle CIe zrozumiałam bo sie ktoś wcina nam w rozmowe już wiem o co CI chodziło wszystko jasne
Hefajstos Nie będe z Tobą rozmawiać rozumiesz to czy nie
Wesoły hefajstos mi raz wmawiał ze andromeda nie jest z mitologi od tego czasu nie gadam z nim i nie konsultuj mnie z Tym Typem bo ja z nim nie rozmawiam do puki matury nie skonczy
Wesoły hefajstos mi raz wmawiał ze andromeda nie jest z mitologi od tego czasu nie gadam z nim i nie konsultuj mnie z Tym Typem bo ja z nim nie rozmawiam do puki matury nie skonczy
No wesoły wreszcie mówisz Typy swoje no wreszcie Ci się języczek rozwiązał

ja i wesoly jestesmy w tym samym wieku a Ty dziadku hefajstosie idz spac
ziew ziew ziwe tłumacze CI Hefajstos zebyś do mnie nie pisał ignoruje Twoje wpisy nie tylko ja zresztą wiec cokolwiek nie nie napiszez zareaguje milczeniem.......Nie rozmawiaj do mnie!!!!!!
wesoły nie mogę przetłumaczyc komuś ze nie mam ochoty gadac -to nie rozumie..czepia sie bzdur....widzisz jak sie uczepił i nie da pogadac ale juz nie reguje
wesoły bo studia to szit nie kumasz ze chce sie dziada pozbyć bo mi sie z TObą miło gada
wesoły kurcze pozbyć sie go chce spławić...na holiree studia..nie nerwujsaj sie chciałam sie pozbyć dziadka

Pasko proszę o interencje i blokade niku hefajstos-Nie rozumie ow Nik ze nie chce z nim rozmawiac wpis 228879.IGNOR
Pasko proszę o przyglądnięcie sie nikowi Hegajstos-nie zamierzam z Tym nikiem rozmawiac-Proszę Pasko o Blokade tego Nika Hefajstos!
Pasko proszę o przyglądnięcie sie nikowi hefajstos-nie zamierzam z Tym nikiem rozmawiac-Proszę Pasko o Blokade tego Nika Hefajstos!Poniewaz ja do niego nie piszę a on cały czas ingeruje w moja osobę mimo ze ja go ignoruje i nie zwracam uwagi na jego wpisy
wesoły dzisiaj nie ale kiedyś tak...dlatego przestałam zwracać na niego uwagę
zle Typuje ???Jestem na drugim miejscu w Tczew i jego granie
Wesoły dla Ciebie Wszystko
zle Typuje ???Jestem na drugim miejscu w Tczew i jego granie
Wesoły dla Ciebie Wszystko

wesoły ale ja tam typuje
Jestem na drugim miejscu
byłam na pierwszym ale teraz na drugim///a o co chodzi wesoły nie lubisz tego tematu??
Jestem na drugim miejscu
byłam na pierwszym ale teraz na drugim///a o co chodzi wesoły nie lubisz tego tematu??wiem ale zawsze jest miło jak sie trafi cyferki nawet na sucho,a jak czasem ktoś je odpisze sobie to też jest miło
Ok Wesoły ja też juz idę spać

Ok Wesoły ja też juz idę spać

Dziękuje wesoły za rozmowę-pozdrów dziewczynę swoją będzie miała wesoło
...miło mi się z Tobą rozmawiało ..miłej nocy zyczę
...miło mi się z Tobą rozmawiało ..miłej nocy zyczę
wesoły no ja tak z grzeczności tylko jak już tam chcesz to ją pozdrowisz

wesoły miałam na mysli seks ze ją pozdrowisz nie ze powiesz jej ze to odemnie...juz nic nie mowie
ok bo za duzo gadam a nie miałam nic złego na myśli
idę spać..Dobranoc Wesoły
idę spać..Dobranoc Wesoły

wesoły ahhh że by mi sie kiedyś tyle samej udało wygrać to by było coś i radocha

Bałabym się wygrać 30 baniek z domu bym sie bała wyjść zeby mnie ktoś nie porwał dla okupu hihi

mając 30 milionów to zycie w strachu ze ktoś będzie na moje życie czychał-same zmartwienia wtedy wystarczy mi tak z 2 miliony

ricardos a wyobrażasz sobie jechać po te 30 baniek?i co w walizce je przywieśc? bo na zadne konto bym ich nie przleała zeby sie ktoś w banku dowiedział
hosia no masz racje no strach ja bym sie bała wygrac te 27 baniek -Jak je zabrac do domu potem?
wesoły

Ja bym sie bała jechać po te wygraną i poźniej martwić sie zeby nikt sie nie dowiedział ze jestem bogata lub że wygrałam -kwestia bezpieczeństwa...i co robić z 27 baniek?

Ja bym sie bała jechać po te wygraną i poźniej martwić sie zeby nikt sie nie dowiedział ze jestem bogata lub że wygrałam -kwestia bezpieczeństwa...i co robić z 27 baniek?