Wpisy użytkownika aklim
Łącznie 344 wpisów w archiwum, pokazane od nr 51 136. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
edi8:
wszystko się zgadza, za kilkanaście minut przedstawię tę sprawę dokładniej... oglądam jednocześnie w tv program "Kabaretowy Turniej Miast" Bydzia górą :)
Pzdr.
wszystko się zgadza, za kilkanaście minut przedstawię tę sprawę dokładniej... oglądam jednocześnie w tv program "Kabaretowy Turniej Miast" Bydzia górą :)
Pzdr.
Josef:
jaka to progresja, jak po 19 dniach oczekiwania stawiam na liczbę 21 aż 15 zł?:)
jaka to progresja, jak po 19 dniach oczekiwania stawiam na liczbę 21 aż 15 zł?:)
edi8 i Josef:
wpis 51050:
"1331290605130132-8991
1331290605130123-9310
jakoś weszło
znalazłem na nich sposób
pozdrawiam sympatycznych tu ludzi, tylko sympatycznych"
zaciekawiły mnie zdania "znalazłem na nich sposób"
a najbardziej "jakoś weszło"
to jak to jest, albo jest sposób, albo jakoś weszło? :)
wpis 51050:
"1331290605130132-8991
1331290605130123-9310
jakoś weszło
znalazłem na nich sposób
pozdrawiam sympatycznych tu ludzi, tylko sympatycznych"
zaciekawiły mnie zdania "znalazłem na nich sposób"
a najbardziej "jakoś weszło"
to jak to jest, albo jest sposób, albo jakoś weszło? :)
tomcio1972:
witam, nie każdego jednak (wybacz) stać, aby posyłać kupony w Fortunie za więcej niż 2,50...
Pzdr.
witam, nie każdego jednak (wybacz) stać, aby posyłać kupony w Fortunie za więcej niż 2,50...
Pzdr.
emeryt:
pomyliłem się w ocenie... szacun (edi8 też w sumie jest "simpatico")
Josef:
masz rację...
edi8:
jesteś wielki...
Pzdr.
pomyliłem się w ocenie... szacun (edi8 też w sumie jest "simpatico")
Josef:
masz rację...
edi8:
jesteś wielki...
Pzdr.
.edi.8.
nie porównuj mnie proszę do edi8, bo nie jestem nawet w 10% tak dobry w systemach, rozpisach itp... jak ON
i nikomu nie kadzę, nie cukruję i... nie liżę...
a sam mógłbyś swojego oryginalnego, niepowtarzalnego nicka lepszego wymyślić
Pzdr.
nie porównuj mnie proszę do edi8, bo nie jestem nawet w 10% tak dobry w systemach, rozpisach itp... jak ON
i nikomu nie kadzę, nie cukruję i... nie liżę...
a sam mógłbyś swojego oryginalnego, niepowtarzalnego nicka lepszego wymyślić
Pzdr.
.edi.8
słaby jesteś... myślałem żeś chłop na cwał, a tu... popierdułka
słaby jesteś... myślałem żeś chłop na cwał, a tu... popierdułka
.edi.8
siedzisz tak sobie przed kompem, rozwijasz te sreberka, które świstak tak mozolnie ci pozwijał i... wymyślasz: edi8 i aklim to przecież jedna osoba... hurrrrrraaaa
ale poproś mamę, siostrę, albo kogokolwiek, aby w końcu odsunęli cię od kompa, bo promieniowanie najwyraźniej źle na ciebie wpływa
siedzisz tak sobie przed kompem, rozwijasz te sreberka, które świstak tak mozolnie ci pozwijał i... wymyślasz: edi8 i aklim to przecież jedna osoba... hurrrrrraaaa
ale poproś mamę, siostrę, albo kogokolwiek, aby w końcu odsunęli cię od kompa, bo promieniowanie najwyraźniej źle na ciebie wpływa
OPA>>>witaj
a do której będą przyjmowane zakłady na godz. 14.00?
Pzdr.
a do której będą przyjmowane zakłady na godz. 14.00?
Pzdr.
ale spokojnie, do pozostałych gier liczbowych (poza polskimi) ministrowi nic do tego :)
zgadzam się, to sprawka mądrali z TS, toną po prostu i czepiają się wszystkiego, aby jeszcze zaistnieć w oczach Prezesa...
eeelllaaaa:
wydaje mi się, że polskiemu ministrowi, któremu kasy brakuje, a może i jeszcze więcej, do pozostałych gier nic do tego...
i jak tomcio1972 napisał: "Fortuna widocznie za bardzo stała się konkurencyjna z kurasami jakie oferowała na gry liczbowe"
Pzdr.
wydaje mi się, że polskiemu ministrowi, któremu kasy brakuje, a może i jeszcze więcej, do pozostałych gier nic do tego...
i jak tomcio1972 napisał: "Fortuna widocznie za bardzo stała się konkurencyjna z kurasami jakie oferowała na gry liczbowe"
Pzdr.
tak eeelllaaaa, do czasu wyjaśnienia sprawy wstrzymali wszystkie, a po wyjaśnieniu okaże się, że wszelkie prawa do gier: ML, DL EL, KENO i nowe MM ma tylko i wyłącznie TS i... jesteśmy załatwieni na cacy
ale dlaczego zdjęli też czeskie: Kombinátor, Variátor i Akumulátor
szok...
szok...
ktoś się musiał na najlepszego (wg. mnie) "naziemnego buka" nieźle wkurzyć, i pokazuje swoją małą (TS) władzę...
komunikat ze strony TipSportu:
Szanowni Państwo,
W wyniku działań i decyzji, które podjęło Ministerstwo Finansów zmuszeni jesteśmy, do odwołania, zawiesić zakłady na Multilotek i inne gry liczbowe.
Ministerstwo Finansów, po przeprowadzonych kontrolach, ostatecznie stwierdziło:
cyt. z pisma o znaku: CA12/7261/18/396/5/OKD/08/09/3520
"(...) oferowane przez Spółkę /czytaj: TipSport PL/ zakłady bukmacherskie na wyniki gier liczbowych nie spełniają warunku zakładu wzajemnego w rozumieniu ustawy o grach i zakładach wzajemnych"
Informujemy dodatkowo, iż firma TipSport PL działając legalnie na terenie RP podlega przepisom zawartym w w/w ustawie ( Ustawa z dnia 29 lipca 1992 r. o grach i zakładach wzajemnych) dlatego też w trybie natychmiastowym reaguje na decyzje Ministerstwa Finansów - co również oznacza, że w zgodzie z obowiązującymi przepisami i procedurami złoży stosowne odwołania.
Według zaleceń Mjnisterstwa Finansów zakaz ten obejmie cały rynek bukmacherski w Polsce.
O działaniach i decyzjach w tym zakresie - zarząd firmy TipSport będzie informował na bieżąco.
Z poważaniem
Emil Szymański
Dyrektor Zarządzający TSPL
Szanowni Państwo,
W wyniku działań i decyzji, które podjęło Ministerstwo Finansów zmuszeni jesteśmy, do odwołania, zawiesić zakłady na Multilotek i inne gry liczbowe.
Ministerstwo Finansów, po przeprowadzonych kontrolach, ostatecznie stwierdziło:
cyt. z pisma o znaku: CA12/7261/18/396/5/OKD/08/09/3520
"(...) oferowane przez Spółkę /czytaj: TipSport PL/ zakłady bukmacherskie na wyniki gier liczbowych nie spełniają warunku zakładu wzajemnego w rozumieniu ustawy o grach i zakładach wzajemnych"
Informujemy dodatkowo, iż firma TipSport PL działając legalnie na terenie RP podlega przepisom zawartym w w/w ustawie ( Ustawa z dnia 29 lipca 1992 r. o grach i zakładach wzajemnych) dlatego też w trybie natychmiastowym reaguje na decyzje Ministerstwa Finansów - co również oznacza, że w zgodzie z obowiązującymi przepisami i procedurami złoży stosowne odwołania.
Według zaleceń Mjnisterstwa Finansów zakaz ten obejmie cały rynek bukmacherski w Polsce.
O działaniach i decyzjach w tym zakresie - zarząd firmy TipSport będzie informował na bieżąco.
Z poważaniem
Emil Szymański
Dyrektor Zarządzający TSPL
koniec z "Liczbami świata" startuje "Multi Multi", niech ich piorun trzaśnie...
w wyniku działań i decyzji, które podjęło Ministerstwo Finansów zmuszeni jesteśmy zanosić teraz kasę do TS...
guciancia:
zgadzam się z Tobą, to miało zabrzmieć trochę przewrotnie, dla uświadomienia całej tej chorej sytuacji, pozdrawiam
zgadzam się z Tobą, to miało zabrzmieć trochę przewrotnie, dla uświadomienia całej tej chorej sytuacji, pozdrawiam
eeelllaaaa
gratulacje, ale miałaś wyczucie, żeby powtórzyć i zagrać te liczby jeszcze na AKO, w ostatnim (na razie) dniu światowych liczb w Fortunie...
Pzdr.
gratulacje, ale miałaś wyczucie, żeby powtórzyć i zagrać te liczby jeszcze na AKO, w ostatnim (na razie) dniu światowych liczb w Fortunie...
Pzdr.
dokładnie OPA, nic się nie zmieniło co do stawek i wygranych, doszło drugie losowanie i bonus, który się uzbiera za trafienie 10/10
swoją drogą, już widzę tę transmisję w Internecie z pierwszego, historycznego losowania MM :)
tiger
podaj numer kuponu, pochwal się jak przechytrzyłeś ministra finansów...
Pzdr.
podaj numer kuponu, pochwal się jak przechytrzyłeś ministra finansów...
Pzdr.
tiger
a moje wpisy 51464 i 51465 przeczytałeś uważnie, czy wyrywkowo?
a moje wpisy 51464 i 51465 przeczytałeś uważnie, czy wyrywkowo?
tiger
spokojnie, ja z życzliwością przecież formułowałem te wypowiedzi, chciałem abyś jako jeden z nielicznych pokazał kupon PRZED losowaniem, i tu szacunek dla Ciebie wielki
a wszystkich życzliwych proszę jutro o wysyłanie dobrych fluidów do firmy Fortuna CZ, aby tiger wygrał tę masę kasiorki
Pzdr.
spokojnie, ja z życzliwością przecież formułowałem te wypowiedzi, chciałem abyś jako jeden z nielicznych pokazał kupon PRZED losowaniem, i tu szacunek dla Ciebie wielki
a wszystkich życzliwych proszę jutro o wysyłanie dobrych fluidów do firmy Fortuna CZ, aby tiger wygrał tę masę kasiorki
Pzdr.
tomcio1972
czy dobrze liczę? tiger za ten prezentowany jutrzejszy kupon zapłacił w przeliczeniu ok. 6 PLN?
czy dobrze liczę? tiger za ten prezentowany jutrzejszy kupon zapłacił w przeliczeniu ok. 6 PLN?
tomcio1972
za wszystkie 9 liczb bo to jest system 4567/8 + pewniak (liczba 4)
za wszystkie 9 liczb bo to jest system 4567/8 + pewniak (liczba 4)
tomcio1972>>> jesteś najlepszym przykładem, że każdy z nas ma jednak swoją indywidualną metodę typowania i co najważniejsze "wysyłania" liczb
jeszcze raz serdecznie gratuluję i pozdrawiam
jeszcze raz serdecznie gratuluję i pozdrawiam
edi8
witaj, wróciła dawno już zapomniana opcja kursu 1 EUR, przy typowaniu zakładów totokeno
Pzdr.
witaj, wróciła dawno już zapomniana opcja kursu 1 EUR, przy typowaniu zakładów totokeno
Pzdr.
gomez:
TotoKeno
Należy wytypować minimum 2 zdarzenia z zakresu 100-180.
Obowiązkowym zdarzeniem do typowania jest zdarzenie 100 określające średni kurs 1 Euro ogłaszanego przez Narodowy Bank Polski w dniu podanym w opisie zdarzenia gdzie:
1 - oznacza wartość poniżej podanej w opisie zakładu
2- oznacza wartość powyżej podanej w opisie zakładu
Średni kurs walut publikowany jest przez Narodowy Bank Polski w dni robocze od poniedziałku do piątku ok. godz. 12.00.
Pozostałe minimum 1 zdarzenie należy wytypować z zakresu 101-180, gdzie każde z nich oznacza liczbę, która nie zostanie lub zostanie wylosowana w Multi Lotku w dniu podanym w opisie zdarzenia, gdzie:
1 - oznacza, że dana liczba nie zostanie wylosowana
2 - oznacza, że dana liczba zostanie wylosowana
Zdarzenia 101-180 można typować metodą „chybił-trafił”.
UWAGA! Zdarzenia z zakresu 101-180 można łączyć z pozostałymi zdarzeniami z oferty za wyjątkiem zdarzeń o numerach 3 oraz 13-17
W przypadku typowania zdarzeń wyłącznie z zakresu oferty TotoKeno opcja 2 (dana liczba zostanie wylosowana) przyznawane są specjalne bonusy podwyższające wysokość wygranej. Dostępne bonusy to: Bonus 3 kulki, Bonus 4 kulki, Bonus 5 kulek, Bonus 6 kulek, Bonus 7 kulek. Kupony z przyznanym bonusem nie mogą być typowane w oparciu o systemy blokowe lub wielosystemy. Dodanie do kuponu choć jednego zdarzenia z poza oferty TotoKeno lub typowania opcji 1 (dana liczba nie zostanie wylosowana) powoduje, że bonus nie zostaje przyznany.
Pzdr.
TotoKeno
Należy wytypować minimum 2 zdarzenia z zakresu 100-180.
Obowiązkowym zdarzeniem do typowania jest zdarzenie 100 określające średni kurs 1 Euro ogłaszanego przez Narodowy Bank Polski w dniu podanym w opisie zdarzenia gdzie:
1 - oznacza wartość poniżej podanej w opisie zakładu
2- oznacza wartość powyżej podanej w opisie zakładu
Średni kurs walut publikowany jest przez Narodowy Bank Polski w dni robocze od poniedziałku do piątku ok. godz. 12.00.
Pozostałe minimum 1 zdarzenie należy wytypować z zakresu 101-180, gdzie każde z nich oznacza liczbę, która nie zostanie lub zostanie wylosowana w Multi Lotku w dniu podanym w opisie zdarzenia, gdzie:
1 - oznacza, że dana liczba nie zostanie wylosowana
2 - oznacza, że dana liczba zostanie wylosowana
Zdarzenia 101-180 można typować metodą „chybił-trafił”.
UWAGA! Zdarzenia z zakresu 101-180 można łączyć z pozostałymi zdarzeniami z oferty za wyjątkiem zdarzeń o numerach 3 oraz 13-17
W przypadku typowania zdarzeń wyłącznie z zakresu oferty TotoKeno opcja 2 (dana liczba zostanie wylosowana) przyznawane są specjalne bonusy podwyższające wysokość wygranej. Dostępne bonusy to: Bonus 3 kulki, Bonus 4 kulki, Bonus 5 kulek, Bonus 6 kulek, Bonus 7 kulek. Kupony z przyznanym bonusem nie mogą być typowane w oparciu o systemy blokowe lub wielosystemy. Dodanie do kuponu choć jednego zdarzenia z poza oferty TotoKeno lub typowania opcji 1 (dana liczba nie zostanie wylosowana) powoduje, że bonus nie zostaje przyznany.
Pzdr.
edi8
dokładnie, tak jak napisałeś, jest to sprytne posunięcie Totolotka
wytłumacz proszę "gomezowi" to dokłanie, ja już teraz nie mam czasu, muszę spadać do roboty
Pzdr.
dokładnie, tak jak napisałeś, jest to sprytne posunięcie Totolotka
wytłumacz proszę "gomezowi" to dokłanie, ja już teraz nie mam czasu, muszę spadać do roboty
Pzdr.
gregor
można w Totolotku grać "parkami"
polecam lekturę: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
Pzdr.
można w Totolotku grać "parkami"
polecam lekturę: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
Pzdr.
andrea8:
jeżeli
cyt. (skróty): "dzis wygralam 200zl na chybil trafil ,w lutym wygralam 1300zl liczby skreslilam samaja w grudniu wygralam w losa 280zl i w multi 240zl w jednym czasie wiec" (...) TO NAPRAWDĘ WYGRYWASZ RÓWNO!
uważam to za bardzo marną prowokację i nie wzruszyły mnie nawet słowa o tym, że jesteś z patologicznej rodziny (bo co to ma do rzeczy?)
Pzdr.
jeżeli
cyt. (skróty): "dzis wygralam 200zl na chybil trafil ,w lutym wygralam 1300zl liczby skreslilam samaja w grudniu wygralam w losa 280zl i w multi 240zl w jednym czasie wiec" (...) TO NAPRAWDĘ WYGRYWASZ RÓWNO!
uważam to za bardzo marną prowokację i nie wzruszyły mnie nawet słowa o tym, że jesteś z patologicznej rodziny (bo co to ma do rzeczy?)
Pzdr.
witam
ja może dla odmiany z trochę innej beczki,
rok 1996 i pierwsze losowania ML:
18.03.1996: 04,09,10,16,21,22,23,26,27,34,35,41,42,48,62,66,68,73,76,78
19.03.1996: 06,12,15,19,28,33,35,39,44,48,49,59,62,63,64,67,69,71,75,77
podobno historia kołem się toczy :)
Pzdr.
ja może dla odmiany z trochę innej beczki,
rok 1996 i pierwsze losowania ML:
18.03.1996: 04,09,10,16,21,22,23,26,27,34,35,41,42,48,62,66,68,73,76,78
19.03.1996: 06,12,15,19,28,33,35,39,44,48,49,59,62,63,64,67,69,71,75,77
podobno historia kołem się toczy :)
Pzdr.
Pasko
zajrzyj na stronę www.multimulti.pl
widzisz zmianę, nie ma już niemieckiego komunikatu...
podejrzewam, że na tę właśnie stronę będzie odsyłał link ze strony www.lotto.pl aby można było oglądać losowanie o 14.00
przecież dotychczasowy serwer TS-u by nie podołał :)
Pzdr.
zajrzyj na stronę www.multimulti.pl
widzisz zmianę, nie ma już niemieckiego komunikatu...
podejrzewam, że na tę właśnie stronę będzie odsyłał link ze strony www.lotto.pl aby można było oglądać losowanie o 14.00
przecież dotychczasowy serwer TS-u by nie podołał :)
Pzdr.
"W losowaniu nr 4424 z dnia 2009-06-15 o godzinie 14:00 ilości wygranych są w trakcie naliczania."
coś długo to trwa :)
coś długo to trwa :)
witajcie
"Wielki Zderzacz Hadronów najpotężniejsza na świecie maszyna do eksperymentów fizycznych znowu rusza. Rozpoczęły się testy przed ponownym włączeniem urządzenia. Dziś podziemny akcelerator zwiedzał prezydent Lech Kaczyński." (onet.pl)
tego obawiam się najbardziej... :)
Pzdr.
"Wielki Zderzacz Hadronów najpotężniejsza na świecie maszyna do eksperymentów fizycznych znowu rusza. Rozpoczęły się testy przed ponownym włączeniem urządzenia. Dziś podziemny akcelerator zwiedzał prezydent Lech Kaczyński." (onet.pl)
tego obawiam się najbardziej... :)
Pzdr.
"- Robi wrażenie, natomiast to, co jest najistotniejsze, poza celami edukacyjnymi, innowacyjnymi to filozoficzne aspekty tych eksperymentów - dzielił się swoimi wrażeniami prezydent. Jego żona Maria komentowała pod ziemią: "To jest magia"."
to jest MAGIA MM... :)
sorki, ale nie mogłem się powstrzymać
Pzdr.
to jest MAGIA MM... :)
sorki, ale nie mogłem się powstrzymać
Pzdr.
w normalnym kraju powinno być tak:
losowanie o 14.00, o 15.00 naliczone ilości wygranych i... od powiedzmy 16.00 wypłata wygranej, tak aby można było zagrać jeszcze na wieczorne losowanie :)
marzenie, ale może kiedyś... jak w końcu TS przekona się do Internetu
losowanie o 14.00, o 15.00 naliczone ilości wygranych i... od powiedzmy 16.00 wypłata wygranej, tak aby można było zagrać jeszcze na wieczorne losowanie :)
marzenie, ale może kiedyś... jak w końcu TS przekona się do Internetu
Helusia
zgadzam się z Tobą co do programu "uwaga" (już zresztą parę tygodni temu był pierwszy program na ten temat)
ale nie ważne... mnie bardziej świta, że może ministrowi finansów (oczywiście nie osobiście, tylko jakiemuś jego wspaniałemu "doradcy") pomyliły się FORTUNY... :)
i przez ch... nie możemy grać w liczby świata
zgadzam się z Tobą co do programu "uwaga" (już zresztą parę tygodni temu był pierwszy program na ten temat)
ale nie ważne... mnie bardziej świta, że może ministrowi finansów (oczywiście nie osobiście, tylko jakiemuś jego wspaniałemu "doradcy") pomyliły się FORTUNY... :)
i przez ch... nie możemy grać w liczby świata
dla mniej zorientowanych i przestraszonych programem "Uwaga"
Ze strony fortuna.pl:
"Fortuna zakłady bukmacherskie"
"Początki istnienia najstarszej firmy bukmacherskiej sektora prywatnego w Polsce jeszcze pod nazwą Profesjonał Sp. z o.o., sięgają 1996 roku, kiedy to firma otrzymała licencję Ministerstwa Finansów na urządzanie i prowadzenie działalności w zakresie zakładów bukmacherskich. Profesjonał nieustannie rozwijał i optymalizował swoją sieć punktów. Profesjonał od dłuższego czasu był członkiem międzynarodowej grupy FORTUNA, skupiającej firmy bukmacherskie, która jeżeli chodzi o założenie – wiedzie prym jako historycznie pierwsza w regionie Europy Środkowej. Profesjonał na przełomie roku 2007/2008 zmienił nazwę na Fortuna zakłady bukmacherskie, tym samym stał się nieodłączną częścią grupy Fortuna. To właśnie Fortuna była pierwszą w historii firmą bukmacherską, która powstała w nowych warunkach po listopadzie 1989 w byłej Czechosłowacji. Stało się to dokładnie w południe 1 maja 1990r., a jej otwarcie cieszyło się ogromnym zainteresowaniem. Fortuna od samego początku rozszerzała sieć punktów i rozwijała system komputerowy. Z wizją dalszego rozwoju w krajach Europy Środkowej, już w 1991 roku Fortuna rozpoczęła budowę partnerskiej sieci na Słowacji. W roku 2006 firma Terno zmieniła nazwę na Fortuna. W chwili obecnej marka Fortuna weszła również do Polski. Zmiana nazwy Profesjonał na Fortuna zakłady bukmacherskie przyniosła kilka korzyści, które powinny nie tylko poszerzyć portfolio produktów, ale również poprawić jakości usług. W chwili obecnej do dyspozycji klientów pozostaje 360 punktów na terenie całej Polski.
Pzdr.
Ze strony fortuna.pl:
"Fortuna zakłady bukmacherskie"
"Początki istnienia najstarszej firmy bukmacherskiej sektora prywatnego w Polsce jeszcze pod nazwą Profesjonał Sp. z o.o., sięgają 1996 roku, kiedy to firma otrzymała licencję Ministerstwa Finansów na urządzanie i prowadzenie działalności w zakresie zakładów bukmacherskich. Profesjonał nieustannie rozwijał i optymalizował swoją sieć punktów. Profesjonał od dłuższego czasu był członkiem międzynarodowej grupy FORTUNA, skupiającej firmy bukmacherskie, która jeżeli chodzi o założenie – wiedzie prym jako historycznie pierwsza w regionie Europy Środkowej. Profesjonał na przełomie roku 2007/2008 zmienił nazwę na Fortuna zakłady bukmacherskie, tym samym stał się nieodłączną częścią grupy Fortuna. To właśnie Fortuna była pierwszą w historii firmą bukmacherską, która powstała w nowych warunkach po listopadzie 1989 w byłej Czechosłowacji. Stało się to dokładnie w południe 1 maja 1990r., a jej otwarcie cieszyło się ogromnym zainteresowaniem. Fortuna od samego początku rozszerzała sieć punktów i rozwijała system komputerowy. Z wizją dalszego rozwoju w krajach Europy Środkowej, już w 1991 roku Fortuna rozpoczęła budowę partnerskiej sieci na Słowacji. W roku 2006 firma Terno zmieniła nazwę na Fortuna. W chwili obecnej marka Fortuna weszła również do Polski. Zmiana nazwy Profesjonał na Fortuna zakłady bukmacherskie przyniosła kilka korzyści, które powinny nie tylko poszerzyć portfolio produktów, ale również poprawić jakości usług. W chwili obecnej do dyspozycji klientów pozostaje 360 punktów na terenie całej Polski.
Pzdr.
edi8
zgadza się, ale jak minister usłyszał słowo "fortuna" to nim zatrzęsło (ze strachu)... i zakazał wszystkim "fortunom" :)
Pzdr.
zgadza się, ale jak minister usłyszał słowo "fortuna" to nim zatrzęsło (ze strachu)... i zakazał wszystkim "fortunom" :)
Pzdr.
ale jaja
wracam z roboty, sprawdzam kuponik, a tu 5/5 o godz. 22.00 i 700 PLN do kieszeni
no nie wierzę... 13, 35, 47, 62, 74
yes yes yes
pozdrawiam wszystkich
wracam z roboty, sprawdzam kuponik, a tu 5/5 o godz. 22.00 i 700 PLN do kieszeni
no nie wierzę... 13, 35, 47, 62, 74
yes yes yes
pozdrawiam wszystkich
dzięki Pasko
niestety to 7/10 to tylko u Ciebie trafiłem (ale też frajda jest:), bo w realu gram tylko na 5 skreśleń...
Pzdr.
niestety to 7/10 to tylko u Ciebie trafiłem (ale też frajda jest:), bo w realu gram tylko na 5 skreśleń...
Pzdr.
dlatego podałem ją w ""...
Jego "Thriller" jest moim ulubionym kawałkiem na noc...
Jego "Thriller" jest moim ulubionym kawałkiem na noc...
eeelllaaaa:
to mnie dobiłaś... już nigdzie nie będzie takich atrakcyjnych stawek jak w "Fortunce" i tych fajowych systemów... żal dupę ściska
Pzdr.
to mnie dobiłaś... już nigdzie nie będzie takich atrakcyjnych stawek jak w "Fortunce" i tych fajowych systemów... żal dupę ściska
Pzdr.
o 22.00 losowanie poprowadzi p. Anna Rusiecka, tak Daniel zakomunikował...
sam9:
brak słów na odpowiedź dla Ciebie... to co wypisujesz jest "żenua"
brak słów na odpowiedź dla Ciebie... to co wypisujesz jest "żenua"
Pasko:
w losowaniu z dnia 28.08.2009 godz. 22:00 jest "podczepiony" nie ten plik video (sygnalizował już to OPA)
pozdrawiam
w losowaniu z dnia 28.08.2009 godz. 22:00 jest "podczepiony" nie ten plik video (sygnalizował już to OPA)
pozdrawiam
gagarin:
na Onecie czy padnie "6" czy nie ciągle ten sam tytuł... poobserwuj to przez jakiś czas
pozdrawiam
na Onecie czy padnie "6" czy nie ciągle ten sam tytuł... poobserwuj to przez jakiś czas
pozdrawiam
lila:
na morzu szczęścia... farta miał (ten/ta) rybak z Łodzi, za włożone 7,50 ponad milion złapał w sieć...
pozdrawiam
na morzu szczęścia... farta miał (ten/ta) rybak z Łodzi, za włożone 7,50 ponad milion złapał w sieć...
pozdrawiam
na dzień dzisiejszy nic się nie zmieniło... były przez jakiś czas problemy z tworzeniem e-kuponów np. za mniejsze stawki, ale już wszystko wróciło do normy
Totolotek S.A. jest organizatorem zakładów wzajemnych w Polsce od 1992 roku. Działalność prowadzona jest w oparciu o „Ustawę o grach i zakładach wzajemnych” na podstawie koncesji i regulaminów gry przyznawanych przez Ministerstwo Finansów RP.
Od 2005 roku Totolotek S.A. jest członkiem międzynarodowej grupy INTRALOT...
W 2008 roku Spółka została przyjęta do European Football Pool - Międzynarodowego Stowarzyszenia Loterii i Totalizatorów będącego oficjalnym partnerem UEFA...
pozdrawiam
Od 2005 roku Totolotek S.A. jest członkiem międzynarodowej grupy INTRALOT...
W 2008 roku Spółka została przyjęta do European Football Pool - Międzynarodowego Stowarzyszenia Loterii i Totalizatorów będącego oficjalnym partnerem UEFA...
pozdrawiam
i jeszcze przypominam o dzisiejszej dacie: 09092009... trzy 9 :) szczęśliwe
40 milionów... to już działa na wyobraźnię, a i reklama (rtv, internet, prasa) zrobi swoje
do tego dojdą pieniądze (euro) zza naszej zachodniej granicy
myślę, że ta kumulacja jest dobrze obliczona...
do tego dojdą pieniądze (euro) zza naszej zachodniej granicy
myślę, że ta kumulacja jest dobrze obliczona...
Pamiętacie hasło "Miliard w środę, miliard w sobotę", to były czasy...
już kiedyś wkleiłem ten link:
http://serwis.lotto.pl/183-41dbeb71e25e0.htm
ale dla nowych (a i starszym dla przypomnienia)
pzdr
http://serwis.lotto.pl/183-41dbeb71e25e0.htm
ale dla nowych (a i starszym dla przypomnienia)
pzdr
w centrali TS są chyba tak nawaleni, że do teraz nie ma na ich stronie wyników MM z 22.00
o 14.00 p. Laskowski odczytał komunikat TS odnoszący się do wczorajszego zdarzenia... ponieważ jednak losowanie wieczorne ogląda więcej osób niż te o 14.00 (ach ten powszechny w RP dostęp do internetu:) komunikat powinien być powtórzony, jeżeli nie będzie to... znaczy, że TS ma wszystkich w d...
my tu gadu gadu (nie mylić z GG), a kumulacja powiększyła się do 10.000.000
pzdr
pzdr
zwieno>>>
w DL "puszczałem" 5 zakładów na każde losowanie... w Lotto rozpoczynam grę gdy kumulacja wynosi minimum 7.000.000 i wysyłam tylko 2 zakłady (łatwo obliczyć ile TS stracił na przykładzie mojego grania)... a tak swoją drogą, jak kumulacja dojdzie kiedyś do do 100.000.000 to i tak ogarnie wszystkich wielka chęć szybkiego wzbogacenia się i tym sposobem TS wyjdzie na "swoje"
pzdr
w DL "puszczałem" 5 zakładów na każde losowanie... w Lotto rozpoczynam grę gdy kumulacja wynosi minimum 7.000.000 i wysyłam tylko 2 zakłady (łatwo obliczyć ile TS stracił na przykładzie mojego grania)... a tak swoją drogą, jak kumulacja dojdzie kiedyś do do 100.000.000 to i tak ogarnie wszystkich wielka chęć szybkiego wzbogacenia się i tym sposobem TS wyjdzie na "swoje"
pzdr
nie widzę nic śmiesznego w tym, że zostało trafionych 741 x 5/6, widzę natomiast śmiesznego gościa (o sobie piszę), który w tym akurat losowaniu tych 5 liczb nie skreślił na swoim kuponie, a byłoby 1.132,70...
jeszcze nie nadszedł czas tej wielkiej, mega kumulacji... budżet ledwo zipie (wiemy to wszyscy), ale tak naprawdę od mniejszych wpływów z Lotto się nie zawali, aczkolwiek minister finansów poci się już chyba mocniej, gdy dostaje raporty z TS...
projekt ustawy (jeżeli prawdziwy), polecam uważnej lekturze
http://bi.gazeta.pl/im/3/7239/m7239923.pdf
pzdr
http://bi.gazeta.pl/im/3/7239/m7239923.pdf
pzdr
a tutaj projekt nowelizacji z dnia 13.11.2009
http://www.mf.gov.pl/_files_/bip/bip_projekty_aktow_prawnych/oc/2009/ustawa_gry_13.11/projekt___nowelizacji_z__13_11_09_-_2__2_.pdf
pzdr
http://www.mf.gov.pl/_files_/bip/bip_projekty_aktow_prawnych/oc/2009/ustawa_gry_13.11/projekt___nowelizacji_z__13_11_09_-_2__2_.pdf
pzdr
a tak dla chętnych:
http://www.mf.gov.pl/dokument.php?const=6&dzial=640&id=191789&typ=news
pzdr
ide spać, bo mnie głowa rozbolała... :)
http://www.mf.gov.pl/dokument.php?const=6&dzial=640&id=191789&typ=news
pzdr
ide spać, bo mnie głowa rozbolała... :)
awnowy>>>
jakim cudem przy stawce 1,25 za zakład "młody gracz" wygrał 102,00 PLN typując poprawnie 3/3 i 3 x 2/2? ciekawy jestem...
pzdr
jakim cudem przy stawce 1,25 za zakład "młody gracz" wygrał 102,00 PLN typując poprawnie 3/3 i 3 x 2/2? ciekawy jestem...
pzdr
awnowy>>>
wydaje mi się, że grając za stawkę 1,25 PLN liczyliśmy 3*8 zł za 3*2/2 + 1*26 zł za 1*3/3, a to dawało łącznie... na pewno nie 102 zł :)
jeżeli się mylę (a często tak jest) to mnie poprawcie...
pzdr
wydaje mi się, że grając za stawkę 1,25 PLN liczyliśmy 3*8 zł za 3*2/2 + 1*26 zł za 1*3/3, a to dawało łącznie... na pewno nie 102 zł :)
jeżeli się mylę (a często tak jest) to mnie poprawcie...
pzdr
spójrzcie na tabelę wygranych na stronie TS: zostało trafnie wytypowanych aż 31 x 9/10
pzdr
pzdr