Wpisy 51 719 – 51 818
13 czerwca 2009 00:06 → 14 czerwca 2009 12:00, 100 wpisów
Andrea8 , sorki ale trąci mi ta wypowiedź na "agenturę"TS-u,..."żeby wygrać trzeba grać" a najlepiej na chybił -trafił :)))
A mi to lotto
Witam.Chciałem podsumować działalnośc jednego człowieka i przedstawić fotografie dnia codziennego.Nie wiem tylko jak traktować pierwszy wpis ,czy jako ostatni wczoraj, czy jako pierwszy dzisiaj.Oto godziny wpisów tego człowieka w dniu dzisiejszym.0.13//8.08//10.30//10.35//10.54//10.57//11.04//11.12//11.25//11.40//11.43//11.50//11.56//12.03//12.06//12.10//12.18//12,28//12.31//12.42//12.59//14.46//16.28//16.44//17.33//18.18//18.42//19.47//19.50//19.55//20.24//20.39//20.48//20.53//21.10//21.17//21.48//23.39// Moze to jeszcze nie jest koniec wpisów ale 39 wpisów to swoisty rekord.W tym przypadku prosze wszystkich o nie doszukiwanie się zadnych zlosliwosci w stosunku do tego człowieka ,a wręcz przeciwnie jestem pelen podziwu za wytrwalosc,i obojętnie jakiego typu sa te wpisy to one sa .Chyle czola bo ja jestem w tym przypadku malutki kogutek.Szczere wyrazy podziwu za wytrwalosc.To jak by nie patrzyć 16 godzin przebywania na kompie.Nie bede tego komentować bo nie jest to moim celem natomiast moim celem bylo ukazanie wielkiego poświecenia stronie i czatowi.Odnosząc się tylko do tego to napisze CZLOWIEKU JESTES WIELKI.
andrea8:
jeżeli
cyt. (skróty): "dzis wygralam 200zl na chybil trafil ,w lutym wygralam 1300zl liczby skreslilam samaja w grudniu wygralam w losa 280zl i w multi 240zl w jednym czasie wiec" (...) TO NAPRAWDĘ WYGRYWASZ RÓWNO!
uważam to za bardzo marną prowokację i nie wzruszyły mnie nawet słowa o tym, że jesteś z patologicznej rodziny (bo co to ma do rzeczy?)
Pzdr.
jeżeli
cyt. (skróty): "dzis wygralam 200zl na chybil trafil ,w lutym wygralam 1300zl liczby skreslilam samaja w grudniu wygralam w losa 280zl i w multi 240zl w jednym czasie wiec" (...) TO NAPRAWDĘ WYGRYWASZ RÓWNO!
uważam to za bardzo marną prowokację i nie wzruszyły mnie nawet słowa o tym, że jesteś z patologicznej rodziny (bo co to ma do rzeczy?)
Pzdr.
Koguciku19 - przypomnieć ci , co ci nakazał wczoraj w swoim wątku na forum kolega "grubas67"???
Więc jeśli wiesz to zrób to!!!
Widzisz GRUBAS 67 nakazał mi"spierdalać z jego tematu" i ja to zrobiłem i szanuje jego grzeczna i kulturalna prosbe.Bo mam trochę ambicji,wiec juz tam nigdy nic nie napisze.Ty jednak takiej ambicji nie masz bo tyle razy pomimo moich kulturalniejszych prosb wpisywales się do mojego tematu,wiec nie uszanowales mej prośby,i tym się roznimy.Zalozyciel tematu ma prawo sobie dobrać takich wpisujących jakich chce i moze zabronić innym pisania i ja to bede przestrzegał,bo do następnego lej wody nie mam zamiaru dopisywać swych uwag.Ale tu jest czat i ty możesz mi kazac to wiesz gdzie ja mam to kazanie twoje.Stwierdziłem tylko fakty i nic więcej,to juz nie 16 godzin a 18 godzin ,do czego oni cie podlaczaja ze dajesz rade,to chyba musi byc dobra mieszanka metabolików,Ja juz padam wiec nie bede juz nic chyba pisał,nie mam dostępu do takiego zasilana jak ty.
Ktoś te twoje banialuki o zasadach jakie niby w Totolotku ( Totomixie ) obowiązują , musi tu kasować w zarodku - bo sporo jest tu nowych użytkowników i mogliby te kogucikowe bajki na poważnie wziąć...
Bo starszych takich użytkowników to już przecież nie ma , bo dawno poumierali ze śmiechu od tej lektury!
Bo starszych takich użytkowników to już przecież nie ma , bo dawno poumierali ze śmiechu od tej lektury!
Andrea to ci Frelka szczesc Boże kłania się Górny Sląsk dokładnie goczałkowice -zdrój koło pszczyny i musze ci powiedziec po Sląsku ty może gryfno Frelko godosz tu gupoty o tym niby chub trafił bo nie wiem ile ty grosz ale jo jaki stary hajer i ratownik górniczy powie ci jedno grom całe zycie i jeszcze nie wygrołech Frelko tego co w ta gra wsadziłech wiec albo szczescie albo magia pozdrowia cie Frelka
edi8
Witam serdecznie.
Dzięki za link do stronki która pomoże mi w wyborze cyfr do czeskiego multi.
mimo wszystko czasami możesz podrzucić mi cyfry na niego wiem że często moje typy choćbym nie wiem jak się starał nie wchodzą a takie jak ja to mówię z kosmosu lub typowane przez kogoś innego wejdą.
najlepszym przykładem była moja dziewczyna która na co dzień nie gra,poprosiłem ją o typy i masz(szczęście,....) trafiła i 3tys. wpadło.
Pozdrawiam
Witam serdecznie.
Dzięki za link do stronki która pomoże mi w wyborze cyfr do czeskiego multi.
mimo wszystko czasami możesz podrzucić mi cyfry na niego wiem że często moje typy choćbym nie wiem jak się starał nie wchodzą a takie jak ja to mówię z kosmosu lub typowane przez kogoś innego wejdą.
najlepszym przykładem była moja dziewczyna która na co dzień nie gra,poprosiłem ją o typy i masz(szczęście,....) trafiła i 3tys. wpadło.
Pozdrawiam
tomcio1972
witam.
Witam , mimo wszystko możesz czasem podrzucić swoje typy.
(teraz mogą być na pon. wt.)
Pozdrawiam
witam.
Witam , mimo wszystko możesz czasem podrzucić swoje typy.
(teraz mogą być na pon. wt.)
Pozdrawiam
Witam.Do wpisu 51726 nie musisz tego prostować ale jak juz prostujesz to dobrze.Moja nawet niescisla informacja lub nawet mylna nie spowoduje u nikogo zadnej straty materialnej,wiec nie jest szkodliwa.Co do umierania starych kulkowiczow to przyczyn jest wiele,ale jedną z nich jesteś ty co zresztą dali wyraz co poniektorzy w swoich wpisach.Nawet mój wpis o twoim rekordzie wpisów (40 wpisów!!!!!)spotkał się z brutalna odpowiedza, a ja to traktuje w formie ciekawostki,bo nie jest latwo dokonać 40 wpisów byc 18 godzin na dobę na kompie.Wydaje mi się ze za takie poświecenie i taką aktywnosc to ci się medal należy i ja go tobie przyznaje.Natomiast administrator tez powinien cos ustanowic aby wynagradzać ilosc wpisów(teraz juz tylko powyżej 40 wpisów).Teraz tymi wpisami mozna by się bylo bawic np.w jakim przedziale czasowym byla największa aktywnosc.Napisze tylko ze twoja aktywnosc byla największa w przedziale czau 12.03 do 12.59 bylo to 8 wpisów.Średnia czestotliwosc wpisów, to jeden wpis na 27 minut.Zobacz ile ciekawostek mozna wyciagnac z tego faktu,ile mozna zrobić statystyk,i na koncu jest to obszerny materiał dla socjologów do przeanalizowania.Jestem pełen podziwu,nie zwalniaj tylko pracuj nad następnym rekordem,a moze pojawi się ktos kto ci w tym przeszkodzi i będzie lepszy.Pozyjemy zobaczymy.Dla mnie jesteś mega cyborg i to ci się chwali.SZACUN tylko za ten oczywiście rekord.Chyba cie nie obraziłem bo to czyste fakty sa wiec nie ma powodu zeby mnie wyzywal ale jak będzie taka twoja wola to nie ma sprawy chętnie wysłucham,i przeczytam.
edi8 edi edi :p
Milion pytan do ciebie wygrzebalem w swojej miescinie koltekture Totolotka. Podpowiedz mi jak to u nich dziala bo jak wlazlem na strone to nie ma tam minimalnego kursu jednego zakladu czyzby jeden zaklad mogl wynosic ile sie chce (doslownie). Dwa czy jak pojde do kolektury z kuponikiem wydrukowanym ze strony czy pani przy kasie zeskanuje tylko kod kreskowy i juz wszystko gitara ??
Trzy te pakiety do puszczania przez neta dzialaja na jakiej zasadzie ze ma sie konto i na nim kasa jest (tak jak w bwin) i ile taki pakiet kosztuje.
Milion pytan do ciebie wygrzebalem w swojej miescinie koltekture Totolotka. Podpowiedz mi jak to u nich dziala bo jak wlazlem na strone to nie ma tam minimalnego kursu jednego zakladu czyzby jeden zaklad mogl wynosic ile sie chce (doslownie). Dwa czy jak pojde do kolektury z kuponikiem wydrukowanym ze strony czy pani przy kasie zeskanuje tylko kod kreskowy i juz wszystko gitara ??
Trzy te pakiety do puszczania przez neta dzialaja na jakiej zasadzie ze ma sie konto i na nim kasa jest (tak jak w bwin) i ile taki pakiet kosztuje.
witam,moze ktos mi napisac na maila albo na gg simson16@vp.pl,4689541 jak grac tymi parkami i systemem w totolotku na necie,bo normalnie nie wiem a chcialym jeszzce cos wiedzej sie dowiedziec.
Mam pytanko. CZy wiecie kiedy fortuna czy tipsport uruchomią ponownie kulki.?
gomez cos dla ciebie
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333&page=1 a jesli masz pytania pisz
manieg80@o2.pl
w totomixie gram od poczatku powstania
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333&page=1 a jesli masz pytania pisz
manieg80@o2.pl
w totomixie gram od poczatku powstania
GOMEZ gdybyś chciał wiedzieć jak stracić kasę to adres podany przez MANIEG jest jak najbardziej wskazany.Skutecznosc tego złodzieja i oszusta jest znana wszystkim oszukanym.Pytaj lepiej nawet człowieka który pod względem wiedzy jest dobry w te klocki,na formę nie zwracaj uwagi,ale jak będziesz grzeczny to ci wszystko wytłumaczy.Wiec pomimo ze nie jest on milosnikiem drobiu to jednak ci go bardziej polecam bo co moze ci radzic oszust i złodziej,studencina który sobie gra w kulki,ze skutecznoscia 1 liczby na 14 dni i jeden zakres na 15 dni.Sam sobie teraz odpowiedź.Nazywam go złodziejem bo mnie okradł nawet nie to ze stracilem kasę,to Pikus,ale zaplacilem za 30 dni typowania,a ten oszust i złodziej przysylal mi tylko nie trafione typy przez 16 dni a reszta została zablokowana.Taki to jest oszust i złodziej.JA MAM PRAWO GO TAK NAZYWAC.Jeżeli cos jest z tego nie prawda to niech wskaże gdzie jest ta nieprawda.
http://www.ithink.pl/artykuly/biznes/firmy/multi-multi-nieporozumienie/
świetny artykuł. cała prawda o zenujacych posunieciach lotto. polecam
świetny artykuł. cała prawda o zenujacych posunieciach lotto. polecam
ales ty butny , kiedy sie z ludzmi rozliczysz myslisz ze kiedykolwiek zapomne o tobie ? pozdrawiam cie i obys nie splynal w wisle tej plockiej
Nie zaczepki oszuście i złodzieju tylko ostrzegam innych przed takim bucem jak ty,bo oszusta i złodzieja na tej stronie się ukazującego nalezy tempic jak kleszcza który ze swojej strony przychodzi na "NASZA"stronę i szuka kwadratowych jaj.A na zaczepkę poczekaj jeszcze trochę spokojna twoja złodziejska glowa.
Ciekawy ten artykul :)
Fakt totalizatorowi prydalby sie naplyw swierzej krwi i nie mowie tu o wprowadzaniu coraz mlodszych prowadzacych, bo prawde mowiac po odejsciu pana Ryska ta gra stracila swoja wieloletnia tradycje i ciaglosc. Proba wprowadzenia pana W. nie wydaje mi sie ze cos zmienila, mial byc dofcipny a jest bardziej "zalosny" gdy chodzi o pieniadze ludzie lubia sprawdzone i pewne firmy. No ale to jak w polityce puki nie odejdzie stara zgredziala ekipa to nic na dobre sie nie zmieni. Co kogos z zarzadu obchodzi ze cena zakladu w MM jest wysoka i nie kazdy bedzie w to gral, bo lepiej isc do buka i zarobic mal ale zarobic.Goscia co dostaje 200tysiecy miesiecznie stac zeby zagrac za 50 pln dziennie ;p Tzw drobne ;p Ciekawi mnie kiedy do wladzy dojda ludzie myslacy a nie sterowane durne pacynki. Co do akcji reklamowej MM trza sie zgodzic obfite w glownej kolekturze plakat z napisem MM i podpis "ty decydujesz, ty wygrywasz!" Odkryli ameryke zwolnilbym pracownika za taki plakat. Informacja od pani w kolekturze zadne. Dopiero w podrzednym sklepie pani powiedziala ze od poniedzialku nie ma juz ML, oni sie skradaja z ta gra jak pan W. z przyczajonym kangurem. Niestety informacja o tym ze gra od poniedzialku jest zmieniona to jedyna informacja pani wiecej nie wie. Nie wiem jak to ma dzialac jak z nowym systemem operacyjnym uzytkownik sam dojdzie o co chodzi ?? Puki nie wywala komunistow z tej organizacji bedzie zle :p
Fakt totalizatorowi prydalby sie naplyw swierzej krwi i nie mowie tu o wprowadzaniu coraz mlodszych prowadzacych, bo prawde mowiac po odejsciu pana Ryska ta gra stracila swoja wieloletnia tradycje i ciaglosc. Proba wprowadzenia pana W. nie wydaje mi sie ze cos zmienila, mial byc dofcipny a jest bardziej "zalosny" gdy chodzi o pieniadze ludzie lubia sprawdzone i pewne firmy. No ale to jak w polityce puki nie odejdzie stara zgredziala ekipa to nic na dobre sie nie zmieni. Co kogos z zarzadu obchodzi ze cena zakladu w MM jest wysoka i nie kazdy bedzie w to gral, bo lepiej isc do buka i zarobic mal ale zarobic.Goscia co dostaje 200tysiecy miesiecznie stac zeby zagrac za 50 pln dziennie ;p Tzw drobne ;p Ciekawi mnie kiedy do wladzy dojda ludzie myslacy a nie sterowane durne pacynki. Co do akcji reklamowej MM trza sie zgodzic obfite w glownej kolekturze plakat z napisem MM i podpis "ty decydujesz, ty wygrywasz!" Odkryli ameryke zwolnilbym pracownika za taki plakat. Informacja od pani w kolekturze zadne. Dopiero w podrzednym sklepie pani powiedziala ze od poniedzialku nie ma juz ML, oni sie skradaja z ta gra jak pan W. z przyczajonym kangurem. Niestety informacja o tym ze gra od poniedzialku jest zmieniona to jedyna informacja pani wiecej nie wie. Nie wiem jak to ma dzialac jak z nowym systemem operacyjnym uzytkownik sam dojdzie o co chodzi ?? Puki nie wywala komunistow z tej organizacji bedzie zle :p
nie wiem po co ludzie graja w ML na 10 liczb. nie lepiej grac w expressa? kolejna rzecz to nie mogę pojąć tak słabej popularności express lotka, przecież ta gra ma wiele zalet...doceńcie ją!!
No to wszystko jasne nie będzie setek milionów kumululu w MM bo sa ograniczenia
Jesli bonus jest wyplacany tylko przy trafieniu 10/10 to powiem tyle ladna kaske beda skubac bo w koncu ile tych 10/10 bedzie padac w roku, a jak podniesie to atrakcyjnosc gry mmmhym.
ph2008 wszystko co napisales to prawda,ja tez wiele chciałem się dowiedzieć,ale obsługa wydaje mi się głupsza niz byla ,i zeby nie wygląd(fajne laseczki)to bym się trochę żucał,ale jak patrze w te oczęta co nie umią klamac,oraz w te dwie liczby z przodu,przez niektórych nazywane balkonem to wydaje mi się ze mysla w duchu zebys juz poszedł i nie zawracał pustej ślicznej glowki,bo jesteśmy tu dla ozdoby a nie po to zeby cos wiedzieć.Nawet nie powiedziały mi czy dalej istnieją poniedzialkowe wpłaty,chyba nie bo tak napisał wszystkowiedzacy,a on wie a obsługa nie wie,tylko ze obsługa jest ładna.Pozostaje nam czekac przygotować sie na dwa razy więcej statystyk,bo na pewno będziemy losowania porownywac,kombinować,ze jak byla 1 w pierwszym losowaniu to moze będzie 2 w drugim ,wiecie o co chodzi.Sami do wszystkiego dojdziemy i podszkolimy obsuge i znów będzie fajnie.I jeszcze jedno tam gdzie losuje się wielkie pieniądze powinna byc subtelna powaga wlasnie taka jaka wprowadził przez tyle lat prowadzenia pan RYSIO zawsze ubrany z szacunkiem do widza(to moje subiektywne zdanie)a nie błazenada.Pozdrawiam
Oj kogucik ty przynajmniej miales fajna pania ktorej zadales, ja niestety pochylilem sie bo okienko w glownej kolekturze dosc nisko moze na wysokosci 1,1cm zobaczylem pania zadalem pytanie i musialem uciec bo myslalem ze mnie pogrysie wygladala nieciekawie i wydaje mi sie pamietala czasy kiedyto paprocie zamienialy sie w wegiel. Przynajmniej w drugim miejscu pani udzielila jakiejs szczatkowej informacji, pewnie na tyle na ile sama wiedziala, bo ciezko cos wywnioskowac z tego co pisza na stronie lotto.
Kurcze. Od dwóch dni próbuję się skontaktować z Pasko i niestety bez rezultatu. A mam pilną sprawę, bo jutro wyjeżdżam i nie będę miał dostępu do internetu. Ma ktoś jakiś skuteczny sposób? Na GG piszę, ale bez odzewu...
kogucik19 nie wiem,tomcio tez nie wiem,gomez tez nie wie, hehe kurcze moze ktos wie jak zrobic parki w totolotku??????????????????????????????????????????????????
gomez , napisz do mnie na gg 1366743. Spróbujemy krok po kroku stworzyć te parki.
gomez
Tak wygląda gra na parki systemem 2z5
i 3z5 w Milenium.
2z5= 10 x 1zł = 10zł
3z5= 10 x 1zł = 10zł
Razem 20zł
2 parki to 94.37zł (w miarę możliwe aby trafić choć ciężko)
3 parki to 966.37zł + 283.11= 1249.48zł ( trafić te 3 parki z 5 to "mistrzostwo świata")
Dla porównania w Fortunie za taką samą grę było:
2 parki - 180zł
3 parki - 4500zł + 540zł = 5040zł
Widzisz teraz różnićę?
To samo wyjdzie Ci za parki w Totomixie.
Milenium parki przykład:
9545 45 w ML w dn. 13-06
Kulki - Multi Kulki TAK 3.20 A
9522 22 w ML w dn. 13-06
Kulki - Multi Kulki TAK 3.20 A
9509 09 w ML w dn. 13-06
Kulki - Multi Kulki TAK 3.20 B
9506 06 w ML w dn. 13-06
Kulki - Multi Kulki TAK 3.20 B
9504 04 w ML w dn. 13-06
Kulki - Multi Kulki TAK 3.20 C
9563 63 w ML w dn. 13-06
Kulki - Multi Kulki TAK 3.20 C
9567 67 w ML w dn. 13-06
Kulki - Multi Kulki TAK 3.20 D
9535 35 w ML w dn. 13-06
Kulki - Multi Kulki TAK 3.20 D
9543 43 w ML w dn. 13-06
Kulki - Multi Kulki TAK 3.20 E
9547 47 w ML w dn. 13-06
Kulki - Multi Kulki TAK 3.20 E
Rozpis 2 z 5: 10.00 zł
Wkład na kombinację: 1.00 zł
Rozpis 3 z 5: 10.00 zł
Wkład na kombinację: 1.00 zł
Całkowity wkład: 20.00 zł
Przewidywana wygrana: 9546.66 zł
AB 1.00 zł 104.86 94.37 zł
AC 1.00 zł 104.86 94.37 zł
AD 1.00 zł 104.86 94.37 zł
AE 1.00 zł 104.86 94.37 zł
BC 1.00 zł 104.86 94.37 zł
BD 1.00 zł 104.86 94.37 zł
BE 1.00 zł 104.86 94.37 zł
CD 1.00 zł 104.86 94.37 zł
CE 1.00 zł 104.86 94.37 zł
DE 1.00 zł 104.86 94.37 zł
ABC 1.00 zł 1 073.74 966.37 zł
ABD 1.00 zł 1 073.74 966.37 zł
ABE 1.00 zł 1 073.74 966.37 zł
ACD 1.00 zł 1 073.74 966.37 zł
ACE 1.00 zł 1 073.74 966.37 zł
ADE 1.00 zł 1 073.74 966.37 zł
BCD 1.00 zł 1 073.74 966.37 zł
BCE 1.00 zł 1 073.74 966.37 zł
BDE 1.00 zł 1 073.74 966.37 zł
CDE 1.00 zł 1 073.74 966.37 zł
Juz mniej więcej wiem dlaczego do obsługi bez kija nie podchodz.Otoz zmieniono im godziny pracy czyli w Sobotę i w niedziele musza pracować do 18.30 a bylo ze w Sobotę do 17.00,a w niedziele do 16.00.I siedzą te młode kolektorki i się wsciekaja bo musza dluzej siedzieć a tu by sie juz cos porozrabiać chcialo bo mlodosc ma swoje prawa co innego te antyki co nawet psa na punkt biora i trzymaja na kolanach.I siedzi ta psina na tych kościach i spi.Wiec juz powód poznałem dlatego juz aby nie draznic dalej,powiedziałem ze swietnie wygląda i uciekłem zanim by mnie wyrzucono.Pozdrawiam
witam
ja może dla odmiany z trochę innej beczki,
rok 1996 i pierwsze losowania ML:
18.03.1996: 04,09,10,16,21,22,23,26,27,34,35,41,42,48,62,66,68,73,76,78
19.03.1996: 06,12,15,19,28,33,35,39,44,48,49,59,62,63,64,67,69,71,75,77
podobno historia kołem się toczy :)
Pzdr.
ja może dla odmiany z trochę innej beczki,
rok 1996 i pierwsze losowania ML:
18.03.1996: 04,09,10,16,21,22,23,26,27,34,35,41,42,48,62,66,68,73,76,78
19.03.1996: 06,12,15,19,28,33,35,39,44,48,49,59,62,63,64,67,69,71,75,77
podobno historia kołem się toczy :)
Pzdr.
Zapomniałbym ze jeszcze do tego wszystkiego nie wziely premii za wpływy,i zarobiły malo wiec teraz pracują po włosku,i maja wszystko gdzieś,jak kto pyta mowia ze nie wiedza i koniec ,a tam sa stali klienci wiec dziub na klodke i nie robimy awantury bo jak codziennie masz tam chodzic to po co sobie mosty palic.Ot POLSKA nic dodac nic ując,i jeszcze jedno nie ma ludzi w totomixie,wiec nic się nie zmieniło we wpływach,bo ludzie glupie nie sa i przczekaja az fortuna wróci,a nie za friko im kasę dawać.FORTUNO WROC.
...niewierze...bylem wyslac kulki w totomixsie a tu zonk...musze dolozyc zdarzenie z kursem euro...paranoia :D
...co oni jeszcze wymysla??? :D
pzdr.nara:)
...co oni jeszcze wymysla??? :D
pzdr.nara:)
powaliło ich.....
ICEMRIO tym zdarzeniem się nie przejmuj bo to tylko taka formalnosc zresztą to juz bylo.To tak jakbys mial pytanie czy kogut przefrunie 300 metrów na wysokosci lamperii.Wszyscy wiedza ze nie przefrunie wiec mozna w ciemno walic 1 ale i obsługa automatycznie daje 1 na to zdarzenie.Chyba ze zrobisz zastrzeżenie,ale nie bo znów nikt taki głupi nie jest.Tak ze tylko to trochę kurs podniesie a zawsze jako pewniak wejdzie.Pozdrawiam
mozna grac w STSie 6 liczb w DL systemem 3 z 6?
Byłem dziś w Fortunie i podobno mają wrócić wszystkie liczby oprócz polskich.Wiadomość nie potwierdzona,takie są słuchy.
No i generalnie to by wystarczyło żeby nie odwiedzać TS-a;ewentualnie w wypadku kumulacji bo to jednak kusi...
No i generalnie to by wystarczyło żeby nie odwiedzać TS-a;ewentualnie w wypadku kumulacji bo to jednak kusi...
JOSEF obys mial racje i twoja informacja byla prawdziwa i skuteczna.I jeszcze jedno kogut byl kiedys kogucikiem i nie takie frika robil.Serdecznie pozdrawiam.FORTYNKO KOCHANA wroc ten tylko cie docenia co cie stracił.
w sts mozna grac nawet 2 z 12
a stawka juz od 1 grosza
w systemie grosik
a stawka juz od 1 grosza
w systemie grosik
dzięki. szkoda ze w necie nie pisza o tym..
gomez Do jakiej 16? W necie możesz do 23.00
wypilem sobie kawe,a teraz sobie przyszlem jakies parki obstawic a tu dupa blada ,nie da rady.
Sorki. Nie sprawdziłem wcześniej. I już jestem zły.
Własnie ściągnąłem sobie Multipairs-a i nie umem zaktualizować wyników, bo wyskakuje okienko, że najprawdopodobniej nie mam dostępu do ointernetu. Czy ktoś może mi coś doradzić?
moze fortuna zacznie dzialac przeciez bez powodu nie podawaliby wynikow codziennie.Mam taka nadzieje
prosze sprawdzic za chwile czy jest mozliwosc wyslania typow przez net.dzwonilam i otrzymalam wyjasnienie ze jest chwilowa awaria po usunieciu bedzie mozna nadawac.poz.
DL - STS
system 4z6
1,2,17,18,28,42,
4,9,14,21,35,41,
7,14,20,21,28,35,
6,11,24,31,33,45,
8,16,23,24,32,40,
8,13,18,27,48,49,
4,9,22,24,48,49,
8,17,35,41,43,45,
4,5,27,31,37,38,
7,10,11,20,22,24,
ML
Zakłady po 5 liczb(połączenie stref)
1 strefa - 8,12,21 / 25,28,32 / 69,72,77 /
2 strefa - 2,68 / 4,5 / 10,11 / 14,41 / 20,22 /
ML na 3 liczby
8,12,21 / 25,28,32 / 69,72,77 /
tyle na dziś 13.06.
system 4z6
1,2,17,18,28,42,
4,9,14,21,35,41,
7,14,20,21,28,35,
6,11,24,31,33,45,
8,16,23,24,32,40,
8,13,18,27,48,49,
4,9,22,24,48,49,
8,17,35,41,43,45,
4,5,27,31,37,38,
7,10,11,20,22,24,
ML
Zakłady po 5 liczb(połączenie stref)
1 strefa - 8,12,21 / 25,28,32 / 69,72,77 /
2 strefa - 2,68 / 4,5 / 10,11 / 14,41 / 20,22 /
ML na 3 liczby
8,12,21 / 25,28,32 / 69,72,77 /
tyle na dziś 13.06.
WITAM!DAWNO MNIE TU NIE BYŁO WIDZĘ ŻE WSZYSCY ZAGLĄDAJĄ.DZIS WYSŁAŁEM W ML 3 NA DWA OSTATNIE LOSOWANKA.MOŻĘ COŚ W PADNIE.DLTEŻ POSŁAŁEM.A CO DO MM TO NA ROZPOCZĘCIE ZAGRAM
obstawilem wczoraj 5 kulek trafilem 2 i kurs jest na nie 2.20,to czemu jak sie typuje to jest 3.20?
gomez. a jaką opcję zaznaczyłeś ? "1" to nie wpadnie , "2" wpadnie.
Skoro jest miłość od pierwszego wejrzenia to nienawiść też.
Tak czy tak nie wygrałeś to czym się przejmujesz.Jak wygrasz i będzie za mało to co innego.
Tak czy tak nie wygrałeś to czym się przejmujesz.Jak wygrasz i będzie za mało to co innego.
JOSEF nie masz racji.Na milosc musi się wygladac a potem zapracować.Na nienawisc tylko zapracować.To w skrócie tak bym to przedstawił.I to ze nie masz racji to tez nie jest doslownie tak,napewno masz racje tylko zalezy czy kochasz czy nienawidzisz.Fortuno wroc bo my cie kochamy a totomix nienawidzimy.Pozdrawiam
Bo kogut dyplomata waszym przyjacielem jest.JACCEK masz racje jaki totomix taki prezydent.Ale nam ludzie(ministerstwo finansów)zgotowali nam (gracze)los.Ale nawet nie wiedza jak gracze sa odporni na stresy wiec tu się przeliczyli.Przetrzymamy i zagramy,no i wygramy.Na dzis 20,79 cos z tego by moglo się urodzic bo bóle porodowe juz czuc od 4 losowań,wiec poloznicy czekaja na odbiór porodu.Pozdrawiam
Odebrałem poród ale pojedynczy mialy byc Bliźniaki,ale jednak poród solo zakonczyl sie sukcesem,bo moglo byc gorzej,moglo sie nic nie urodzic tylko postraszyć.Do jutra gratuluje wygranych a liczba 79 do poprawki na jutro .Moze cos doloze ale o tym dzis nie wiem.pozdrawiam
MAKS158 z takim poczuciem humoru to na grabarza się nadajesz,chłopie moze ty dopiero wrociles z parady rownosci.Ciesz się wygrana tak jak my się cieszymy a nie doszukuj się anomalii we wpisach,Człowiek bez poczucia humoru to SMUTAS ,a my klukowicze to wesoły naród.Pozdrawiam cie i jak czytasz niektóre teksty to wyłącz myślenie.Wlacz luz bluz kokakola,jest wesolo niech tak zostanie.
Tak myślałem kogucik że ty odrazu odpiszesz za każdym razem jak tu zaglądam to jesteś wszędzie i do każdego masz jakieś wątpliwości może sam wrzuć na luz albo autorewers ,masz jakąś fobię może to ptasia grypa
Akurat bylem wiec odpisałem,nie lubię zaleglosci.Mam nadzieje ze cie niczym nie obraziłem,ale jak uraziłem twoja orientacje to bardzo cie przepraszam.Widzisz ja dzis uzywam na czacie ile się da bo dzis wszystkowiedzacy ma wolne .Jak tylko sie pojawi ja odlatuje do kurnika.Pozdrawiam
kogucik19 kolego nie wiesz ile bym dostał z 2/2 w multi w totomixie za 2 zika
OPA czy łatwo dostac prace w kolekturze lotto?
Karolina,nie wiem,bo ja nie dostałem...na pewno zależy w jakiej kolekturze...
kogucik ten wszystkowiedzacy ma wolne to chyba byl na paradzie rownosci - rowno uprawnienia he he
Witam po burzy.Typy liczb na jutro w ML:11,9,56,3,45,76,78,77,64,23,56,43,42,.Powodzenia przy ustawianiu.Pozdrawiam
witam.a moze bysmy tak zaczeli typowac w DL duzym lotku :same pewniaki ,dwojki trojki i piatki.Temat warty przemyslenia ipomocny bardziej w typowaniu nam. odpiszcie panowie co o tym myslicie. Ab49
Witam serdecznie ze słonecznego jeszcze Krakowa.Ab49 nie wiem czy zwrociles uwagę ze my to juz robimy czyli typujemy prawie od 5 lat bo tyle istnieje ta strona wiec apel twój jest deczko spozniony,ale jak najbardziej w temacie i jako przypomnienie po co tu jesteśmy słuszny.Dzis moze wreszcie sie rusza liczby stojące takie jak 3,39,79 oraz jeszcze parę innych ale to dopiero po analizie map będziemy prognozowali.Pozdrawiam
Mam nadzieje ze dzis liczby zaliczane do leniwców beda wreszcie chciały zmienic miejsce pobytu ,w koncu juz chyba wakacje wiec nie ma co w bebnie siedzieć.Dzis zarezerwowalem hotel na Karaibach dla liczb 3,10,14,39,79.Mam nadzieje ze choc jedna liczba dzis sie będzie opalac.Ja dzis postawie na liczbę 3 oraz kontynuacja liczby 79.Liczba 3 jest juz po swoim rekordzie stania bo rekord to 13 dni a teraz juz jest 16 dni,wiec milutko mi bedzie powitać ja o 22.00 .Serdecznie pozdrawiam i chyba trochę na słoneczku nalezy posiedzieć.Miłego dnia.
kogucik
Tak czytam twoje tesknoty za Fortuna, i zastanawiam sie czemu?
Totomix daje teraz od 3kulek lepsze od fortuny kursy.
jesli sie myle popraw mnie, ja gram tam gdzie lepsze kursy.Do tej pory była to faktycznie fortuna przy 3licbach.teraz TM daje lepsze kursy.
Powiem ze nie kieruje sie sentymentem tylko zyskiem, jesli chodzi o gre. :)
Pozdr
Bratiszka
Tak czytam twoje tesknoty za Fortuna, i zastanawiam sie czemu?
Totomix daje teraz od 3kulek lepsze od fortuny kursy.
jesli sie myle popraw mnie, ja gram tam gdzie lepsze kursy.Do tej pory była to faktycznie fortuna przy 3licbach.teraz TM daje lepsze kursy.
Powiem ze nie kieruje sie sentymentem tylko zyskiem, jesli chodzi o gre. :)
Pozdr
Bratiszka
Mam nadzieje ze dzis liczby zaliczane do leniwców beda wreszcie chciały zmienic miejsce pobytu ,w koncu juz chyba wakacje wiec nie ma co w bebnie siedzieć. Zarezerwowalem hotel od środy dla liczb 17,18,25,33,63,64,76(skubane, wskoczyły na chybił trafił).Mam nadzieje ze choc trzy liczby będzą opalac..Serdecznie pozdrawiam i chyba trochę na słoneczku nalezy posiedzieć.Miłego dnia.
plis plis plis nie wpadną dziś liczby:
17,18,25,33,63,64,76 oraz 08,11,13,35,42,49,53
plis! to bybyło takie miłe pożegnanie ze starym, dobrym multi ;) bo jak nie to aż 5 zł w plery ;( plis plis plis
17,18,25,33,63,64,76 oraz 08,11,13,35,42,49,53
plis! to bybyło takie miłe pożegnanie ze starym, dobrym multi ;) bo jak nie to aż 5 zł w plery ;( plis plis plis
BRATISZKA juz ci wyjaśniam dlaczego tęsknie za fortuna.Pomijając bardzo sexowna obslugi fachowa co rzadko idzie w parze,mialem mozliwosc grania na liczby Świata.Na Floridzie zarobiłem duzo kasy,za mniejsze nakłady niz na multi,a tylko fortuna i to ofiarować.Po drugie jak wiesz a moze nie to ja nie gram na parki ani trojki,tylko zawsze na pojedyncze liczby w sposób najprostszy jaki sobie mozna wymyslec.Ich strona z oferta oraz z wynikami,a także dostęp do oryginalnych stron losowania danego zdarzenia.Nigdy nie bylo problemu z kasa do wypłaty a wyplakalem i duze kwoty,natomiast w totomixie nie mogę zagrac za 500 zeta na jednym kuponie bo mi nie wyplaca jak rozbijam po 200-200-100 to jest szansa ze w dwa dni mi to zrealizują.W FORTUNIE nie ma maszyn typu jednoręki bandyta jest cisza i fajna atmosfera,a w totomixie stoja 3 maszyny,zgiełk,Halas krzyki,a mamony nie slychac.I jeszcze jedna pomimo ze mam totomixa pod domem to do fortunki 10 minut wiec tez blisko.To tak pokrótce ci napisałem.I jeszcze jedno nie przeliczaj wszystkiego na kase liczy sie atmosfera,rozmowa z kolektorkami i wszystko to co sie mila atmosfera nazywa.To w skrócie.Pozdrawiam
kogucik19
Ok teraz wiem wszystko:)
U mnie jest wrecz odwrotnie :0, mam do Fortuny I mixa tak samo, Obsługa miła w fortunie natomiast w TM super, bywało ze dwoniły dziewczyny przy wiekszej wygranej ze padła i pieniazki czekaja:)
Faktem jest ze w Fortunie kasa zawsze jast, w TM czekałem góra 2dni ale to była spora sumka i nie miałem pretensjii.Wszystko kultura i usmiech , bo ak ja mam .Nie gram za ostanie pieniadze :) jestem "starym" graczem i kwestia paru dni na wypałate mnia nia przeraza. Co do jednorekich to u mnie stoja w Fortunie w TM ich nie ma.
Ja tez gram głównie jedynki w ML i wychodzi mi ze TM ma lepsze kursy 3,20 gdzie Fortuna 3,0 .....
Przy progresjii troszke sie nazbiera :)
Miałem swego czasu 'czarną serię" i cos o tym wiem:)
A tak Ogólnoe to atmosfera liczy sie najbardziej i zdrowe oraz radosne podejscie do naszej "zabawy" w typowanie kulek :)
P.S.
Z Florydą to masz racje tego nie grałem, ale pewnie zaczne:
Pozdro
Bratiszka
Ok teraz wiem wszystko:)
U mnie jest wrecz odwrotnie :0, mam do Fortuny I mixa tak samo, Obsługa miła w fortunie natomiast w TM super, bywało ze dwoniły dziewczyny przy wiekszej wygranej ze padła i pieniazki czekaja:)
Faktem jest ze w Fortunie kasa zawsze jast, w TM czekałem góra 2dni ale to była spora sumka i nie miałem pretensjii.Wszystko kultura i usmiech , bo ak ja mam .Nie gram za ostanie pieniadze :) jestem "starym" graczem i kwestia paru dni na wypałate mnia nia przeraza. Co do jednorekich to u mnie stoja w Fortunie w TM ich nie ma.
Ja tez gram głównie jedynki w ML i wychodzi mi ze TM ma lepsze kursy 3,20 gdzie Fortuna 3,0 .....
Przy progresjii troszke sie nazbiera :)
Miałem swego czasu 'czarną serię" i cos o tym wiem:)
A tak Ogólnoe to atmosfera liczy sie najbardziej i zdrowe oraz radosne podejscie do naszej "zabawy" w typowanie kulek :)
P.S.
Z Florydą to masz racje tego nie grałem, ale pewnie zaczne:
Pozdro
Bratiszka
Zapomniałbym napisać ze nie którzy graja przez internet,a ja mogę grac na telefon zarówno w fortunie jak i totomixie ,jak bym nie mogl byc osobiście to dzwonie i obstawiają mi na krechę moje liczby,i nie boja sie ze straca,bo znamy sie juz tak dobrze ze nie ma problemu,jest to chyba najłatwiejsza metoda zawierania zakladow,wszystkim komunikatywnym facetom polecam taki kontakt z kolektorkami.To lepsze niz internet naprawdę uwierzcie mi bo tak mam i bardzo sobie cenie takie zaufanie i taka znajomosc.Pozdrawiam
na ML test: 5,7,11,23,26,30,31,43,45,48,51,57,61,62,65,68,77
Pewniaki: 5,51,68 ?
Pewniaki: 5,51,68 ?
Liczby mogące się pojawić w następnych losowaniach:
DL (4705 16.06.09): 12,16,18,33,49
EL (2169 16.06.09): 7,13,22,26,34,41
ML (ostatnie 4423 14.06.09): 1,8,9,14,18,27,29,32,36,38,40,44,46,54,56,62,80
Wyniki EL przefiltrowałem pod kątem losowań, w których padły liczby większe niż 42 i pod kątem losowań, w których liczby się powtarzają (a były takie). Prościej pisząc, z wyników usunąłem te, w których padły liczby większe niż 42 i te, w których liczby się powtarzały. Zaimportowałem je do progsa MULTILICZBY PRO, w którym jest plugin PROGNOZER MNK. :)
DL (4705 16.06.09): 12,16,18,33,49
EL (2169 16.06.09): 7,13,22,26,34,41
ML (ostatnie 4423 14.06.09): 1,8,9,14,18,27,29,32,36,38,40,44,46,54,56,62,80
Wyniki EL przefiltrowałem pod kątem losowań, w których padły liczby większe niż 42 i pod kątem losowań, w których liczby się powtarzają (a były takie). Prościej pisząc, z wyników usunąłem te, w których padły liczby większe niż 42 i te, w których liczby się powtarzały. Zaimportowałem je do progsa MULTILICZBY PRO, w którym jest plugin PROGNOZER MNK. :)
czy ktos gra w sts-iej w liczby swiata? jak od jutra bedziecie grac w multi bo ja nie mam pojecia.Jak wysle po poludniu to moze to co wysylam pasc wieczorem.i co tu r0bic jaki jest kurs na trzy liczby w totomiksie?wie ktos