Wpisy użytkownika aga7190
Łącznie 318 wpisów w archiwum, pokazane od nr 197 260. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Leci do was aniołek mały,w ręku trzyma opłatek biały,na waszym stole go położy no i świateczne życzenia złoży.
Wesołych Świąt a przede wszystkim wysokich wygranych.pozdrawiam cieplutko.
Wesołych Świąt a przede wszystkim wysokich wygranych.pozdrawiam cieplutko.

no nawet nie źle.pierwsza wygrana była w nowy rok-nie taka duża ale była.druga była lepsza:
przychodze w piatek do pracy w dzień moich imienin 21 stycznia i sprawdzam totka a tu czwóreczka 1110,60.ładny prezent na imieniny,co?
przychodze w piatek do pracy w dzień moich imienin 21 stycznia i sprawdzam totka a tu czwóreczka 1110,60.ładny prezent na imieniny,co?
deprim:
kazdy wiadomo by chciał dużo zawsze wygrać,ale nie powiesz że ta czwórka była mała.....
kazdy wiadomo by chciał dużo zawsze wygrać,ale nie powiesz że ta czwórka była mała.....
zobaczymy.grac to ja bede caly czas bo mam okreslony cel i wygram w koncu,tak jak wtedy
no tak.ale tyle ile było mi potrzebne to miałam a teraz trzeba grac dalej.
a dlatego że grają z takim nastawieniem,np,a wysłałem ale i tak nic nie pewnie nie trafie,
a to właśnie źle bo jak się gra to musisz wierzyć w to że wygrasz i grać i czekać na swoją wygraną,aż w koncu wpadnie.
a to właśnie źle bo jak się gra to musisz wierzyć w to że wygrasz i grać i czekać na swoją wygraną,aż w koncu wpadnie.
to jest moje zdanie na temat totka,a na pewno tyle ile jest ludzi tyle jest różnych zdań o graniu w totka
do wygranej w totka potrzebne są: praca,kasa,wiara i szczęście.a jak to zrobić to już kazdy musi pokombinować po swojemu. buziakiiiiiiiiiiii
też był taki przypadek,że facet wysłał sobie 1 zakład na chybił i trafił 6 , to już musi być wyjątkowe szczęście.ja w duzego nie gram bo nie chce tych milionów,starczy mi to co w mini.
życie było by nudne,bo byś miał kase i robił co chciał i wszystko na zawołanie,i w kółko to samo.eeeeeeeeeeee tam.......... lepiej wygrywać częściej i mniej.
no i taka kasa nie jest niestety dla wszystkich.jak to ktoś kiedyś powiedział "duze pieniądze są dla mądrych ludzi".
życzę wszystkim tutaj takiej kasy.koncze prace i uciekam do domu.pozdrawiam.paaaaaaaaaaa
życzę wszystkim tutaj takiej kasy.koncze prace i uciekam do domu.pozdrawiam.paaaaaaaaaaa
a no to fajnie.wiesz mnie tu nie ma cały czas.w pracy mam troche czasu to wejde a w domu to już wcale nie mam czasu siedziec przy komputerze.
haha.skresl dzisiaj w mini i w dużego ważne daty dla ciebie,moze trafisz?!?!?!

mi jak się śnią wszy albo duże zdrowe ryby to zawsze mam wygraną w totka.
jak dla mnie to losowania sa za czesto bo bym zagrala ale nie mam czasu latac co 2 godziny do kolektury.a najwiecej to chyba jest na 20 losowan-juz nie pamietam.zdarza mi sie tez czasami wyslac,ale raz kiedys
ile twoja dzidzia ma lat? mój synuś bedzie mial w czerwcu 2 latka.
no to nie wiele starsza od mojego skarbka.widziłam zdjecie jej.śliczniutka.
moj mezus byl od poczatku do konca i powiem wam ze razem sie lepiej rodzi niz samemu
gratuluje a ty milan postarac sie byc przy porodzie.fajne przezycie.ja juz uciekam.pozdrawiam.pa
ja gram caly czas tylko na wygrana musze poczekac ale wyslac to mam wyslanego na pare losowan.ja na pewno grac nie przestane.
wiesz korn wygralo sie juz troche ale pieniedzy nigdy nie jest za duzo
robal z mojego zestawu jest tylko jedna w twoim 37,tylko nie z tych typowanych tylko z tych moich co nimi gram
jest tez taka fajna inna strona,pewnie co nie którzy z was o niej wiedzą."lotto centrum automatyczne".tam macie wszystko co chcecie.
ja mam swoje dwie chociaz czasami lubie popatrzec do jakies nowej i poszperac troszke ,moze akurat co ni co sie tam przyda do dobrej gry
ja niestety nie moge podac jakie to sa bo sa jeszcze inne ktore tez padaj
a metoda jest prosta,rozpisuje na 10 zakładów i wysyłam na każde losowanie
w multi nie gram juz dawno,gralam kiedys,przeszlam na mini i mam wiecej trafien.
ok.w multi tez mozna grac taka metoda tylko trzeba na to wiecej pieniedzy i latac do kolektury 2xdziennie
ja tam juz w multi dlugo nie gralam,ale w mi ni moje metody jak na razie sa ok

dobra pora na kawe