Wpisy użytkownika aga7190
Łącznie 318 wpisów w archiwum, pokazane od nr 235 937. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
co niektórzy narzekają na kalorie ale w taki dzień żeby sobie pączków nie pojeść............

ja juz zapoznałam sie z analiza snów przeliczona na liczby w totka ale tylko na podstawie zwierząt.

ja gram w mini juz długo,w multi gralam ale stwierdzilam ze szkoda pieniedzy w multi,lepiej w mini.
ja teraz mam podzielone liczby (42) na 3 grupy.i z tych gru po kilka zakładów.metoda działa 

moze co nie którzy pisza ze wygrali bo nie chca byc gorsi od innych???????????????
jak sie wygrywa taka kase to lepiej nikomu nie mowic dla bezpieczenstwa
rico jak odkładasz to nie masz szans na pomnozenie a jak grasz to zawsze coś tam sie wygra (wiadomo ze nie kazdy).trzeba grac 

powiem wam jaki jest dobry sposob na totka.pozakreslajcie sobie kilka zakladow ktore chcecie wyslac (te wasze liczby),ale ich nie wysylajcie tylko zakreslcie reszte liczb ktora zostala i wyslijcie .na bank traficie.
rico tez prawda,nie powiem ze nie ale akurat w moim przypadku ja nie jestem w stanie odlozyc tyle co wygram rocznie.dlatego uwazam ze trzeba grac.a jak gram to zawsze cos tam mi wpadnie.i wychodze na plus.a z tych odkladanych mialam bym o wiele mniej 

dzieki.tak cale 5.tylko szkoda ze wtedy tyle osob trafilo bo bym i mieszkanie miala a tak to musze grac dalej w totka zeby wygrac na mieszkanie
a jak mi sie nudzi w pracy to jestem tu na pasko bo w domu to nie mam juz na to czasu 

z lubuskiego ostatnio bardzo duzo sie u mnie dzialo i mnie tu bardzo dlugo nie bylo
hej,ja od jakiegos czasu gram w multi na 5 i 7 liczb ale tylko liczbami do 30 numeru,i powiem wam ,że jestem na plusie,chociaż to nie są za duże pieniądze,ale nie jestem stratna.nie umiem złozyć liczb ,żeby była większa wygrana.może ktoś ma pomysła na te 30 liczb?
wiecie co,w sądach nie ma sprawiedliwości,ja już drugi rok się sądzę z byłym mężem i tak wygląda że on może wszystko a ja nic a adwokaci tylko kasę liczą i nic nie robią
sorelka ale alimenty dostajesz?ja mam synka 3,5 roku i dostaje tylko 300zl alimentow,smieszna kwota i ten kretyn sie wyklocal jeszcze w sadzie ze bedzie placil ale tylko 200
a z funduszu sorelka tobie placa? moj byly na razie jest sa,a ja mam juz drugiego meza od nie dawna i w lutym urodze chlopczyka ale zlozylam o podwyzszenie alimentow,w grudniu mam sprawe
no powinien,ach te sady ,jeszcze mnie kilka spraw w sadzie czeka przez bylego meza
ale w totka jak gram juz kilka lat,tak bede grac dalej,popatrzcie w mini lota na losowania ale tylko liczbami do 30 numeru,ja tak zaczelam grac i powioem wam ze jestem ciagle na plusie
albinlotto dawno cie tu nie widzialam,a bo ja malo teraz kiedy tu wchodze
albinlotto od ostatniego czasu co rozmawialam z toba ,wiele sie u mnie zmienilo i nie maialm za bardzo czasu tu byc,mysle ze teraz bede tu czesciej
tak albinlotto,gram caly czas,przewaznie w mini bo jak wiesz ze tam mam duzo szczescia
jak na razie to mam trojki i czworki ale fajnie by bylo trafic znowu piateczke bo zdalam prawko i chciala bym lepsze autko
siedze wlasnie i skreslam kupony mini,albinlotto ale teraz gram inaczej tylko liczbami do 30 i mam wiecej trafionych,a wysylam po kilka zakladow
no to ja uciekam,jak bede mogla to bede tu zagladac,zycze wszystkim wysokich wygranych,no i palcie zielone swieczki w domu w kazdy czwartek.(przyciagaja pieniadze)ale tylko tym ktorzy w to uwierza.pozdrawiam