Wpisy 209 399 – 209 498
15 stycznia 2011 00:01 → 15 stycznia 2011 13:39, 100 wpisów
Wędrowca netowy >>>>>> też mnie po prostu bez ogródek mówiąc w***ia to nasyłanie "zagraj" i "zagraj". Potem cala skrzynka pełna. To dziadostwo jest tak namolne, że rzygać się chce. Ale to co podajesz "wiadomości MMs to chyba nie to - bo to są wiadomości obrazkowe !
Kiedyś takie dziady z horoskopami się przykleili. Dopiero jak zadzwoniłem do Centrum Obsługi i nie przebierając w słowach powiedziałem co myślę o tych wrzodach na d..pie firmy - odłaczyli mi gnojów.
W tej zakładce przy zgodzie na odbiór jest do wyboru:
tak
w sieci macierzystej
nie
A przecież - jeśli są dogadani z tą "weź się Idea posuń, bo zasięg tracisz" to, obawiam się, że zaznaczenie każdej pojedynczo i wszystkich naraz opcji NIC mi nie da, taki kraj - chcą, żebym był dobrze poinformowany
tak
w sieci macierzystej
nie
A przecież - jeśli są dogadani z tą "weź się Idea posuń, bo zasięg tracisz" to, obawiam się, że zaznaczenie każdej pojedynczo i wszystkich naraz opcji NIC mi nie da, taki kraj - chcą, żebym był dobrze poinformowany

Robal.36 to nie to znalazłeś. Szukaj zgody na odbiór ogłoszeń
Polska to taki kraj, gdzie namolne gnoje mają się dobrze i są bezkarni. Wyczuli, że na tym można zbić kasę, bo ludzie dali się nabierać ,to teraz - czy człowiek chce , czy nie - to cholerne towarzystwo zgodnie z pieprzniętym prawem polskim jest w swej namolności bezkarne. Ustawę o ochronie danych osobowych można śmiało wrzucić do kibla. Jakieś 8 lat temu zamknęliśmy z żoną sklep ( działalność gospodarcza !!!). Do dzisiaj średnio co trzeci dzień dzwoni jakaś firma doradcza i chce gadać z właścicielem sklepu ! Odpowiadam krótko : zmieńcie firmę doradczą i książkę telefoniczną ! 

Robal.36> jeśli ustawisz, że nie zgadzasz się na odbiór ogłoszeń, wszystko w telefonie działa NORMALNIE. Ogłoszenia będziesz dostawał TYLKO od swojej sieci.
Wędrowca netowy>>
dzięki za chęci, ale może to kwestia telefonu ?
Albo jeśli biorą działę i idzie przez ich cenrum ?
Dam radę z tym życ
) 
dzięki
spokojnej
powodzenia jutro

dzięki za chęci, ale może to kwestia telefonu ?
Albo jeśli biorą działę i idzie przez ich cenrum ?
Dam radę z tym życ
) 
dzięki
spokojnej powodzenia jutro

Dobranoc.
4611tamba bay- n.jersej 2-5 typ 2 kurs 3.25
włozona suma264.00
12% podatek 36zł
stawka 300zł
ewentualna wygrana858zł
do wypłaty 858zł
buhaha

i jeszcze za 100zł zagrałem też weszło
ale pisać mi sie nie chce

buhaha
włozona suma264.00
12% podatek 36zł
stawka 300zł
ewentualna wygrana858zł
do wypłaty 858zł
buhaha

i jeszcze za 100zł zagrałem też weszło
ale pisać mi sie nie chce

buhahaDzień dobry.. .

Wesoły
>>wygląda na to, że więcej nie będziesz grał w lotto???
>>wygląda na to, że więcej nie będziesz grał w lotto???

Ulala. Witaj.. .
Miłego dnia i wysokich wygranych...... .
Miłego dnia i wysokich wygranych...... .

Nikogo tu nie ma. Idę sobie stąd. Wracam za.... tydzień. 

w mm parke też trafie
bo w mm jestem 27 zł do tyłu

Ulcia czy TY jesteś m-p
bo w mm jestem 27 zł do tyłu

Ulcia czy TY jesteś m-p

Ulala tio TY nie musisz w totka grać
po co CI to?
no ja to wiedziałem już dawno że 3-he he
ULA- MAG- I MOJA W DOMCIU
Nastolatko

po co CI to?

no ja to wiedziałem już dawno że 3-he he
ULA- MAG- I MOJA W DOMCIU
Nastolatko

no zarobiłem na czysto ponad700zł
wygrałem ponad 1100zł z groszami
a za 400grałem

no i dopiero w środe koledze kupony pokaże bo mi ostatio nie wierzył ***ziel

a w czwartek idę po wygraną

Super >>>brawo
Ja ostatnio nic nie wygrywam nawet mecze mi nie wychodzą>> ganc do niczego.

Ja ostatnio nic nie wygrywam nawet mecze mi nie wychodzą>> ganc do niczego.wesoły to pewnie Twoja dziewczyna dostanie prezent od Ciebie za wygraną?
Gram wesoły w Totomixie,Super kawiarnia-cisteczko i czułe spojrzenia aż Wam zazdroszczę,,,,
No witam serdecznie multipsakowiczów! ze 4 miesiące miesiące mnie nie było

Hose jesteś? Ricardos? jest ktoś?
Cześć ulala
kiepsko wyszło wczoraj
choć z planem byliśmy wcale nie tak daleko
kiepsko wyszło wczoraj
choć z planem byliśmy wcale nie tak daleko
nie są pewne
ale słowacia -szwecja dam1x
dzieki wszystkim za gratki
ale słowacia -szwecja dam1x

dzieki wszystkim za gratki

no jak to gdzie, w Katowicach jestem, szkołę robię.. internetu nie mam, a na weekend czasu i tak w kółko
jak żyjesz? ja od ostatniego telefonu nawet nie grałem, ale wczoraj zagrałem system 6/12 i lipa.. 20 zł z grobnicy. Rysiu, jak zdrowie?
jak żyjesz? ja od ostatniego telefonu nawet nie grałem, ale wczoraj zagrałem system 6/12 i lipa.. 20 zł z grobnicy. Rysiu, jak zdrowie?Daniel a dzięki jakoś leci.Właśnie siedzę w pracy.A jeśli chodzi o wygrane to różnie ale ogólnie na plusie

no
szkoda że Cie nie ostrzegłem z tymi 9, że ich nie będzie
wrócił do losowania z 22,15 i były tye nieszczęsne 4 dziesiątki, tylko postawiłem na inne
szkoda że Cie nie ostrzegłem z tymi 9, że ich nie będzie
wrócił do losowania z 22,15 i były tye nieszczęsne 4 dziesiątki, tylko postawiłem na inne
no to elegancko, musimy się jakoś zgadać na wieczór
bo nadal mam zamiar iść w system 6/12 mm. masz mój numer?
bo nadal mam zamiar iść w system 6/12 mm. masz mój numer?no to pozostał mi ten 514 ... ... puść mi strzałkę..
no mam, dzięki. ja dziś system 6/12 5 licz już mam. oczekiwane najdłużej. myślę dalej. a Ty jaki masz plan na wieczór?

czyli numeru nie miałeś
usunąłeś mnie
a plan na wieczór jeszcze w toku.pod koniec pracy cos opracuję ale ostatnio puszczam 5/5 w mm z wyższą stawką.
usunąłeś mnie
a plan na wieczór jeszcze w toku.pod koniec pracy cos opracuję ale ostatnio puszczam 5/5 w mm z wyższą stawką.Ty misiu, nie będę szukał w historii połączeń.. a numer miałem zapisany na służbowej, której już nie mam

mam koleżko 12 liczb na wieczór? rzucisz okiem? tak,bo mi zabrali.
ponieważ nie gram od 1 stycznia, to nie pochwale się żadną wygraną, ale za to dzisiaj znalazłem dostrzegłem w ogromnej kałuży pływający banknot 10zł 

ja w piątek szedłem z jednego centrum handl. do drugiego po drodze zebrałem 1,52 w drobych.

a co mam Ci na koma wysłać, czy tu podać?
wyślij na kom jak będę miał chwilę to zobaczę jaką ustwkę zrobić

będę wdzięczny

masz?
ok.doszło.za godzinkę wyślę odpowiedź.kiedy idziemy na
zaległe mamy jak wiesz
zaległe mamy jak wiesz
jedynie weekend wrocław, lub katowice, bo do CIebie raczej się nie wybieream

trzymam za słowo, tzn, literki
uciekam, bo na uczelni jestem.
uciekam, bo na uczelni jestem.mala1438 wszystko zależy od doboru liczb.jak sie wstrzelisz z liczbami to masz gwarancje na maxa

dzięki ricardos.... właśnie sprawdzałam liczby i co ileś losowań miałabym 3 w mini.... tylko pozostaje odpowiednio liczby ustawić
podzielę wam się jakąś taką moja dziwna teoria ale jak puszczam kupony w kolekturach to rzadko coś trafie ... a jak puszcze numerki w sklepie gdzie mam do niego 200 metrów od domu to co 3cie losowanie coś trafie jak i w MM i Lotto...
- tylko cicho bo ci z TS się dowiedzą OkEj
- tylko cicho bo ci z TS się dowiedzą OkEj

Ja również potwierdzę że kolektury w sklepach spożywczych są dla mnie szczęśliwe oraz wszystkie te w których puszczam pierwszy raz???

wesoły ale zaszalałes z parkami

to jest to