Wpisy użytkownika adams
Łącznie 486 wpisów w archiwum, pokazane od nr 19 168. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Ale te ponad 68% za 3 liczby dotyczy gry 9z49CZ
gdzie za 3liczby jest 150X
gdzie za 3liczby jest 150X
Namieszałem , ale tak to jest jak się robi dwie rzeczy na raz i jeszcze czeka na smutaska!!!
KURSY do SZANSY dla ML w profie
1 liczba 3 75%
2 liczby 10 60,15%
3 liczby 40 55,55%
4 liczby 150 45,95%
5 liczb 700 45,14%
6 liczb 3500 45,14%
1 liczba 3 75%
2 liczby 10 60,15%
3 liczby 40 55,55%
4 liczby 150 45,95%
5 liczb 700 45,14%
6 liczb 3500 45,14%
Aby była jasność to dla GRY 9z49CZ:
KURSY do Szansy dla 9z49CZ
1 liczba 4 73,47%
2 liczby 22 67,35%
3 liczby 150 68,39%
4 liczby 1000 59,47%
5 liczby 9000 59,47%
KURSY do Szansy dla 9z49CZ
1 liczba 4 73,47%
2 liczby 22 67,35%
3 liczby 150 68,39%
4 liczby 1000 59,47%
5 liczby 9000 59,47%
CZY PASKO MOŻE technicznie zniechęcić do zakładania 2 lub więcej nicków , bo może kogoś to bawi ale nie mnie.
Mario grając w ML w TS.sa kursy są tak małe ze nie ma bata na nich.
Zobacz ile zakładów posłałeś i ile trafiłeś. Pewnie nie gorzej niż to wynika z matematyki a nawet jak lepiej to i tak masz plecy. Jedynie duża wygrana może ten obraz zmienić a na nią szanse nikłe
Zobacz ile zakładów posłałeś i ile trafiłeś. Pewnie nie gorzej niż to wynika z matematyki a nawet jak lepiej to i tak masz plecy. Jedynie duża wygrana może ten obraz zmienić a na nią szanse nikłe
Ja przepraszam że trochę namąciłem z kursami w południe ale te tabelki po to by to sprostować.
Ta piątke w ML w fortunie w formie trójek
:70,77,28,71,58 :
70,77,28 70,77,71
70,77,58 70,28,71
70,28,58 70,71,58
77,28,71 77,28,58
77,71,58 28,71,58
70,77,28 70,77,71
70,77,58 70,28,71
70,28,58 70,71,58
77,28,71 77,28,58
77,71,58 28,71,58
A w formie 2 w tipsporcie :
70,77 70,28
70,71 70,58
77,28 77,71
77,58 28,71
28,58 71,58
kurs na parke 10,24 -10%podatku
70,77 70,28
70,71 70,58
77,28 77,71
77,58 28,71
28,58 71,58
kurs na parke 10,24 -10%podatku
Brawo Pasko.
Wreszcie. Gra w Ml na takie sposoby jak 5 liczb musi na 100% przynieść zły efekt tylko kwestia czasu (ilości wysłanych kuponów).
Natomiast szansa trafienia typu 10z10 czy 9z9 ( a tylko taka wygrana pozwala na osiągnięcie dodatniego bilansu w grze) jest znikoma czy jak ją tam nazwać.
Wreszcie. Gra w Ml na takie sposoby jak 5 liczb musi na 100% przynieść zły efekt tylko kwestia czasu (ilości wysłanych kuponów).
Natomiast szansa trafienia typu 10z10 czy 9z9 ( a tylko taka wygrana pozwala na osiągnięcie dodatniego bilansu w grze) jest znikoma czy jak ją tam nazwać.
O ile kursy w ML są takie , że organizator nie musi nic kombinować, o tyle w DL na pewno kumulacja jest MU na rękę , więc jeśli chodzi o potencjalne oszustwo jest to możliwe.
Z drugiej strony wygrane wDL są uzależnione od wpływów więc pod tym katem patrząc tez nie musi kombinować , ale kumulacja przyciąga ludzi a zarazem podnosi wpływy i wygrane które znów przyciągają ludzi i tak w koło , więc tak rozumując oszustwo ma sens dla TS,SA
Kto stoi za atakiem z 11.września ?
Jeszce nie wiemy kto zabił Kennedyego, więc za 60-70 lat może się dowiemy o zamachu z 2001r.
A o ewentualnych wałkach w toto dopiero jak te gry przestaną istnieć!
Jeszce nie wiemy kto zabił Kennedyego, więc za 60-70 lat może się dowiemy o zamachu z 2001r.
A o ewentualnych wałkach w toto dopiero jak te gry przestaną istnieć!
No chyba , że dziennikarze coś dostaną na tacy , bo przecieki to u nas rzeczywistość codzienna.
Powinny się już inaczej nazywać.
Powinny się już inaczej nazywać.
Są i trochę geograficznie i czasowo rozrzucone , ale jak chcesz je wiązać to ja nie widzę przeszkód.
Ale rzeczywistość i fakty z historii skłaniają tu wielu do wątpliwości czy Organizatorzy Gier postępują uczciwie, i w cale się nie dziwie.
Ale rzeczywistość i fakty z historii skłaniają tu wielu do wątpliwości czy Organizatorzy Gier postępują uczciwie, i w cale się nie dziwie.
Wiemy to co nam podają na szklanym ekranie.
W krajach byłego ZSRR wiedzą że Katyń to sprawka hitlerowców.
W krajach byłego ZSRR wiedzą że Katyń to sprawka hitlerowców.
Nawet mogli by pobierać opłatę za wstęp i czynny udział w losowaniu od chętnych , bo na pewno znajdą się chętni by mieć swoje 5 minut na antenie i zapłacić za to.
Do kogucika
nie zachęcaj bo to nie jest sposób pewny i nawet ryzyko tylko 1% że braknie kasy nawet 50 000 jest wystarczające, by wtopić wszystko.
Do kogucika
nie zachęcaj bo to nie jest sposób pewny i nawet ryzyko tylko 1% że braknie kasy nawet 50 000 jest wystarczające, by wtopić wszystko.
jeśli np 5 kul jest lżejszych to jest większa szansa że któreś z nich wypadną. Ale przecież losowanie można zrobić kilka razy (kilkadziesiąt) i na wizji puścić to a nie inne.
Dawniej ludzie byli mniej agresywni i tak nieprzyjemni , może internetu nie było i zanim ktoś coś przykrego powiedział to się ugryzł w język.
Teraz anonimowo i brak hamulców , chociaż GALL ANONIM był i nie używał słów pogardliwych a wyszydzał przywary w sposób elegancki .
No cóż , można tylko zatęsknić..........
Teraz anonimowo i brak hamulców , chociaż GALL ANONIM był i nie używał słów pogardliwych a wyszydzał przywary w sposób elegancki .
No cóż , można tylko zatęsknić..........
w totomixie na NP w numerku jest aż 1,95 kurs b,dobry na zdarzenie 50/50
Jesli ktoś sądzi ze namawiam to powiem że NIE.
jeśli ktoś sądzi że P są bardziej możliwe to proszę znaleźć hasło " PARADOKS GRACZA"
jeśli ktoś sądzi że P są bardziej możliwe to proszę znaleźć hasło " PARADOKS GRACZA"
Chorzy są Ci, którzy go zatrudnili.
Niestety ale ,chłop nie nadaje się na komika, ale pewnie ma plecy.
Niestety ale ,chłop nie nadaje się na komika, ale pewnie ma plecy.
Tak, nie ma sensu za dużo mówić . Mój przykład , zapytałem tu na temat pewnych danych i zgrałem tylko dwa razy i buk zmienił kursy.
Nie wiem czy to przypadek?
Ale kurs był przez (od kiedy pamiętam) wyższy a od kwietnia jest niższy.
Albo przeanalizowali i zauważyli zagrożenie (tylko dlaczego dopiero teraz???) albo ktoś czyta i wyciąga wnioski nawet jak się nie pisze wprost.
Nie wiem czy to przypadek?
Ale kurs był przez (od kiedy pamiętam) wyższy a od kwietnia jest niższy.
Albo przeanalizowali i zauważyli zagrożenie (tylko dlaczego dopiero teraz???) albo ktoś czyta i wyciąga wnioski nawet jak się nie pisze wprost.
Pozorna zmiana kursu np z 1,8 x gdzie płacimy jeszcze 10% podatku (realny kurs 1,62x) na 1,7 x (realnie 1,53X) to niby niewiele a przy kursie 1,4x (1,26x) zmiana na 1,3 (1,17x) to już tragedia
Do KENO
Niestety ale nie jest to takie jednoznaczne że w niemieckim jest lepiej
Np na parkę w polskim jest 8X przy szansie 1:16,5 (48%) a w niemiecki jest 6X przy szansie 1:13 (46%) więc tu niemiecki jest gorszy.
Aby je porównać trzeba przeliczyć szanse do kursu w obu bo inaczej nie można stwierdzić który jest lepszy.
Ale już po parkach widzę , że raczej też wygrane są na poziomie 50% więc do gier jak zakłady sportowe ( ponad 90%) lub P/NP w NUMERKU (kurs 1,8 przy szansie 1;2= 90%)jest im daleko.
Niestety ale nie jest to takie jednoznaczne że w niemieckim jest lepiej
Np na parkę w polskim jest 8X przy szansie 1:16,5 (48%) a w niemiecki jest 6X przy szansie 1:13 (46%) więc tu niemiecki jest gorszy.
Aby je porównać trzeba przeliczyć szanse do kursu w obu bo inaczej nie można stwierdzić który jest lepszy.
Ale już po parkach widzę , że raczej też wygrane są na poziomie 50% więc do gier jak zakłady sportowe ( ponad 90%) lub P/NP w NUMERKU (kurs 1,8 przy szansie 1;2= 90%)jest im daleko.
Przy grze na 3 liczby w niemieckim multi jest równe 50% ( 50% kasy na wygrane , 50% do kieszeni organizatora)
Reszty ani mi się nie chce liczyć ani nie mam czasu , ale po co ktoś pisze głupoty jak ich nie sprawdził , wprowadza w błąd.
Jak by kurs do szans był na poziomie 60% czy 70% dla parek i trojek to chętnie bym liczył dalej, ale widzę już że 50% na tych zdarzeniach to tak jak u nas.
Jak by kurs do szans był na poziomie 60% czy 70% dla parek i trojek to chętnie bym liczył dalej, ale widzę już że 50% na tych zdarzeniach to tak jak u nas.
Dla czterech skreśleń jest 49% czyli to samo co w POLSCE. Różnica 1-2% wynika z tego że kurs jest liczbą całkowitą i nie będzie kursu np 10,78 by było równe 50% tylko 10 i jest około 49%
Dla pięciu również 49% więc już chyba mogę powiedzieć że niemiecki i polski multi są takie same pod względem wygranych.
KENO nie siej propagandy.
KENO nie siej propagandy.
Ciekawiej jest tylko z tego względu , że w niemieckim przy szansie 1 do 2 147 181 jest 100 000X ale na 10 liczb również 49,5% wędruje do ludzi a ponad 50 do organizatora ( tak jak u nas)
U nas jest 125 000X ale przy szansie 1 do 8 911 711
Czyli prawie 4 razy łatwiej w niemczech trafić 10z10 i te 100 000X, ale kosztem mniejszych wygranych za 9z10 i niższych stopni np 4z10 gdzie w niemczech kurs =0
Czyli prawie 4 razy łatwiej w niemczech trafić 10z10 i te 100 000X, ale kosztem mniejszych wygranych za 9z10 i niższych stopni np 4z10 gdzie w niemczech kurs =0
Szukając różnych gier to trudno znaleźć gorsze gry niż ML . To jedna z najgorszych dla gracza gier jak nie najgorsza. Może dlatego bardziej promowana?
Przykro to stwierdzić ale na tej stronie szczerze wątpię by ktoś znalazł wskazówki które mu pomogą wygrywać w ML czy inne gry które mają stosunek kursu do szans na niskim poziomie. Po prostu jedna metoda tylko jest na takie gry "szczęście".
Ale ono dotyka jednostki a masy zrzucają sie na ich szczęście . Najwięcej bogaci się pośrednik tj TS sa.
Ale ono dotyka jednostki a masy zrzucają sie na ich szczęście . Najwięcej bogaci się pośrednik tj TS sa.
19878. ADAMS ja bym chętnie pograł w KENO...tylko jak,oczywiście na zasadach ML,może z mojego zestawienia coś by weszło
OPA 2008-04-06 (22:58)
NIE BARDZO ROZUMIE CO MASZ NA MYśLI.
OPA 2008-04-06 (22:58)
NIE BARDZO ROZUMIE CO MASZ NA MYśLI.
Jak się pisze żeczywiście
Jak już ktoś komuś wytyka to powinien to zrobić tak by to nie obracało się przeciw niemu samemu.
Może dacie spokój z docinaniem sobie.
Może więcej na temat gier losowych.
Jak już ktoś komuś wytyka to powinien to zrobić tak by to nie obracało się przeciw niemu samemu.
Może dacie spokój z docinaniem sobie.
Może więcej na temat gier losowych.
Kto jest przekonany że wynik można przewidzieć , a kto sądzi że nie da się przewidzieć wyniku jakiejkolwiek gry losowej , zdarzenia losowego?
Może tu się coś posprzeczajcie!!!
Może nowa sonda, bo o zaufaniu do TS już wiemy jakie jest a nadal gramy.
Może tu się coś posprzeczajcie!!!
Może nowa sonda, bo o zaufaniu do TS już wiemy jakie jest a nadal gramy.
OPA :
http://www.keno.de./d/homepage.html
Główna wygrana prawie jak w Polsce 100 000x a szansa 4 razy większa niż w ML.
Może emigracja???
http://www.keno.de./d/homepage.html
Główna wygrana prawie jak w Polsce 100 000x a szansa 4 razy większa niż w ML.
Może emigracja???
To może nowa sonda , czy można przewidzieć zdarzenie losowe , czy nie da się tego przewidzieć i dlatego nazywa się losowe.
TERAZ TO JEST JUż CHYBA KłóTNIA.
KTO TO BęDZIE CZYTAł ???
MNIEJ I TREśCIWIEJ.
KTO TO BęDZIE CZYTAł ???
MNIEJ I TREśCIWIEJ.
Faktycznie Pasko powinien co najmniej uniemożliwić zakładanie kilku kont. Wpisy obraźliwe usuwać a osoby niekulturalne powinny mieć bana.
Beezqp
to jest gość trzeźwomyślący (reszta chyba pije,hahaha)
wiec go słuchajcie jak mnie nie chcecie (też mało pije)
to jest gość trzeźwomyślący (reszta chyba pije,hahaha)
wiec go słuchajcie jak mnie nie chcecie (też mało pije)
Choć ja mam w sunie zdanie że na dłuższą mete to gry losowe proponowane przez TS,SA są jednak dla zdecydowanej większości źródłem strat a tylko nieliczna opozycja ma profit (Ci co trafią los na loterii życia)
Małosmaczny dowcip, poćwicz trochę zanim coś napiszesz spójrz w lustro.
OBSERWAIOR
jak uzasadnisz racjonalnie że mnie zaliczyłeś do ludzi którzy kombinują jak oszukać rachunek prawdopodobieństwa.
Coś nieuważnie chyba czytasz, ale nie ostatnio bo ostatnio to ja mało pisze. Bo ileż można jedno i to samo pisać.
jak uzasadnisz racjonalnie że mnie zaliczyłeś do ludzi którzy kombinują jak oszukać rachunek prawdopodobieństwa.
Coś nieuważnie chyba czytasz, ale nie ostatnio bo ostatnio to ja mało pisze. Bo ileż można jedno i to samo pisać.
OBSERWAIOR
Proponuje Ci temat:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1813
Proponuje Ci temat:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1813
możesz iść dalej.
nie jeść dzisiaj w cale.
to Ci nie zaszkodzi ,
a może ochłodzi.
nie jeść dzisiaj w cale.
to Ci nie zaszkodzi ,
a może ochłodzi.
OPA w razie czego " start>> programy>>akcesoria>> ułatwienia dostępu>> klawiatura ekranowa.
Zakładam że masz Windowsa
Zakładam że masz Windowsa
Edi czyli jesteś młodym człowiekiem ?
Poczytaj swój (a raczej zena) temat. Napisałem tam do ciebie.
Poczytaj swój (a raczej zena) temat. Napisałem tam do ciebie.
EDI >> kogucik krąży między -5000 a plus 2000 (TAK NA OKO PISZĘ więc nie brać mnie TU dosłownie za słówka) Ale (ON) pisze zgodnie z tym co Przegrywa i Wygrywa. I DLATEGO cieszy się POPULARNOŚCIĄ , która jest związana z tym iż pisze swe troski jak ma plecy i tego nie kryje a jak wreszcie wychodzi na swoje TO NIE DZIW SIĘ JEGO RADOŚCI, którą również wylewa (zrozumiałe chyba to jest).
Nie wiem czy ktokolwiek TU pisze tak dokładnie co i jak GRA (przed losowaniem rzecz jasna).
Edi nie czepiaj się każdego bo zginiesz (a szczególnie kobiet ).
Nie wiem czy ktokolwiek TU pisze tak dokładnie co i jak GRA (przed losowaniem rzecz jasna).
Edi nie czepiaj się każdego bo zginiesz (a szczególnie kobiet
Maniek >> nie bronię Kogucika , albo inaczej jak sprawdzisz to w pewnym poście BRONIĘ Ediego i proponuje mu by nie pisał (bił piane z kogutem) tylko przeniósł się na Tematy ściślejsze, związane z Myśleniem .
Po prostu Trzeba umieć przyjąć kogoś TAKIM JAKI JEST i ZROZUMIEĆ GO.
Jeśli ktoś pisze w określony sposób przez miesiące i nikomu to nie przeszkadza to znaczy że taka osoba TEŻ jest potrzebna by zrównoważyć "inne style".
Skoro znaczna część, absolutnie nie mówię że większość > a raczej mniejszość < ma serdecznie dość EDIEGO, to znaczy że już mniejszości się narazileś EDI.
A z drugiej strony ZA TOBĄ nie widzę tłumów więc chyba dołącze do tych których nie ma (dla równowagi).
To nie znaczy że jestem PRZECIEW Kogucikowi a nawet "ŹLE PISZE BO W TEN SPOSÓB ANTAGONIZUJE TE DWIE OSOBY" a moim zamiarem jest POGODZIĆ ICH.
Jeśli ktoś pisze w określony sposób przez miesiące i nikomu to nie przeszkadza to znaczy że taka osoba TEŻ jest potrzebna by zrównoważyć "inne style".
Skoro znaczna część, absolutnie nie mówię że większość > a raczej mniejszość < ma serdecznie dość EDIEGO, to znaczy że już mniejszości się narazileś EDI.
A z drugiej strony ZA TOBĄ nie widzę tłumów więc chyba dołącze do tych których nie ma (dla równowagi).
To nie znaczy że jestem PRZECIEW Kogucikowi a nawet "ŹLE PISZE BO W TEN SPOSÓB ANTAGONIZUJE TE DWIE OSOBY" a moim zamiarem jest POGODZIĆ ICH.
PANOWIE : wjechałem WAM na ambicje (ale chyba tego nie zauważyliście ) i NIKT Z WAS NIE JEST MĄDRZEJSZY.
Panowie (EDI i Kogucik) jutro (za 5 minut) jest dzień "Wszytkich Świętych" >> czyli raczej dzień radosny (aczkolwiek rozumiany opatrznie jako święto zmarłych, które raczej jest 02,11 tzw dzień zaduszny Czyli DZIEN ZA DUSZE w czyścu cierpiące.
Jutro i pojutrze można w intencji osób zmarłych (BLISKICH) starać się o odpust zupełny spełniając bardzo ( na oko) mierne warunki >> przyjąć komunię i uczestniczyć we mszy + modlitwa , ALE , OSOBA KTÓRA CHCE BY ODPUST BYŁ ZUPEŁNY NIE MOŻE POPEŁNIĆ GRZECHU (NAJMNIEJSZEGO) W CIĄGU DNIA.
CZARNO TO WIDZĘ .
Niestyty nasi bliscy zmarli nie mogą za bardzo na NAS liczyć bo nie jesteśmy w stanie JEDNEGO DNIA przeżyć bez lekkiego grzechu.
Przykre ale prawdziwe, a kiedyś MY będziemy po tamtej stronie i jeśli TERAZ DAJEMY "TAKI ZŁY" przykład , to nasze dzieci i wnuki co zrobią ???
OLEJĄ 02,11 2000..ileś tam.
Jutro i pojutrze można w intencji osób zmarłych (BLISKICH) starać się o odpust zupełny spełniając bardzo ( na oko) mierne warunki >> przyjąć komunię i uczestniczyć we mszy + modlitwa , ALE , OSOBA KTÓRA CHCE BY ODPUST BYŁ ZUPEŁNY NIE MOŻE POPEŁNIĆ GRZECHU (NAJMNIEJSZEGO) W CIĄGU DNIA.
CZARNO TO WIDZĘ .
Niestyty nasi bliscy zmarli nie mogą za bardzo na NAS liczyć bo nie jesteśmy w stanie JEDNEGO DNIA przeżyć bez lekkiego grzechu.
Przykre ale prawdziwe, a kiedyś MY będziemy po tamtej stronie i jeśli TERAZ DAJEMY "TAKI ZŁY" przykład , to nasze dzieci i wnuki co zrobią ???
31170. Panowie (EDI i Kogucik) jutro (za 5 minut) jest dzień "Wszytkich Świętych" >> czyli raczej dzień radosny (aczkolwiek rozumiany opatrznie jako święto zmarłych, które raczej jest 02,11 tzw dzień zaduszny Czyli DZIEN ZA DUSZE w czyścu cierpiące.
CZARNO TO WIDZĘ .
adams 2008-10-31 (23:58)
Miałem nadzieję że może COŚ do WAS dotrze .
ALE grochem o ścianę .
Znaczek pocztowy to około 2zł za list polecony do prokuratury a chyba to (raczej napewno) zrobię .
Nie straszę Ediego i Kogucika ale PASKO .
GOŚĆ (Pasko- właściciel i czerpiący zysk) jest naprawdę nieodpowiedzialny kwitując każdą CHAMSKĄ awanturę (dzień bez...) .
BYŁ temat który pewnie dał coś do myślenia Pasko ale chyba się coś gość orientował i OLAŁ bo doszedł do wniosku że jak nie ma głosów przeciw (przeciw ale w prokuraturze i sądzie ) to można olać sprawę a wyzwiska i burdy są mu na rękę.
Nie chcę dzisaij wywaoływać złej atmosfery poczekam .
CZARNO TO WIDZĘ .
adams 2008-10-31 (23:58)
Miałem nadzieję że może COŚ do WAS dotrze .
ALE grochem o ścianę .
Znaczek pocztowy to około 2zł za list polecony do prokuratury a chyba to (raczej napewno) zrobię .
Nie straszę Ediego i Kogucika ale PASKO .
GOŚĆ (Pasko- właściciel i czerpiący zysk) jest naprawdę nieodpowiedzialny kwitując każdą CHAMSKĄ awanturę (dzień bez...) .
BYŁ temat który pewnie dał coś do myślenia Pasko ale chyba się coś gość orientował i OLAŁ bo doszedł do wniosku że jak nie ma głosów przeciw (przeciw ale w prokuraturze i sądzie ) to można olać sprawę a wyzwiska i burdy są mu na rękę.
Nie chcę dzisaij wywaoływać złej atmosfery poczekam .
Największym problemem jest miejsce zaistnienia wykroczenia (przestępstwa) i terytorialnie właściwy organ do orzeczenia.
Jeśli JA złoże doniesienie o wykroczeniu to zostanę przesłuchany u MNIE w komendzie i następnie w prokuraturze a gość PASKO będzie sobie jeździł po świecie (zwrócą mu koszt przejazdu zgodnie z taryfikatorem PKP) i podejrzewam że nikt więcej (bo pewnie nie ma namiarów na reszte) nie zgłosi się .
Jeśli JA złoże doniesienie o wykroczeniu to zostanę przesłuchany u MNIE w komendzie i następnie w prokuraturze a gość PASKO będzie sobie jeździł po świecie (zwrócą mu koszt przejazdu zgodnie z taryfikatorem PKP) i podejrzewam że nikt więcej (bo pewnie nie ma namiarów na reszte) nie zgłosi się .
Ale mnie to wiele nie kosztuje , a nie chcę tego robić z jakiejś ZAWISŁOŚCI czy innych "ZŁYCH" przyczyn , ale dla DOBRA osób czytających , bo co można ścierpieć to można, ALE ZA DUŻO TO NAWET ŚWINIA NIE ZJE
A PASKO TO OLEWA CIEPLYM MOCZEM i aż nie wypada mi (wierzącemu i praktykującemu) pisać zwłaszcza dzisiaj, ale naprawdę , to jest jeden ze sposobów BY ZMUSIĆ PASKO do odpowiedzialności za to co TU się pisze.
Skoro nie ma nad tym władzy i nie kontroluje tego to :WOLNA AMERYKANKA powoli się już kończy a ON może być DOBITNYM przykładem.
Skoro nie ma nad tym władzy i nie kontroluje tego to :WOLNA AMERYKANKA powoli się już kończy a ON może być DOBITNYM przykładem.
EDI >> moja córka chodzi do gimnazjum , uczestniczy w olimpiadach (ma to po mnie - hahahaha) , i wiedzę czerpie między innymi z internetu. Fakt że ja jej pomagam bo akurat mogę , ale są dzieci zdolne które nie mają rodziców "zdolnych" do pomocy i te dzieci faktycznie sporą część "NADPROGRAMOWEJ" (a nieodzownej wiedzy w przypadku olimpiad) czerpią z internetu i starszych (kolegów, rodzeństwa) .
Niektórzy czytają między innymi twoje wpisy >> myślałes o tym ???
Jest to jedno z "przednich forum w zakresie gier losowych"
A nie wiem czy wiesz że ciekawe (nadprogramowe zadania) zahaczają o różne "ciekawe" wątki tak jak np. nawet HAZARD.
Wiem bo jak córka przygotowuje się do Olimpiady to jej pomagam.
I chodzi mi o język jakim się posługują forumowicze.
Na ELEKTRODZIE >>cywilizowane forum<<< BAN po pierwszej awanturze dożywotni , za takie numery.
Niektórzy czytają między innymi twoje wpisy >> myślałes o tym ???
Jest to jedno z "przednich forum w zakresie gier losowych"
A nie wiem czy wiesz że ciekawe (nadprogramowe zadania) zahaczają o różne "ciekawe" wątki tak jak np. nawet HAZARD.
Wiem bo jak córka przygotowuje się do Olimpiady to jej pomagam.
I chodzi mi o język jakim się posługują forumowicze.
Na ELEKTRODZIE >>cywilizowane forum<<< BAN po pierwszej awanturze dożywotni , za takie numery.
Wjechałem WAM OBU na ambicję (mądrzejszy ustąpi) i co ???
Obaj jesteście kretynii???
Zapewne znasz historię najnowszą (ja nie znam za dobrze>> tylko :jarzę:) ale chyba NIKITA był mądrzejszy w roku (chyba )1961???
Obaj jesteście kretynii???
Zapewne znasz historię najnowszą (ja nie znam za dobrze>> tylko :jarzę:) ale chyba NIKITA był mądrzejszy w roku (chyba )1961???
Ukraińcy w 1944 roku (nascjonaliści uraińscy) dokonali rzezi na około 200 000 Polaków a Nikita cofnął się (starszy gość już wtedy) prze młodym Kenedym i "pewnie dzięki temu żyjeny
Edi mam wrażenie że jak wszyscy mylą "Wszystkich świętcych >>1,11 z świętem zmarłych >> 2,11 tak TY mylisz fakty w zatoce świń ( fakty są do dzisiaj przedstawiane w różnoraki sposób >> POLITYKA)
Ale zboczyliśmy z tematu za daleko (i moge się mylić> bo tego nie ogarniam) więc pozostawmy to bez komentarza i skupmy się na RZECZY, czyli albo gry losowe , albo temat : CHAMSTWO na tym forum.
Od Stycznia piszę tu z przerwami i nader często spotykam się TU z dosławnie CHAMSTWEM , a reakcji nigdy nie widziałem.
Podejrzewam , że wcześniej nie było lepiej , a forumowicze (stali bywalcy już do tego przywykli) .
Ale czy to zwalnia PASKO z odpowiedzialności ???
Od Stycznia piszę tu z przerwami i nader często spotykam się TU z dosławnie CHAMSTWEM , a reakcji nigdy nie widziałem.
Podejrzewam , że wcześniej nie było lepiej , a forumowicze (stali bywalcy już do tego przywykli) .
Ale czy to zwalnia PASKO z odpowiedzialności ???
Właśnie przed chwilą uzyskałem informację, że (DLA WIADOMOŚCI PASKO), instancją będzie SĄD GRODZKI w MOIM powiecie , więc jeśli NIC nie zrobi w kierunku ( a podejrzewam że nic nie zrobi) UNORMOWANIA stosunków ponujących na tym "NAGANNYM" FORUM to JA ZŁOŻE zawiadomienie o wykroczeniu i będzie się musiał tułać po Polsce.
Podejrzewam że kara Grzywny nic na nim nie zrobi ale FAKT TUŁACZKI >>>>>>>> T A K !!!
Podejrzewam że kara Grzywny nic na nim nie zrobi ale FAKT TUŁACZKI >>>>>>>> T A K !!!
Panowie (wiecie kto) , nie ma problemów dotrzeć chyba że nadajecie z kafejek (problem jedyny to brak podstaw prawnych) więc proponuje zatrzymać się i nie strzępić języka ( może ktoś się wkurzyć i to nie tylko JA ale wiele osób które nie miało świadomości a teraz będzie mieć) bo raz to nie wypada a dwa to NAPRAWDĘ NIE WYPADA.
3 ) na serio "doniosę" w końcu ileż można.
3 ) na serio "doniosę" w końcu ileż można.
i nie kwituj tego tak bezmyślnie , bo chyba nie jesteś półgłówkiem , najwyżej leniem , albo kasa przysłania CI wyższe wartości
Rozdział XVI
Wykroczenia przeciwko obyczajności publicznej
Art. 140. Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku,
podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.
Art. 141. Kto w miejscu publicznym umieszcza nieprzyzwoite ogłoszenie, napis lub rysunek albo używa słów nieprzyzwoitych,
podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.
Do powyższego są KOMENTARZE tzn rozwinięcie tych zwrotów "wybryk nieobyczajny" itp dla przykładu podam że gwizdnięcie na stadionie sportowym jest rzeczą naturalną i nie podlega karze , ale to samo zachowanie w kościele jest karalne.
Wykroczenia przeciwko obyczajności publicznej
Art. 140. Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku,
podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.
Art. 141. Kto w miejscu publicznym umieszcza nieprzyzwoite ogłoszenie, napis lub rysunek albo używa słów nieprzyzwoitych,
podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.
Do powyższego są KOMENTARZE tzn rozwinięcie tych zwrotów "wybryk nieobyczajny" itp dla przykładu podam że gwizdnięcie na stadionie sportowym jest rzeczą naturalną i nie podlega karze , ale to samo zachowanie w kościele jest karalne.
Utarczka słowna trwa już chyba tydzień , a reakcji ze strony Pasko do wczoraj nie było .
Napisałem , że jeśli nic nadal nie zrobi to JA wówczas coś zrobię.
Myślę że nie pora dziś na kłótnie i zwady.
Napisałem , że jeśli nic nadal nie zrobi to JA wówczas coś zrobię.
Myślę że nie pora dziś na kłótnie i zwady.
Grom , mam prośbę związaną z Twym wpisem :
32755. Maksiu 78,,,STawiam na numery,które w czoraj podałem,oraz weś pod uwagę takie oto liczby,,,10,11,7,17,63,61,29,5 liczb to zeiązane są z siódemką.powodzenia i pozdrawiam."
O ile resztę liczb kojarzę z "7" to 11,10 i 5 nie bardzo.
Możesz wyjaśnić ?
32755. Maksiu 78,,,STawiam na numery,które w czoraj podałem,oraz weś pod uwagę takie oto liczby,,,10,11,7,17,63,61,29,5 liczb to zeiązane są z siódemką.powodzenia i pozdrawiam."
O ile resztę liczb kojarzę z "7" to 11,10 i 5 nie bardzo.
Możesz wyjaśnić ?
Oki, dzięki.
Grom, a czym kierujesz się wybierając dzień w którym zagrasz?
Czy grasz (typujesz) kilka razy na miesiąc czy rzadziej.
To znaczy inaczej , czy może to być kwestia przypadku , czy masz odczucie że w jakiś inny (zrozumiały bądź nie) sposób typujesz (czy grasz) wówczas gdy te liczby częściej występują.
Chodzi mi o to że gdy zagra się 20 czy 30 razy to można mieć szczęście lub pecha i wynik jest różny. Można 5 razy w życiu zagrać i trafić wysoko (już nie mówię 6 w DL).
Ciekawie wygląda jak w przeciagu kilku(nastu) lat grasz i trafiasz często dobre wysokie wyniki (4/6 , 5/6 ).
Jak to oceniasz ?
Ilość twoich wysokich typów trafionych w stosunku do wszystkich jakie typowałeś?
Grom, a czym kierujesz się wybierając dzień w którym zagrasz?
Czy grasz (typujesz) kilka razy na miesiąc czy rzadziej.
To znaczy inaczej , czy może to być kwestia przypadku , czy masz odczucie że w jakiś inny (zrozumiały bądź nie) sposób typujesz (czy grasz) wówczas gdy te liczby częściej występują.
Chodzi mi o to że gdy zagra się 20 czy 30 razy to można mieć szczęście lub pecha i wynik jest różny. Można 5 razy w życiu zagrać i trafić wysoko (już nie mówię 6 w DL).
Ciekawie wygląda jak w przeciagu kilku(nastu) lat grasz i trafiasz często dobre wysokie wyniki (4/6 , 5/6 ).
Jak to oceniasz ?
Ilość twoich wysokich typów trafionych w stosunku do wszystkich jakie typowałeś?
Ja dla przykładu podam taki irracjonalny sposób który był skuteczny:
Jeśli handicap wynosił +5 punktów to w 90% to był wygrany - kurs z totomixu z lat 2004-2005 lub 2005-2006 .
Konkretne chodziło o NBA. Taki zbieg okoliczności , ale był skuteczny.
Jeśli handicap wynosił +5 punktów to w 90% to był wygrany - kurs z totomixu z lat 2004-2005 lub 2005-2006 .
Konkretne chodziło o NBA. Taki zbieg okoliczności , ale był skuteczny.
Ale są drobne nieścisłości. Np w dniach 04.11 - 07.11 (4 dni poprzedzające 8.11) liczba 15 wystąpiła a jest przez Ciebie (GROM) podana jako typ na 8,11 ???
GROM zauważ jak brzmi wpis : 32755. Maksiu 78,,,STawiam na numery,które w czoraj podałem,oraz weś pod uwagę takie oto liczby,,,10,11,7,17,63,61,29,5 liczb to zeiązane są z siódemką.powodzenia i pozdrawiam.
Grom 2008-11-10 (16:15)"
Z niego można wnioskować iż nr 5 również jest TYPEM .
To odnośnie twego wpisu do MAKSIU 78 :
"32788. Maksiu 78,,nic nie rozumiem co z tą 15 stką.A tak nawiasem mówiąc przeczytaj wpis nr.32755,gdzie tam jest mowa o nr.5 nie podawałem 5 tki.pozdr.
Grom 2008-11-11 (00:36)"
Grom 2008-11-10 (16:15)"
Z niego można wnioskować iż nr 5 również jest TYPEM .
To odnośnie twego wpisu do MAKSIU 78 :
"32788. Maksiu 78,,nic nie rozumiem co z tą 15 stką.A tak nawiasem mówiąc przeczytaj wpis nr.32755,gdzie tam jest mowa o nr.5 nie podawałem 5 tki.pozdr.
Grom 2008-11-11 (00:36)"
Nie już wpisu z typami na 08,11 (8 listopada) ale wydaje sie mi iż był to :
: "10,80,74,7,15,17"
Chyba że się mylę .
Również twoja metoda był tak po części w kilku postach i trzeba to sobie "posklejać w głowie". Dlatego dla Ciebie to jest jasne jak słońce, ale podałeś to nie super precyzyjnie a czasem trochę chaotycznie i są nieporozumienia.
: "10,80,74,7,15,17"
Chyba że się mylę .
Również twoja metoda był tak po części w kilku postach i trzeba to sobie "posklejać w głowie". Dlatego dla Ciebie to jest jasne jak słońce, ale podałeś to nie super precyzyjnie a czasem trochę chaotycznie i są nieporozumienia.
Na TYM miniforum , ze względu na brak podglądu treści postu , źle piszę się długie posty tak by były zrozumiałe i zgodne z intencją autora, zwłaszcza jak odwoluje się do innych wpisów czy materiałów (tak by wygląd był przejrzysty) .
Brak spacji spowodował że chyba sporo osób myślało że "5" jest typem a nie odnosi się do "ilości" typów.
Brak spacji spowodował że chyba sporo osób myślało że "5" jest typem a nie odnosi się do "ilości" typów.
« Poprzednie 100Kolejne »