Wpisy użytkownika adams
Łącznie 486 wpisów w archiwum, pokazane od nr 18 741. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Różnią sie nieznacznie , ale już wizualnie widać różnicę i na podstawie oceny wzrokowej która jest bardziej losowa pierwsza czy druga???
Dla zainteresowanych powiem, że pierwszy ciąg jest bardziej równomierny i człowiekowi wydaje się bardziej natyralny,że tak powinno się rozłożyć zdarzenie typu P/NP Białe /czarne czy Orzeł/Reszta.
A w rzeczywistości to drugi ciąg jest taki jak typowy przebieg zdarzenia losowego. Kłóci sie to z odczuciem człowieka i dlatego też pojawia sie tu duzo głosów że TS,SA oszukuje.
Ale nie musi tego robic bo zawarł z graczami doskonałą umowę w postaci kursów za wygraną więc nie musi oszukiwać bo oszukani jesteśmy w tej umowie (tzn kursy są za niskie w stosunku do realnej szansy wygrania denego zdarzenia)
A w rzeczywistości to drugi ciąg jest taki jak typowy przebieg zdarzenia losowego. Kłóci sie to z odczuciem człowieka i dlatego też pojawia sie tu duzo głosów że TS,SA oszukuje.
Ale nie musi tego robic bo zawarł z graczami doskonałą umowę w postaci kursów za wygraną więc nie musi oszukiwać bo oszukani jesteśmy w tej umowie (tzn kursy są za niskie w stosunku do realnej szansy wygrania denego zdarzenia)
Podobnie postępują buki i tam gdzie gołym okiem widać że 1,8 za zdarzenie losowe P/NP jest kursem OK ( bo jakby był 1,6 to tym samym gołym okiem widać jak walą w kulki z kursem).
Ale przy P/NP/Remis już kurs 3,50 na Remis jest kategorycznie za niski podobnie jak kurs 2,0 na NP lub P a czasem nawet jest 1,8 to już skandal.
Ale wizualnie 1,8+2,2+3,8 dają w sumie wysoko łączny kurs ale to nie tak się liczy i kto nie wie jak jest w błedzie że jest OK. Jest tragicznie nie FERR.
Ale przy P/NP/Remis już kurs 3,50 na Remis jest kategorycznie za niski podobnie jak kurs 2,0 na NP lub P a czasem nawet jest 1,8 to już skandal.
Ale wizualnie 1,8+2,2+3,8 dają w sumie wysoko łączny kurs ale to nie tak się liczy i kto nie wie jak jest w błedzie że jest OK. Jest tragicznie nie FERR.
Podobnie z kursami za to że trafisz określoną ilośc liczb w ML na Fortunie:
ZA parkę kurs 10x jest większy niz w ML (bo tam jest8X)
Ale w przypadku np 6 liczb kurs 3500 na oko jest super wysoki a w rzeczywistości jest taki jak by grać na Orzeł/Reszta z kursem 1,5 a nie 1,8
Magia cyferek robi swoje i przyciąga rzesze jak kumulacja w DL.
ZA parkę kurs 10x jest większy niz w ML (bo tam jest8X)
Ale w przypadku np 6 liczb kurs 3500 na oko jest super wysoki a w rzeczywistości jest taki jak by grać na Orzeł/Reszta z kursem 1,5 a nie 1,8
Magia cyferek robi swoje i przyciąga rzesze jak kumulacja w DL.
NO NIEZłY MONOLOG WYSZEDł , ALE MOżE KOMUś COś NASUNIE DO MYśLENIA DA.
SZCZęśLIWEGO I ZDROWEGO PORANKA WIELKANOCNEGO, oraz miłej lektóry moich wypocin.
SZCZęśLIWEGO I ZDROWEGO PORANKA WIELKANOCNEGO, oraz miłej lektóry moich wypocin.
Nie.
Ale szansa na to yo 1 do 25 646 755 czyli coś jak 6 w DL. A losowań było coś 4000 to do 25mln jeszcze kilka wieków.
Ale szansa na to yo 1 do 25 646 755 czyli coś jak 6 w DL. A losowań było coś 4000 to do 25mln jeszcze kilka wieków.
Aby była "średnia" musi być lepiej i gorzej czyli inaczej niż średnia!!!
Dla zdarzenia dwudrożnego tj ORZEŁ/RESZTA widać na rozkładzie Bernoullego jak wyglada lepiej i gorzej i jak często się zdarza na zadaną ilośc losowań.
Dla zdarzenia dwudrożnego tj ORZEŁ/RESZTA widać na rozkładzie Bernoullego jak wyglada lepiej i gorzej i jak często się zdarza na zadaną ilośc losowań.
Wszystko jest OK , jesteś zdrowy , wszyscy tak mają. Nie przejmuj się. Również pozdrawiam.
CYTAT:
18770. Dzięki adams ,ale jak już to jestem zdrowa.To znaczy ,że ....
smutasek 2008-03-23 (21:22)
No właśnie co to znaczy "JESTEM ZDROWA" ???
Brzmi kusząco !!!
18770. Dzięki adams ,ale jak już to jestem zdrowa.To znaczy ,że ....
smutasek 2008-03-23 (21:22)
No właśnie co to znaczy "JESTEM ZDROWA" ???
Brzmi kusząco !!!
POST się wczoraj skończył :) Teraz czas radosny nastał to sie już nie smuć "smutasku"
Z drugiej strony widać jaka jest Nasza kultura , jak się występuje anonimowo to z człowieka wychodzi jego prawdziwe JA.
Dobrze , że są tacy jak KOGUCIK 19.
Dobrze , że są tacy jak KOGUCIK 19.
A jeśli chodzi o osobę "Beezqp" to moim zdaniem jest jednym z przytomnie myślących tutaj. I nie zauważyłem chamstwa z jego strony , co u innych jest niestety nie skrajnością a codziennością.
Smutasek , musisz uważać na klawiaturę bo jak znów przekręcisz karamustafa to może wyjść :
pałamustała :) :) :)
pałamustała :) :) :)
A na co grasz że zawsze przegrywasz.
Kogucik 19 ma pecha do cyferek (z drugiej strony to fart), bo jak on poprawnie trafi ze np 1,2,3,4,5 nie padnie to ktoś kto ich nie skreśli podniesie swoją szanse na trafienie,
lub można obstawiać liczby które nie padną w np.MILENIUM .
Kogucik 19 ma pecha do cyferek (z drugiej strony to fart), bo jak on poprawnie trafi ze np 1,2,3,4,5 nie padnie to ktoś kto ich nie skreśli podniesie swoją szanse na trafienie,
lub można obstawiać liczby które nie padną w np.MILENIUM .
Twój pech może mieć pozytywne skutki , byle by był stały w swych uczuciach i Cię nie opuszczał.
Poczytaj początek póki jeszcze nie zniknął od wpisu 18739.
Ważne jest jaki jest kurs do szansy na dane zdarzenie!!!
Ważne jest jaki jest kurs do szansy na dane zdarzenie!!!
1.) POTLE and KOGUCIK19
Potle zrobiłeś(aś) (to na wszleki wypadek gdyby znów np smutasek okazał się kobietą) kawał dobrej roboty dla Kogucika !!!
Faktycznie miał dużo szczęścia!!!
2.) TAK "smutasku do CIEBIE" pomijając nazewnictwo ( w sumie na niskim poziomie żart, przepraszam)chodzi mi o to czemu masz pecha i jak go inaczej spozytkować!
3) KARAMUSTAFA - bez obrazy.
Potle zrobiłeś(aś) (to na wszleki wypadek gdyby znów np smutasek okazał się kobietą) kawał dobrej roboty dla Kogucika !!!
Faktycznie miał dużo szczęścia!!!
2.) TAK "smutasku do CIEBIE" pomijając nazewnictwo ( w sumie na niskim poziomie żart, przepraszam)chodzi mi o to czemu masz pecha i jak go inaczej spozytkować!
3) KARAMUSTAFA - bez obrazy.
Dla ZICO : napisałem swoje opinie tam gdzie mogłem bo jak nie wiem to ...
Przynajmniej logiczny , a czasem tej "logiki" brakuje, nawet takiej niby dziwnej.
Jeśli ktoś będzie "Uśredniał wszystko" to nikłe szanse na sukces. Przedstawiłem to na przykładzie białe/czarne , co wydaje się naturalne dla człowieka to niestety nie jest dla losu!!! (zdarzeń losowych)
Dlatego np w DL gdzie szansa jest 1 do 14mln(w zaokrągleniu) to ludzie trafiają rzadziej bo nikt nie skreśli 12345 czy 23,24,25,26,27,28 itp a one mają taką samą szanse i również dlatego chociaż gra tylko 20mln kuponów są naraz aż 4 szóstki bo cztery osoby postawiły na to samo a nikt na 1,2,3,4,5,6 itp
A innym razem gdy gra 20mln kuponów i powinna paść "6" jest klapa i następna kumulacja
39, 41, 43, 45, 47 i 48.
To zestaw liczb DL z tego linku - że tak powiem "bez komentarza" - 9 osób trafiło, jaja świąteczne , co nie???
To zestaw liczb DL z tego linku - że tak powiem "bez komentarza" - 9 osób trafiło, jaja świąteczne , co nie???
No ale takie są "zdarzenia losowe"
I niekiedy dają to do zrozumienia dość perfidnie
I niekiedy dają to do zrozumienia dość perfidnie
Ciekawe co by było jakby wypadła taka szóstka ja np 1,2,3,4,5,6 ???????
CYTUJE: (sam siebie)
2.) TAK "smutasku do CIEBIE" pomijając nazewnictwo ( w sumie na niskim poziomie żart, przepraszam).."
Nazewnictwo i ten żąrt to niefortunny zwrot chodziło mi o to jak JA nieładnie zażartowałem z przekręceniem nicku "KARAMUSTAFA". i w pkt 3 napisałem do niego; bez obrazy.
2.) TAK "smutasku do CIEBIE" pomijając nazewnictwo ( w sumie na niskim poziomie żart, przepraszam).."
Nazewnictwo i ten żąrt to niefortunny zwrot chodziło mi o to jak JA nieładnie zażartowałem z przekręceniem nicku "KARAMUSTAFA". i w pkt 3 napisałem do niego; bez obrazy.
Ale wracając to nie wiem ile osób lubi oglądać discovery science , civilisation, czy planete. Są to dobre programy edukacyjne, i wiele ciekawego można sie dowiedzieć.
Również dla tych co nie potrafią sobie wyobrazić pewnych rzeczy są trafne porównania oddziałowujące na wyobraźnię jak i takie tematy : PIRAMIDY
jeśli weźmiemy np piramidy egipskie ( czar, urok tej budowli robi wrażenie) i wymiar piramidy (dowolnej i dowolny wymiar) porównamy z rzeczą również dowolną to znajdziemy tzw wspólny mianownik .
CZYLI PODAJ MI SWOJą DATę URODZIN A JA ZNAJDę ZALEżNOść TEJ DATY OD PEWNEGO ROZMIARU PIRAMIDY
Taki przykład z sufitu:
Wysokość piramidy HEOPSA X pierwiastek z odległości Ziemia - Słońce podziel przez rok(365dni) i wychodzi data chrztu POLSKI,
Również dla tych co nie potrafią sobie wyobrazić pewnych rzeczy są trafne porównania oddziałowujące na wyobraźnię jak i takie tematy : PIRAMIDY
jeśli weźmiemy np piramidy egipskie ( czar, urok tej budowli robi wrażenie) i wymiar piramidy (dowolnej i dowolny wymiar) porównamy z rzeczą również dowolną to znajdziemy tzw wspólny mianownik .
CZYLI PODAJ MI SWOJą DATę URODZIN A JA ZNAJDę ZALEżNOść TEJ DATY OD PEWNEGO ROZMIARU PIRAMIDY
Taki przykład z sufitu:
Wysokość piramidy HEOPSA X pierwiastek z odległości Ziemia - Słońce podziel przez rok(365dni) i wychodzi data chrztu POLSKI,
Podobnie można stworzyć wszystko co się chce. Tylko wyobraźnia i upór .
Podobnie jest z interpretacją wyników ML czy DL czy każdej innej gry losowej.
Podobnie jest z interpretacją wyników ML czy DL czy każdej innej gry losowej.
DATA nie odnosiła się do CIEBIE konkretnie , tylko tak ogólnie.
Każdą liczbę można przedstawić jako zależność gwiazd, piramid(ich jakiejś wielkości) i np liczby charakrerystycznej (liczba dni w roku, liczba pi, stała planka, itp)
Każdą liczbę można przedstawić jako zależność gwiazd, piramid(ich jakiejś wielkości) i np liczby charakrerystycznej (liczba dni w roku, liczba pi, stała planka, itp)
Co nie oznacza , że budowniczowie piramid wiedzieli o dacie chrztu POLSKI a tym bardziej o twoich urodzinach.
Proponuje zamiast snu "lekture" do snu w postaci filmu na TVP2 "JOE BLACK"
Chyba chciała zwrócić na siebie uwagę , a ty też???
(do krekta)
Co raz więcej nowych nicków . Ciekawe zjawisko??? tatko, korekta i co jeszczce???
(do krekta)
Co raz więcej nowych nicków . Ciekawe zjawisko??? tatko, korekta i co jeszczce???
DOBRA. OGLąDAM FILM WIEC JEST JUZ PO GRZE WSPęPNEJ I TERAZ śLEDZE BARDZIEJ EKRAN TELEWIZYJNY NIż MONITOR.
A ten film na TVP2 jest taki romantyczny , że tylko jedna(moja)gałka oczna zerka na monitor.
dzisiaj to sądzę, że trochę wreszcie pożartowałem(może nawet ktoś powiedzieć poflirtowałem) pierwszy raz za mojej kadencji tutaj .
Z reguły moje posty są dość suche pozbawione nici fantazji gracza , prawie zawsze sama matematyka nic z życia człowieka radosnego , usposobionego pozytywnie do gry i szansy wygrania kokosów.
Z reguły moje posty są dość suche pozbawione nici fantazji gracza , prawie zawsze sama matematyka nic z życia człowieka radosnego , usposobionego pozytywnie do gry i szansy wygrania kokosów.
No ale chociaż jak nie ma KOGUCIKA (pewnie pije z kurką jajeczka które sie rozbiły) to jest inny morał.
Swoją drogą jakie jest prawdopodobieństwo , że JOE BLACK i Jego Wybranka SERCA na przemian po wyjściu z kawiarni odwracali się przez ramię i żaden z nich nie widział momentu jak ten drugi też się odwrócił???
Trudno , nie zwracam uwagi na nick w takim stopniu , i jak pisałem tylko jedna gałka oczna to śledzi bo oglądam film Joe Black
Czy bohaterowie Filmu mieli pecha , czy to przeznaczenie czy przypadek????
A swoją drogą (wszystkie nicki) to nie ładnie ukrywać się i maskować i robić w jajko nawet świąteczne ( no to świąteczne może was tylko jeszcze dzisiaj usprawiedliwiać!!!)
Z tego co wiem to karamustafa się umawiał ja jedynie (można tak powiedzieć ) flirtowałem !!!
A tak było ładnie , bez przekleństw i innych obelżywych słów.
Jest taki środek na powstrzymanie np węgiel albo loparid
Jest taki środek na powstrzymanie np węgiel albo loparid
I co ciekawe w granicach godziny 22.00 zniknął (prawie) temat liczb!!!!
Wybaczcie ale moja podzielna uwaga nie jest na tyle doskonała by łapać w lot i film i forum , więc przychylam się do ostatniego wpisu odnośnie nastroju.
Czy te głupie wyzwiska sprawiają , że autorzy czują się lepiej.???
Jak tak to oznacza , że tylko lekarz tylko nie wiem jakiej specjalności???
Jak tak to oznacza , że tylko lekarz tylko nie wiem jakiej specjalności???
Idzie grześ , jedzie grześ itp , nie wiem co masz na myśli , co jest twoim zamiarem i co chcesz zwojować ?
Jeśli tylko głupio pisać to twoja sprawa, ale jeśli chcesz sensownie uzmyslowić GRACZĄ ich niefortunną pozycję w stosunku do TS.SA to nie tą metodą
Jeśli tylko głupio pisać to twoja sprawa, ale jeśli chcesz sensownie uzmyslowić GRACZĄ ich niefortunną pozycję w stosunku do TS.SA to nie tą metodą
Julcia 11 a o co ty się obraziłaś??? bo ja dostrzegam wiele wśród cyferek ale , twa decyzja jest poza 0 i 1 . nie jest wartością dyskretną i trudno mi oszacować jej wartość a powody już całkiem.
CYTAT :
18950. Adams,ty się nie wymandrzaj,każda droga jest dobra bo prowadzi do celu.boroku.
jedzie grzes przez wies 2008-03-24 (22:43)"
To już nie wymaga komentarza i odpowiedzi. ŻEGNAM PANA .
18950. Adams,ty się nie wymandrzaj,każda droga jest dobra bo prowadzi do celu.boroku.
jedzie grzes przez wies 2008-03-24 (22:43)"
To już nie wymaga komentarza i odpowiedzi. ŻEGNAM PANA .
CYTAT:
18957. A o co chodzi? Dlaczego na przegranej z góry?
nowuś 2008-03-24 (22:52)"
No jeśli kurs na to że padnie ORZEŁ jest 1,5 to na jakiej jesteś pozycji???
18957. A o co chodzi? Dlaczego na przegranej z góry?
nowuś 2008-03-24 (22:52)"
No jeśli kurs na to że padnie ORZEŁ jest 1,5 to na jakiej jesteś pozycji???
lbo będzie ORZEŁ albo RESZTA . Średnio na dwa rzuty monetą przyjąć można że raz wypadnie to a raz tamto. A kurs 1,5 oznacza że na co byś nie postawił to stawiając 10 zł albo wygrasz 15zł albo stracisz 10zł czyli grając dwa razy wydasz 2 x 10zł = 20zł a wygrasz raz za 15zł czyli po dwóch grach średnio jesteś 5 zł w plecy!!!
Moim zdaniem można trafiać w pewnym okresie czasu lepiej niż "ustawa przewiduje" ( a nawet jest to zgodne z rozkładem tzw. DZWONEM ) ale również po okresie hossy jest bessa a nawet jak by jej nie było to jednak zamiast średnio trafiać 2,5 liczby z 10 liczb( czyli czasem 4 liczby zgodnie z rozkładem) trafiać 3 liczby średnio ( czyli czasem 5 liczb ) to i tak w perspektywie 10, 20 , czy 50 losowań nie uzyskamy dodatniego bilansu . jedyny wyjątek to trafienie 10z10 , 9z10 czy 8z10(przy małej ilości gier).
ADAMS już przez trzeci miesiąc tyle ty napisał, że jak ktoś choć część z tego przyswoił to powinien iść po tzw "rozum do głowy".
ale na siłę nie da się nic , jedynie mówić i pisać praktycznie to samo w kółko.
ale na siłę nie da się nic , jedynie mówić i pisać praktycznie to samo w kółko.
No niestety "umowa z TS SA w sprawie ML " jest strasznie niefortunna dla gracza
Preferowane na tej stonce gry na kilka liczb są skazane na niepowodzenie. Grając na 10 liczb jest szansa( niestety tak mała jak i w DL) na wygraną maksymalną czy chociaż 9z10 i tylko taka wygrana powoduje dodatni bilans całej gry na przestrzeni dla niektórych nawet lat.
PASKO - powinien ktoś od czasu do czasu GASIĆ pewne ogniska, zwłaszcza chorobowe, niezdrowe!
Dobrze było by usłyszeć na progu śmierci , że TY nie musisz się bać co będzie TAM. jak w filmie...
Teraz to już sam nie wiem. Ale z drugiej strony nie mam powodów by Cię nie lubieć.
Bella 34 jeśli chcesz zagrać 4 liczbami to proponuje Ci zagrać np :
a) 1
b) 9
c) 30
d) 45
ale skreślaj po 3 liczby
abc, abd, acd, bcd,
Cztery zakłady można wtedy zawrzeć po 1zł zamiast jednego abcd za 2zł.
Lub zagraj na 3 liczby jeden zakład.
Szansa wygrania 1000x to 1 do ponad 1680
a wygrania 150x to 1 do 220 (na okrągło)
To oznacza że by zamiast 150x był 1000x to szansa z1do 220 powinna być 1 do1460 a nie do 1680.
Albo jeśli przy szansie 1 do 220 jest 150X to przy szansie 1 do 1680 powinno być 1150X a nie 1000X .
Za niski kurs do szansy.
Lepiej jest skreślić po 3 liczby.
a) 1
b) 9
c) 30
d) 45
ale skreślaj po 3 liczby
abc, abd, acd, bcd,
Cztery zakłady można wtedy zawrzeć po 1zł zamiast jednego abcd za 2zł.
Lub zagraj na 3 liczby jeden zakład.
Szansa wygrania 1000x to 1 do ponad 1680
a wygrania 150x to 1 do 220 (na okrągło)
To oznacza że by zamiast 150x był 1000x to szansa z1do 220 powinna być 1 do1460 a nie do 1680.
Albo jeśli przy szansie 1 do 220 jest 150X to przy szansie 1 do 1680 powinno być 1150X a nie 1000X .
Za niski kurs do szansy.
Lepiej jest skreślić po 3 liczby.
to też jest metoda.
Dla tych , którzy mimo wszystko chcą tą adrenalinę to w grze 9z49CZ najbardziej opłacalna jest gra na 1 liczbe, 73,47%
oraz na 3liczby 68,39%
4 liczby to tylko 59% sie zwraca.
Dla tych , którzy mimo wszystko chcą tą adrenalinę to w grze 9z49CZ najbardziej opłacalna jest gra na 1 liczbe, 73,47%
oraz na 3liczby 68,39%
4 liczby to tylko 59% sie zwraca.
Po za tym nie liczyłbym ani na takie szczęście jak trafienie 4z4 ani też na intuicję czy proroczy sen.
Może wystarczy jak szczęście ograniczy się do trafienia 3 z 4 co przy podanej wyżej metodzie na cztery zakłady 3 liczbowe i tak nieźle pozwoli podreperować zaległości z gier!!!
Proszę Pana ....
Proszę poczytać więcej moich wypowiedzi i dopiero stwierdzić czy JA "namawiam" do gry.
Ponadto proszę czytać ze zrozumieniem , i fakt gry "zamiast" na 4 liczby w jednym zakładzie , rozłożyć te 4 liczby na 4 trójki jest niezaprzeczalnie lepszym rozwiązaniem niż gra jednym zakładem na 4 liczby. Wynika to z tego że kurs jest relatywnie większy przy 3 liczbach niż przy 4 liczbach w stosunku do prawdopodobieństwa zajścia danego zdarzenia.
Przecież wyraźnie napisałem że zysk wynosi w jednym przypadku 59% wpłaconej kasy a w drugim 68% , nie pisałem że jest ponad 100% !!!
Proszę poczytać więcej moich wypowiedzi i dopiero stwierdzić czy JA "namawiam" do gry.
Ponadto proszę czytać ze zrozumieniem , i fakt gry "zamiast" na 4 liczby w jednym zakładzie , rozłożyć te 4 liczby na 4 trójki jest niezaprzeczalnie lepszym rozwiązaniem niż gra jednym zakładem na 4 liczby. Wynika to z tego że kurs jest relatywnie większy przy 3 liczbach niż przy 4 liczbach w stosunku do prawdopodobieństwa zajścia danego zdarzenia.
Przecież wyraźnie napisałem że zysk wynosi w jednym przypadku 59% wpłaconej kasy a w drugim 68% , nie pisałem że jest ponad 100% !!!
Powiem też tak, że w styczniu próbowałem jakoś dac do zrozumienia że kursy w ML są na poziomie 40% tzn jak przez miesiąc wydamy 100zł to odzyskamy 40zł z tej stówki.
Ale nikogo to nie interesowało za bardzo.
Typowałem razem ze wszystkimi by uzmysłowić że moje liczby z sufitu puszczone 50 razy przez 50 dni pozwoliły mi zająć miejsca lepsze niż większość forumowiczów którzy w jakiś sposób typowali . I też nic .
teraz chec im pokazać jak już muszą grać to tak i tam gdzie kurs jest powiedzmy "uczciwy" a nie rozbój w biały dzień!!!
Ale nikogo to nie interesowało za bardzo.
Typowałem razem ze wszystkimi by uzmysłowić że moje liczby z sufitu puszczone 50 razy przez 50 dni pozwoliły mi zająć miejsca lepsze niż większość forumowiczów którzy w jakiś sposób typowali . I też nic .
teraz chec im pokazać jak już muszą grać to tak i tam gdzie kurs jest powiedzmy "uczciwy" a nie rozbój w biały dzień!!!
Jeśli chodzi o grę w ML w TS,SA to tylko mając ogromne szczęście MOŻNA ( trzeba mieć go raczej więcej niż KUBICA W WYPADKU) trafić 10z10 i być do przodu i jest to fakt niezaprzeczalny,
Inna sprawa że to szczęście dotyka jednostki na miliony , ale też to pisałem często.
Kompletnie jest bez sensu grać na kilka licz w ML w TS,SA .
A teraz to co pisałem o 3 i 4 liczbach tyczy się 9z49CZ w FORTUNIE.
Pokazywałem też uczciwe kursu u buków internetowych na zdarzenia sportowe gdzie kurs do szansy jest na poziomie 95% czyli wydając 100zł na zakłady średnio 95zł wraca do grających.
Inna sprawa że to szczęście dotyka jednostki na miliony , ale też to pisałem często.
Kompletnie jest bez sensu grać na kilka licz w ML w TS,SA .
A teraz to co pisałem o 3 i 4 liczbach tyczy się 9z49CZ w FORTUNIE.
Pokazywałem też uczciwe kursu u buków internetowych na zdarzenia sportowe gdzie kurs do szansy jest na poziomie 95% czyli wydając 100zł na zakłady średnio 95zł wraca do grających.
Ja ze swojej strony mogę powiedzieć , że osobiście gram w expekt w NBA i JA akurat tam sobię radzę. traktuje to jako zabawę i wpłaciłem tam 100zł już rok może będzie i jakoś do dziś jescze mi nie brakło a w pewnym okresie miałem nawet ponad 400zł . Niestety stawiałem często na Naszych piłkarzy, i dzięki temu stopniało mi na koncie. inne dyscypliny a szczególnie piłka nożna wychodzi mi BOKIEM.
MARIO to może doradzisz Mi czym mogę się zając , do gier to raczej mam szczęście jak KOGUCIK do typowania liczb.
Nie zrozumiałeś , JA mam takie szczęście jak KOGUCIK który jak coś wytypuje to raczej nie pada. Przynajmniej tak twierdził.
JA mam tylko szczęście w NBA a reszta to zezowate szczęście.
JA mam tylko szczęście w NBA a reszta to zezowate szczęście.
Pisałem, że 4 liczby w profie lepiej posłać jako 4 trójki . Mniejsza ale realniejsza wygrana.
Trójka w profie to zwrot średnio ponad 68% z zawartych zakładów na 3 liczby
A czwórka to tylko średni zwrot 59%.
Więc kurs na 3 liczbach jest wiekszy od kursu na 4 liczbach ( chociaż wartość 150X i 1000X tego na oko nie odzwierciedla)
Trójka w profie to zwrot średnio ponad 68% z zawartych zakładów na 3 liczby
A czwórka to tylko średni zwrot 59%.
Więc kurs na 3 liczbach jest wiekszy od kursu na 4 liczbach ( chociaż wartość 150X i 1000X tego na oko nie odzwierciedla)
Najekonomiczniejszy kurs jest na jednej liczbie tj około 73% wpłaconycej kasy wraca do ludzi ale z jednej liczby nie zrobisz wiele bo mozesz posłać sziódemke jako 7 zakładów po 1 liczbie.
po dwie liczby jest około 68% a po trzy ponad 68% i to jest na II miejscu jesli chodzi o ekonomiczne zawarcie zakładów a lepsze od I miejsca ze wzgledu na praktyczną strone bo możesz 7 liczb rozbic na trójki w sposób jaki uznasz za stosowny.
po dwie liczby jest około 68% a po trzy ponad 68% i to jest na II miejscu jesli chodzi o ekonomiczne zawarcie zakładów a lepsze od I miejsca ze wzgledu na praktyczną strone bo możesz 7 liczb rozbic na trójki w sposób jaki uznasz za stosowny.
7 po 3liczby system pełny to 35 zakładów i przy trafieniu trojki masz 150x wydając 35x.
No jak z 7 trafisz 3 to masz 600x przy wydatku 35x
Albo system krótszy niepełny.
No jak z 7 trafisz 3 to masz 600x przy wydatku 35x
Albo system krótszy niepełny.
Dla porównania w ML za 3z7 jest 1X a za 4z7 jest 2x
A tu przy systemie pełnym 35 zakładów i masz;
za 3z7 150/35= 4,28x
za 4z7 600/35=17,14x
A tu przy systemie pełnym 35 zakładów i masz;
za 3z7 150/35= 4,28x
za 4z7 600/35=17,14x