Wpisy 18 848 – 18 947
24 marca 2008 19:06 → 24 marca 2008 22:38, 100 wpisów
Co z działem bukmacherka, jak narazie to tylko Pasco z niej korzysta (płacą ci za to, ile?)
1.) POTLE and KOGUCIK19
Potle zrobiłeś(aś) (to na wszleki wypadek gdyby znów np smutasek okazał się kobietą) kawał dobrej roboty dla Kogucika !!!
Faktycznie miał dużo szczęścia!!!
2.) TAK "smutasku do CIEBIE" pomijając nazewnictwo ( w sumie na niskim poziomie żart, przepraszam)chodzi mi o to czemu masz pecha i jak go inaczej spozytkować!
3) KARAMUSTAFA - bez obrazy.
Potle zrobiłeś(aś) (to na wszleki wypadek gdyby znów np smutasek okazał się kobietą) kawał dobrej roboty dla Kogucika !!!
Faktycznie miał dużo szczęścia!!!
2.) TAK "smutasku do CIEBIE" pomijając nazewnictwo ( w sumie na niskim poziomie żart, przepraszam)chodzi mi o to czemu masz pecha i jak go inaczej spozytkować!
3) KARAMUSTAFA - bez obrazy.
Dla ZICO : napisałem swoje opinie tam gdzie mogłem bo jak nie wiem to ...
ja mam propozycję dla kogucika - typuj 70 liczb na 80 i posyłaj pozostałe 10 :D
Przynajmniej logiczny , a czasem tej "logiki" brakuje, nawet takiej niby dziwnej.
Jeśli ktoś będzie "Uśredniał wszystko" to nikłe szanse na sukces. Przedstawiłem to na przykładzie białe/czarne , co wydaje się naturalne dla człowieka to niestety nie jest dla losu!!! (zdarzeń losowych)
Racja adams - dlatego, chociaż logika ludzka nakazuje twierdzić, że zestaw 4,18,27,34,39,48 wpadnie szybciej niż zestaw 1,2,3,4,5,6 to rzeczywistość okazuje się brutalna.
Podobnie standardowe typowania liczb, gdzie nie skreśla się liczb stojących zbyt blisko siebie, bo wygląda to "dziwnie", a tymczasem w 90% losowań jest co najmniej jedna para liczb oddalonych od siebie o 1-2. Dlatego stosuję chybił trafił - tylko maszyna myśli jak maszyna. Co nie znaczy, że któreś to typowanie jest lepsze od tych skreślanych przez statystyków - nie jest jednak gorsze.
Podobnie standardowe typowania liczb, gdzie nie skreśla się liczb stojących zbyt blisko siebie, bo wygląda to "dziwnie", a tymczasem w 90% losowań jest co najmniej jedna para liczb oddalonych od siebie o 1-2. Dlatego stosuję chybił trafił - tylko maszyna myśli jak maszyna. Co nie znaczy, że któreś to typowanie jest lepsze od tych skreślanych przez statystyków - nie jest jednak gorsze.
Niektórzy twierdzą, żeby unikać wysyłania zestawów złożonych tylko z liczb parzystych lub nieparzystych, bo szansa trafienia takiego zestawu [nie mówię o multi, ale o pozostałych grach] jest mniejsza niż innych. Bzdura, jak ktoś obliczy ilość możliwych kombinacji mieszanych i ilość możliwych kombinacji niemieszanych [gdzie jest o połowę mniej liczb] to zobaczy, że jeżeli już zdarzy się, że wszystkie liczby są np. parzyste to szansa wystąpienia wybranego przez nas zestawu jest o wiele wyższa, niż w drugiej sytuacji. A ostatecznie iloczyn będzie taki sam.
Dlatego np w DL gdzie szansa jest 1 do 14mln(w zaokrągleniu) to ludzie trafiają rzadziej bo nikt nie skreśli 12345 czy 23,24,25,26,27,28 itp a one mają taką samą szanse i również dlatego chociaż gra tylko 20mln kuponów są naraz aż 4 szóstki bo cztery osoby postawiły na to samo a nikt na 1,2,3,4,5,6 itp
kolega któregoś z czatowników wysłał system EL na wielokrotności liczb 10 i 11. Zdawałoby się, że frajer bo gdzie mu maszyna takie liczby wybierze. I co? I to jeden z niewielu przypadków z otoczenia ludzi tu piszących, którzy dopięli swego na totalizatorze.
A innym razem gdy gra 20mln kuponów i powinna paść "6" jest klapa i następna kumulacja
39, 41, 43, 45, 47 i 48.
To zestaw liczb DL z tego linku - że tak powiem "bez komentarza" - 9 osób trafiło, jaja świąteczne , co nie???
To zestaw liczb DL z tego linku - że tak powiem "bez komentarza" - 9 osób trafiło, jaja świąteczne , co nie???
No ale takie są "zdarzenia losowe"
I niekiedy dają to do zrozumienia dość perfidnie
I niekiedy dają to do zrozumienia dość perfidnie
Ciekawe co by było jakby wypadła taka szóstka ja np 1,2,3,4,5,6 ???????
adams ty chyba coś do mnie masz ,nazwewnictwo takie jakie jest to jest. Niski poziom no wiesz troche to obrazliwe .Mam zasadę nie obrażam ludzi ,ktorych nie znam więc przemilcze twój wpis 18849.Pozdrawiam
CYTUJE: (sam siebie)
2.) TAK "smutasku do CIEBIE" pomijając nazewnictwo ( w sumie na niskim poziomie żart, przepraszam).."
Nazewnictwo i ten żąrt to niefortunny zwrot chodziło mi o to jak JA nieładnie zażartowałem z przekręceniem nicku "KARAMUSTAFA". i w pkt 3 napisałem do niego; bez obrazy.
2.) TAK "smutasku do CIEBIE" pomijając nazewnictwo ( w sumie na niskim poziomie żart, przepraszam).."
Nazewnictwo i ten żąrt to niefortunny zwrot chodziło mi o to jak JA nieładnie zażartowałem z przekręceniem nicku "KARAMUSTAFA". i w pkt 3 napisałem do niego; bez obrazy.
Ale wracając to nie wiem ile osób lubi oglądać discovery science , civilisation, czy planete. Są to dobre programy edukacyjne, i wiele ciekawego można sie dowiedzieć.
Również dla tych co nie potrafią sobie wyobrazić pewnych rzeczy są trafne porównania oddziałowujące na wyobraźnię jak i takie tematy : PIRAMIDY
jeśli weźmiemy np piramidy egipskie ( czar, urok tej budowli robi wrażenie) i wymiar piramidy (dowolnej i dowolny wymiar) porównamy z rzeczą również dowolną to znajdziemy tzw wspólny mianownik .
CZYLI PODAJ MI SWOJą DATę URODZIN A JA ZNAJDę ZALEżNOść TEJ DATY OD PEWNEGO ROZMIARU PIRAMIDY
Taki przykład z sufitu:
Wysokość piramidy HEOPSA X pierwiastek z odległości Ziemia - Słońce podziel przez rok(365dni) i wychodzi data chrztu POLSKI,
Również dla tych co nie potrafią sobie wyobrazić pewnych rzeczy są trafne porównania oddziałowujące na wyobraźnię jak i takie tematy : PIRAMIDY
jeśli weźmiemy np piramidy egipskie ( czar, urok tej budowli robi wrażenie) i wymiar piramidy (dowolnej i dowolny wymiar) porównamy z rzeczą również dowolną to znajdziemy tzw wspólny mianownik .
CZYLI PODAJ MI SWOJą DATę URODZIN A JA ZNAJDę ZALEżNOść TEJ DATY OD PEWNEGO ROZMIARU PIRAMIDY
Taki przykład z sufitu:
Wysokość piramidy HEOPSA X pierwiastek z odległości Ziemia - Słońce podziel przez rok(365dni) i wychodzi data chrztu POLSKI,
Podobnie można stworzyć wszystko co się chce. Tylko wyobraźnia i upór .
Podobnie jest z interpretacją wyników ML czy DL czy każdej innej gry losowej.
Podobnie jest z interpretacją wyników ML czy DL czy każdej innej gry losowej.
hahahaha data urodzenia ,może nie dziś.Korekta nudzisz się są święta daj sobie luz ,chyba że szukasz zwady?
Bzdura,dorabianie teorii do już zaistniałych faktów,jak jesteś taki mądry to oblicz kiedy Polska będzie liczyła się na świecie,lub kiedy będzie koniec świata.Do tego co było,nie trzeba obliczeń.
DATA nie odnosiła się do CIEBIE konkretnie , tylko tak ogólnie.
Każdą liczbę można przedstawić jako zależność gwiazd, piramid(ich jakiejś wielkości) i np liczby charakrerystycznej (liczba dni w roku, liczba pi, stała planka, itp)
Każdą liczbę można przedstawić jako zależność gwiazd, piramid(ich jakiejś wielkości) i np liczby charakrerystycznej (liczba dni w roku, liczba pi, stała planka, itp)
Dobra juz nie bede udawał smutaska sory za błedy ide spać pa miło spedziłam dzień bay
Co nie oznacza , że budowniczowie piramid wiedzieli o dacie chrztu POLSKI a tym bardziej o twoich urodzinach.
Ja takiej jedenastoletniej smarkuli,zaraz po dobranocce każę spać,a ty i tak długo flirtowałas.Do łóżka smarkulo........
Proponuje zamiast snu "lekture" do snu w postaci filmu na TVP2 "JOE BLACK"
Ale,głupia to ona jednak jest.Mogła się nie przyznawać,a tak to każdy wie jaka to ś...ia.
Chyba chciała zwrócić na siebie uwagę , a ty też???
(do krekta)
Co raz więcej nowych nicków . Ciekawe zjawisko??? tatko, korekta i co jeszczce???
(do krekta)
Co raz więcej nowych nicków . Ciekawe zjawisko??? tatko, korekta i co jeszczce???
DOBRA. OGLąDAM FILM WIEC JEST JUZ PO GRZE WSPęPNEJ I TERAZ śLEDZE BARDZIEJ EKRAN TELEWIZYJNY NIż MONITOR.
colomolo, są różne motywacje kierujące człowiekiem do tworzenia różnej maści programików i innych dziwnych rzeczy, ja sobie zrobiłem kilka arkuszy w excelu po pierwsze dla zdobycia wiedzy na temat tegoż przecudnego programiku, po drugie - dlaczego nie zająć sie cyferkami z losowań ML ? co za różnica jakie dane wykorzystuję, ja robie kilka wpisów, resztę robi sam excel i nie żałuję ani minuty spędzonej przy tworzeniu jakiegokolwiek arkusza, bo dało mi to dużo wiedzy na temat możliwości excela, a to lubię najbardziej - zdobywać wiedzę i dlatego mam "witać się z domkiem bez klamek"? dodam tylko, że oprócz obliczeń liczbowych rysują mi się też wykresiki :-), zmieniają się kolory komórek w zależności od liczby jaką wpiszę, to może błahostki, ale jakże miło było je odkrywać, a jeszcze milej teraz z nich korzystać. Dodam jeszcze, że alkoholu nie pijam, może czasem piwko, ale nic poza tym, więc robię to na trzeźwo i świadomie, dla jednych to marnotrawienie czasu, dla mnie szkoła, ja się bawię cyferkami, inni sie ze mnie śmieją, ale ja z nich drwię, bo wiem, że to nie tylko zabawa, ale zdobywanie wiedzy, nauka i prędzej czy później przyjdą i zapytają "jak?" , "czym?" i wtedy to ja będę się śmiał :-), jest tu kilka osób mądrze piszących i jakby połączyć ich siły i wiedzę, mogłoby wyjść coś zupełnie ciekawego, może sposób na lotto, na cyferki, ale niestety, większość społeczeństwa kipi wprost nienawiścią, niechęcią do tego co inne niż oni sami, do innego myślenia niż ich samych, nie lubi gdy ktoś coś wymyśli, nie podejmuje tematu, bo łatwiej wyśmiać i poniżyć niejednokrotnie, przelać złość, swoją złość za swoją naiwność na innych, pisząc dużo brzydkich słów na forum, które zamiast łączyć we wspólnej sprawie - dzieli. Dziękuję za uwagę i Pozdrawiam.
Ja od ciebie nic nie chce ADAMS,tylko mi ciebie zal,ze dałeś się małolacie zrobić w wałka...........
A ten film na TVP2 jest taki romantyczny , że tylko jedna(moja)gałka oczna zerka na monitor.
Bez komentarza,ale w "domach bez klamek" jest bardzo dużo uczonych matematyków,fizyków i filozofów,a każdy się uważa za Einsteina,Pitagorasa,Sokratesa i t podobnie nawiedzonych.Tak więc nie otwierajmy drzwi już otwartych..........
ADAMS,też uważam że dałeś się niepotrzebnie zmanipulować........
ADAMS,też uważam że dałeś się niepotrzebnie zmanipulować........
dzisiaj to sądzę, że trochę wreszcie pożartowałem(może nawet ktoś powiedzieć poflirtowałem) pierwszy raz za mojej kadencji tutaj .
Z reguły moje posty są dość suche pozbawione nici fantazji gracza , prawie zawsze sama matematyka nic z życia człowieka radosnego , usposobionego pozytywnie do gry i szansy wygrania kokosów.
Z reguły moje posty są dość suche pozbawione nici fantazji gracza , prawie zawsze sama matematyka nic z życia człowieka radosnego , usposobionego pozytywnie do gry i szansy wygrania kokosów.
Daliście się zrobic małolacie w jajo wy cepy malutkie z was jajeczka !
No ale chociaż jak nie ma KOGUCIKA (pewnie pije z kurką jajeczka które sie rozbiły) to jest inny morał.
Niestety ADAMS dałeś się zrobić podwójnie,bo smutasek to nie julcia11,tylko jakiś palant podszywajacy się pod jej nick.Prawdziwa julcia nie ma kropki pomiędzy imieniem a liczbą To jakiś palant,zwykły oszust,co bawi się nickami użytkowników To wstrętne........
Swoją drogą jakie jest prawdopodobieństwo , że JOE BLACK i Jego Wybranka SERCA na przemian po wyjściu z kawiarni odwracali się przez ramię i żaden z nich nie widział momentu jak ten drugi też się odwrócił???
Trudno , nie zwracam uwagi na nick w takim stopniu , i jak pisałem tylko jedna gałka oczna to śledzi bo oglądam film Joe Black
Dobra smutasek korekta to ta sama osoba teraz się wydało hi hi wesolego alleluja
Czy bohaterowie Filmu mieli pecha , czy to przeznaczenie czy przypadek????
Gdybyś był bardziej spostrzegawczy to byś wiedział,jak się ogląda film,to się nie romansuje z małolatami,pardon-zboczeńcami.
A swoją drogą (wszystkie nicki) to nie ładnie ukrywać się i maskować i robić w jajko nawet świąteczne ( no to świąteczne może was tylko jeszcze dzisiaj usprawiedliwiać!!!)
Do wpisu 18906.Teraz to już przegiąłeś,swirze,ch..ju,in.....cylu.Pewnie gdy się urodziłeś z radosci cie 23 razy podrzucili i tylko 2 razy złapali,dlatego jesteś taki głupi.Spadaj na ryj i przeproś wszystkich a szczególnie julcie11.
Z tego co wiem to karamustafa się umawiał ja jedynie (można tak powiedzieć ) flirtowałem !!!
A tak było ładnie , bez przekleństw i innych obelżywych słów.
Jest taki środek na powstrzymanie np węgiel albo loparid
Jest taki środek na powstrzymanie np węgiel albo loparid
I co ciekawe w granicach godziny 22.00 zniknął (prawie) temat liczb!!!!
Być,może tak było,ale nie ulega wątpliwości,że i Ty dałeś się wprowadzić w przysłowiowe maliny.Flirt ze zboczeńcem,to nie jest powód do dumy.........
ZNAJDZIE SIĘ JAKIŚ DEBIL JEDEN Z DRUGIM I POPSUJE CAŁĄ ATMOSFERĘ
Wybaczcie ale moja podzielna uwaga nie jest na tyle doskonała by łapać w lot i film i forum , więc przychylam się do ostatniego wpisu odnośnie nastroju.
Nic się nie martwcie,głowa do góry za 100 może 200lat może uda się wam trafić wymarzoną 10!!!!!!
O!!! ODEZWAŁA SIĘ NOWOCZESNA ELEKTRONICZNA DOJARKA DO KROWICH WYMION .
Kogucik,jak nie wiesz co zrobić z kropką to wsadź ją sobie w d...pe.Co za kretyn do n-tej potęgi,Przez czł dzień robił z siebie w........ła i nadal robi,ale to jest nieuleczalne.DOBRANOC.
COLOMOLO- ZWIĘKSZ NATĘŻENIE PRĄDU - TO CI WSZYSTKO PRZEJDZIE I BĘDZIESZ NORMALNY
tylko gra u buka daje jakieś nadzieje na wygraną. Uświadomcie to sobie,przestancie karmić trola , którym jest lotto.
Czy te głupie wyzwiska sprawiają , że autorzy czują się lepiej.???
Jak tak to oznacza , że tylko lekarz tylko nie wiem jakiej specjalności???
Jak tak to oznacza , że tylko lekarz tylko nie wiem jakiej specjalności???
korekta- Ty sobie skorektuj internetową stronę bo coś ci się pojebało i wszedłeś nie tu gdzie trzeba.
Tylko psychiatra może uleczyć niektórych z nienawiścido ludzi ,którzy mają inne podejście do gier liczbowych
Ale wkoło jest wesoło,a ty cepie to dojarke sam sobie załóż na pysk...........
Podobno trafnie wytypowano 2 trójki z 270 a może się mylę, bo to strasznie mało.
Podoba mi się to forum.Są tu ludzie bardzo wartościowi jak i wielcy naiwniacy.Podziwiam ludzi grających w multi[nie mówię tego złośliwie],jest w nich tyle nadzieji,wiary.Tak trzymać.
Ale wstrętni zboczeńcy,jeszcze im lekarz na gwałt potrzebny.Do czego to doszło-nie wytarczy im kogucik?Przecież po wszystkim,sam sfruwa.hehehehe
Powiem tak julcia.11 to nie ja ,mało tego smutasek to też nie ja .Jak ktoś lubi sobie robić jaja to proszę bardzo ,ale do cholery dajcie mi spokój,bo chce spokojnie chociaż umrzeć.Myślałam ,że to jest noramlna stronka ,ale się myliłam.
udzie,dlaczego w was tyle nienawiści,złośliwości,przecież macie ten sam cel :pokonać jak tu piszecie:;siwą pałe; czyli lotto
Sprostowanie;) nie jestem malata tylko nie poważna lala ktura chce spokojnie umrzeć !
UPOWAZNIENIE:
Niniejszym zezwalam wszystkim na uzywanie mojego nicka we wszystkich postaciach;Z kropką z przodu, z tyłu z boku,na górze i na dole, zmałych liter i z duzych jak kto chce.Bo korekta to unwersalne słowo!!!!!
Niniejszym zezwalam wszystkim na uzywanie mojego nicka we wszystkich postaciach;Z kropką z przodu, z tyłu z boku,na górze i na dole, zmałych liter i z duzych jak kto chce.Bo korekta to unwersalne słowo!!!!!