Wpisy użytkownika Wojtt
Łącznie 11 695 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 517 505. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
gryks76 bylem na paru meczach Zaglebia,ale to dawno temu jeszcze na starym stadionie,
gryks76 z zadna z ekip tylko sam na Zaglebiu,poniewaz mam tam rodzine i Lubin znam bardzo dobrzea na Miedzi to i owszem na zaproszenie jednego ze znajomych kibicow Miedzi
Ja wczoraj wyslalem mm na 3 losowania na chybil i 6 mini na dwa losowania sam skreslalem
gryks76 kiedys mieszkali na Orlej potem przeniesli sie na Ptasia blisko strzelnicy tej takiej starej
swojego czasu jezdzilem tam pociagiem i wysiadalem na stacji Lubin Gorniczy,a w Legnicy moj znajomy mieszka na bieszczadzkiej
Do Lubina z tego co wiem to juz nie jezdza pociagi zadne,wyburzyli nawet ta stacje,nie bylem juz tam chwile
Ja chyba tez przerwe zrobie,bo ani na chybil,ani na trafil nic nie idzie.
Myvictory, zgadza sie ,ale tydzien to i uzalezniony moze wytrzymac
Ja tez jutro zagram w duzego,juz mam nawet liczby,ale ani jednej z Twoich
Gosia 77 ja w zdrapki prawie nie gram,a jak juz to w krzyzowke xl lub xxl
Najwiecej udalo mi sie wydrapac 100 zl, ostatnio drapalem nawet angielska zdrapke,ale pustak byl
Banalne?ok powiem Ci ze nawet jutro wezme to dam znac czy cos bylo
arczibalik no to nie dobrze,mam nadzieje ze za to odegrasz sie podwojnie
Ciezko czworke trafic przeciez ,w calym swoim graniu mialem tylko 3 czworki
Dzisiaj wysylam 4 multi no i mini, wczoraj mialem 3×3/7 i raz 2/7 wiec kicha
Seba jak tam wygrane u m ie dzisiaj na plus nie duzy,ale cos zawsze
Seba ogolnie to mialem 14 liczb z dzisiejszych 20 wylosowanych,ale porozpisywalem
Final bedzie Legia -Jaga,tylko ze Legia nie bedzia miala juz czrgo palic
Wlasnie pilka jest nieobliczalna nigdy bym nie postawil na zaden mecz
Bardzo mozliwe,ze tak bedzie,Stal tak klub z tradycjami,u mnie na tym podkarpaciu to pilka kuleje,oprocz Mielca chociaz i oni cieniowali wczesniej
Jednak warto grac tymi samymi liczbami,jak bym powtorzyl wczorajsze to 3× 6/7 i raz 5/7 ,a tak to na pocieszenie i dalsza gre 5/7 ,3/7,3/7,3/7