Wpisy użytkownika Wojtt
Łącznie 11 695 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 522 003. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Git,ja tez ,powiem Ci ze gram takimi jednymi liczbami caly czas od kilku lat i raz mialem czworke na te liczby,
Kiedys pisales ,ze w multi warto grac na kilka losowan tymi samymi liczbami i chyba tak zrobie
Puszczalem caly czas te same liczby 4 zaklady z 7 przez pare losowan nie wiem 5,6 losowan no i zmienilem i lipa ,bo w nastepnym weszlo 3× 6/7 i raz 5/7
Chce chce ja tez cos wymyslilem i wyszlo mi
1,2,3,4,12,14,40,41,44
1,2,3,4,12,14,40,41,44
Gosia 77 znowu wygralas w zdrapki ,ja dzisiaj dwie zdrapki w banku i pusto,gratuluje masz farta
5/8,4/8,4/7,4/6,5/10,5/10- multi
Mini 12 zakladow powtorzonych z wczoraj i lipa
Mini 12 zakladow powtorzonych z wczoraj i lipa
Dzieki Seba od czasu do czasu cos tam wpadnie ,ale i tak na minusie jestem
Jakies trojki czasem sa ,ale na tyle grania to naprawde lipa jest
Mi sie ostatnio snila policja, rano ktos puka otwieram ,a tu policja
gonzaga no moze i tak? ,ale ja ogolnie nie wierze w sny,a tu takie cos mi sie wysnilo
Wiadomo,wiadomo, swiatla ... uuuu to moglo by pojsc na zlomiarzy ,ktorzy latarkami swieca po podworku,kolo smietnikow
Dzisiaj ciekawe mecze na podkarpaciu
Resovia Rzeszow-Widzew
Stal St.Wola-Siarka Tarnobrzeg derby
Resovia Rzeszow-Widzew
Stal St.Wola-Siarka Tarnobrzeg derby
Ja lubie grac na 6 skreslen nawet na stawce jak trafisz 5 to juz cos jest
Dawno nie trafilem 5/5 dzisiaj z moich stalych zapisanych bylo 6/7
0/7,1/6 multi
Mini 0/5 ×4
Duzy z plusem 2/6 he he ,ale nawygrywalem
Mini 0/5 ×4
Duzy z plusem 2/6 he he ,ale nawygrywalem
Kur... jak tu wygrac?chyba nic na sile kiedys nie moglem nic wygrac dluzszy czas i puszczajac swoje liczby w multi wyslalem od tak na chybil z 6 na 3 losowania i weszlo 6/6
Kiedys tez puscilem multi z 6 z plusem na chybil na 14 ,nic nie bylo w drugim weszly wszystkie z plusem a ja nie powtorzylem
Znajomy z pracy wyslal 100 zakladow duzego na chybil i ani trojki nie mial,
gonzaga,Musisz miec szczescie i tyle,na to chyba wychodzi?, jakis rok temu wyslalem keno na 5 losowan z 7 liczby na pale skreslilem i weszlo 7/7
W grudniu jak tesciowa odwozilem do sanatorium wyslalem multi z 6 na chybil i wygrana byla 128. Jak ja odbieralem to tez puscilem w tej samej budzie na chybil z 6 multi i bylo 122
Chyba tak Seba? Chyba z plusem ,bo mi powiedzial ,ze wyslal 100 zakladow duzego i nic
Ten co wygral w keno to sam skreslal liczby,ale jak chcialem od niego te liczby to mi nie dal
Wygral ,wygral kiedys przy mnie wygral 3500 w keno to widzialem,ale tych 20.000 to nie
Jednak w multi wygrywam wiecej i czesciej,nie raz za czworke w mini placa 4 stowki,a w multi jak trafisz 6/6 bez plusa i stawki to masz 1300,a w mini za czworke rzadko tak placa,a wez tu traf czworke
Ok zrobie tak,a ostatnio w mini caly czas gralem tymi samymi i nic
Gralem dwa lub 3 dni z rzedu mini na 7 skreslen i jak juz sie wkur... i nie puscilem to weszla czworka he he
Seba puszczalem 4 zaklady mini i trafilem trojke wiec na kuponie wykreslilem te zaklady ktore puszczalem i skreslilem nowe,nic nie mialem na drugi dzien mial bym dwie czworki i trojke