Wpisy 3 516 663 – 3 516 762
9 marca 2019 00:00 → 9 marca 2019 01:12, 100 wpisów
Puscilem w bukmacherke 3 spotkania
Teraz to wlasnie dosyc czesto puszczam 6-8 zakladow i lipa ,czasami puszcze nawet jeden,ale ani tak ,ani tak nic nie wchodzi
Jedno już mi weszło
Jeszcze jutro będą 2 moje spotkania i może wejdzie wszystko
Tak piłkę
Werder dziś mi wygrało kurs ponad 2
Mysle ,ze jutro Legia wygra z Arka a to tylko dlatego ,ze teraz Arka bardzo cieniuje,Niemieckiej pilki nie kumam
Legia powinna to wygrać
Ale ja Polskiej ligi nie gram bo różnie z tym bywa
Niemiecka Angielska, Włoska, Hiszpańska
Te są w miarę przewidywalne
Proste,a wczesniej jak byla korupcja w Polskiej pilce to mogles grac i grac i tak bys nic nie wygral,bo wynik byl ustalony przed meczem
Wiem o tym. Mówił mi znajomy że wyniki ustalili z bramkarzem i dwoma innymi zawodnikami
Bylem na kilku ,a nawet na kilkunastu meczach w Polskiej lidze na roznych szczeblach rozgrywkowych
Kiedyś jeden dostał taki samochód Polonez
Nowy prosto z fabryki
Za to że zrobił taki wynik jak chcieli
Jutro Milan ma wygrać
He he polonez a teraz nie tak dawno byly jakies afery z tym pzpn juz dokladnie nie pamietam ktore to lata ,ale mysle ze gdzies 2004 rok cos takiego to chyba bylo
500 zł
Nie no coś Ty
Za 100 zł
Za 2 zł To by trzeba było dać z 8 spotkań
Albo nawet z 10
Eee to wiesz ile zakladow mm lub mini by bylo? He he no i wieksza kasa do wygrania
I wtedy to jest loteria.
Za 100 zł To 40 zakładów Mulatki
Ale w Mulatkę trudno trafić A tam łatwiej
Tak tylko traf 10/10
Zbigniew tak gra za 100 zł stawką x40
Ale on gra 3/3 a nie 10/10
Ja w wyscigi nie gram. Nie znam się na Tym
A spotkania piłkarskie bard,o czesto trafiam
Wiem wiem widzialem ze tak gra bylem w Warszawie ostatnio chciale puscic multi to nie moglem sie dostac do kasy zeby wyslac tyle ludzi gralo w te wyscigi,
Jak wygram 400 - 50p zł To mam na grę w TS Mulatka,Mini,Lotto, Extreme, Eroina
Na jakiej ulicy byłeś?
W bukmacherkę gram rzadko
O to w tym chodzi ,zeby nie z portfela wyciagac i grac tylko grac z wygranych jak juz
I może to źle bo nieźle mi idzie
Wojtt masz rację ale nie jest łatwo wygrać. W Mulatkę wygrywalem bardzo często A teraz tylko małe wygrane
Jak będzie promocja na 7 liczb przez 2 dni to będę grał
Oj nie powiem Ci po prostu nie pamietam, wiem ze tak samo w Piasecznie pod Warszawa bylo to samo w jednym totku scisk ,ekran kazdy wnika jak na keno a tu wyscigi obstawiali te konie
Mam zamiar wygrać 7/7 . Taki mam plan
A gdzie Ty mieszkasz ?
Ja bylem blisko ostatnio 7/7 zabraklo dwoch losowan czyli jak bym puscil na 4 losowania to bym trafil
O to szkoda
Ja jak wymyślam 7 liczb to przeważnie gram nimi minimum na 10 losowań
7/7 To już coś
Miałem już 6/7 A 7/7 Jeszcze nie
Na ile losowań puściłeś?
Ładne liczby
Sam te liczby motam zawsze to musi byc to cos z tylu glowy chyba zeby trafic
To dziś byś miał 5/7
Moj znajomy gra tak ,ze skresla te liczby ,ktorych by nie skreslil
To ja bym trafił bo jak wymyślę 7 liczb to daję to na 10 losowań
To szkoda bo to sporo kasy i miło że dobrze typujesz
Kiedys puszczalem taka 5
11,13,19,23,27 nigdy nie weszla ,jak juz nie wysylalem tych liczb to weszla nie w tak dlugim czasie
11,13,19,23,27 nigdy nie weszla ,jak juz nie wysylalem tych liczb to weszla nie w tak dlugim czasie
Rob tak jak ja. 7 liczb graj na 10 losowań i widzidz
To jakiś niefart
Dziś byś miał 4/5
Znowu kolega mi opowiadal ,ze jego znajomy trafil dwa razy 7/7 na ciag liczb od 11 do 17 i wisialy te kartki wlasnie ze tu padla ta wygrana
Fajne masz te liczby
A szkoda
Zrób tak jak Ci mówię. Jak teraz wymyślisz 7 liczb to puść na 10 losowań. To tylko 25 zł a może wygrasz
Od czasu do czasu tak jest ze jakbym gral jakimis liczbami co sobie wymyslilem to bym wygral cos tam wiecej
Czyli masz czutke do liczb tylko tego nie wykorzystujesz
Niedobrze
A teraz masz jakieś liczby w głowie do grania?
Raz sie uparlem i gralem 3 zakladami jakis czas moze 2,5 tygodnia i trafilem 5/5,5/6,6,7
Nie mam kompletnie kiedys dalem koledze 8,13,25 bo chcial 3 liczby na stawke 10 ,rano w robocie pytam sie to odpal cos z wygranej ,a ten mi mowi ze nie wyslal he he
A weszło ?
Ja wyslalem te 3 ,ale dolozylem jeszcze 2 tak wtedy weszly te liczby wszystkie
Ale numer
Teraz podaj na jutro to zagram a jedna stawka dla Ciebie jak wszystkie wejdą
Rozumiem bo 3 weszły
Nie nawet nie puszczaj ,bo to wszystko trzeba przemyslec,ja ogolnie nie lubie dawac liczb nikomu zeby na mnie nie bylo
Ok jutro tym zagram
Ja nie mam do nikogo żalu nawet jak nic nie wejdzie
Zaraz to sprawdzę
I Ci powiem co o tym myślę
Ma to sens
Sprawdziłem
Trzeba to jeszcze dopracować ale na jutro można zagrać ale bez 30